'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Arada ediyo işte ama her zamanda değil yaniii.
Valla bn ütüleri bu haftada salladım cumartesi ev temizliği ve akşam çaya arkadaşlarımız geldi.
Pazarda gezmece yaptık yine kaldı.Bugün dizim var yarın basket maçı çarşamba ütü yapıcam inş çnkü haftasonu bursaya gidiyoruz bir arkadaşımızın düğününe yoksa bu haftada kalcak.Sana kolay gelsin cnm senin işinde zor.İyi kötü yapmasına bakmadan bir bayan bulsaydın kşke hatta başında dururdun beğenmediğin yerleri yaptırırdın tekrardan.

canım sıkkın tatlım
öpüyorum seni

Evt melo bazen kendi kendime konuşuyormuş gibi hissediyorum çünkü burada.
Buraya ilk geldiğim zamanlar nasılda güzeldi burası herkesin güzel telaşları beklediği hayal ettiği birşeyleri vardı.
Konuşcak,fikir alışverişi yapıcak bir sürü sohbetlerimiz vardı.
Şimdi herkes evlenince herkes arzu ettiklerine kavuştu ve sanırım artık burada olmanın bir gereği kalmadı diye düşünüyorlar.
Ben Erdem askerdeyken başka bir forumdan bir arkadaşım vardı ve seneler geçti askerden gelselerde hiç irtibatımız kopmamıştı mesajlaşıyorduk fakat farklı şehirlerde olduğumuz için görüşme fırsatımız olmamıştı.
Şimdi seneler sonra Bursaya gidiyoruz ve görüşücez.
Demem oki insan insana her zaman lazım.İşin bitti diye muhabbetin olan insanlara arkanı dönmek için haklı bir sebebin yoksa irtibatı koparmamak gerek....

Bu arada GÜNAYDIN

Günaydın ayşenur
yazdıklarında haklısın canım, bende bu konuda çok sitem etmiştim ama yapıcak bişey yok maalesef...
e nasılsın bakalım nasıl gidiyor maç bakıcaktın dün sanırsam
ütülerin duruyo mu hala

bu arada biz maça çok az baktık hoşumuza gitmedi film açtık onu izledik o da yarısında takılı kalıverdi
sonra mutfağa geçtim ben işte öyle değişik bi akşam oldu

Yok cnm yaptım hepsini
Dün basket maçı erken olduğu için ve yemekte dışardan söyledik hem yapmakla hem bulaşıkla uğraşmim diye
Onun yerine ütülerin hepsini bitirdim ama sorma iki dakika içeriye gittim ütü masasındaki ütü yerine koydum ütüyü ama demirin üzerine koydum sanarken plastik kısmına koymuşum ve azıcık tabanına yapıştı
Sıcakken buçakla plastiklerini aldım alabildiğim kadar ama azcık kaldı napıcam şuanda bilmiyorum inş ütünün performansını etkilemez

bu arada biz maça çok az baktık hoşumuza gitmedi film açtık onu izledik o da yarısında takılı kalıverdi
sonra mutfağa geçtim ben işte öyle değişik bi akşam oldu

Sonuna kadar izledik ama malesef hayal kırıklığı oldu.Sonra ben ütülerin başına gittim eşimde bu sefer Türkiyenin futbol maçını izledi ama daha beterdi tam bir zaman kaybı fena yenildik...

Sonuna kadar izledik ama malesef hayal kırıklığı oldu.Sonra ben ütülerin başına gittim eşimde bu sefer Türkiyenin futbol maçını izledi ama daha beterdi tam bir zaman kaybı fena yenildik...
Ben basketi unutmuşum ya cnm
Biz futbol az bakabildik dediğim gibi
Bizim bulunduğumuz yerde dışardan söylenecek pek birşey yok maalesef
Şanslısin şekerim
Ama benimde burda ki avantajım çok şükür iş yerinde rahatım arada bi yoğunluk oluyor ama eski günlerle kiyaslanamaz bile
Mesela bugün karniyarik pilav ve cacık yaptım şu an hazır
Evi de temizledim az bişey
Tv izliyoz eşimle
Yazmayi bırakırsam sofra kurcam inş.

Günaydın kızlar, günaydın dediğime bakmayın siz bu aralar uyanamıyom nedense uyku çok güzel geliyor
bu sabah uyanamıyodum
neyse Allahtan işe geç kalma derdim yok yeni yerimde arabayla 2-3 dk. sürüyo
siz neler yapıyosunuz

aynen valla şu an akşam yemeğinin planlarını yapıom ne etsem ne yapsam die
işteyim ama aklımda evimde yani
acaba öğleden sonra izin(gayriresmi) alıp gitsem 2 oda var düzenlenecek onlarımı yapsam
of bilemedim valla

ben bu akşama bişey yapmıcammmm yupppyyyyy
çünkü öğlen bi akıllılık yaptım dünden kalan yemekleri akşama erteledim
artık yarına da dolma düşünüyorum cnm
ben yeşil mercimek hiç yapmadım bilmiyorum cnm
bizim yemek kültüründe yeşil mercimek maalesef hiç yok
ama eminim ilerleyen zamanda eşim yapmamı isteyecek

günaydın kızlar...
ayşemmmm bugün cuma valla bende çok mutluyum ohhh ne güzel yarın ve sonrası tatil...hafta sonu gezmeyi düşünüyoruz, şenliklerde var bakalım artık duruma göre...İnşallah hepimiz için güzel bi hafta sonu olur (amin) çünkü yazdan kalma son günler artık

Günaydın cnm.
Evt sonunda haftasonu geldi.
Bizim bu haftasonu dopdolu geçicek.
Başka bir şehirde gezerek ve düğünde
Aynen inş güzel bir haftasonu olur hatta mümkünse pazartesi baya ağırdan gelsin

Günaydın cnm.
Evt sonunda haftasonu geldi.
Bizim bu haftasonu dopdolu geçicek.
Başka bir şehirde gezerek ve düğünde
Aynen inş güzel bir haftasonu olur hatta mümkünse pazartesi baya ağırdan gelsin
bizde adaya gitmeyi düşünüyoruz canım ama bakalım nasip işte...hava durumunada hiç bakamdım hemen bi bakayım yaaaa

bu arada ne güzel ya keşke bi düğün olsa da biz de gitsek ohhh ne güzel olurdu....ama şu an en çok yeğenimi merak ediyorum, gidip seveyim koklayayım biraz...memlekette bi düğün olsa da gitsem hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…