'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın kızlar
Dün izinliydim eşimle kimliklerimizi fln değiştirdik ikametimizi aldırıcaktık ama seçim yasağı nedeni ile 20sine kadar işlem yapmıyorlarmış.
Sonrada evimizde keyif yaptık.
Pazar günü iftara eşimin ailesi ve annanesi,dedesi dayısı yengesi fln gelmişti baya yoğun geçti.
Dünde 1 sepet ütü yaptım
Hem ev işi hem iş hayatı zor gerçekten işten ayrılıcak kızlar hayırlısı olsun.
Bende düşünüyorum ama şu yaz dönemini atlattıktan sonra kısmetse çıkıcam
Dilacım yazdıklarını okudum kötü olmuş gerçekten kşke böyle olmasaymış çnkü bir insanı kazanmak çok zor ama kaybetmek çok kolay olabiliyor.
Kayınvaliden kşke biraz daha hatırnaz ve anlayışlı olsaymış.
Ama bencede evini bırakıp bir yere gitme gitmesi gereken şuanda ztn misafir olan kişilerdir.
Keskin sirke küpüne zarar o yüzden mümkün olduğunca muhatap olmadan bu dönemi atlatırsın inş.
Bu arada eşinin senin yanında olmasıda bence senin artın nice erkekler var eşleri haklıda olsa haksızda olsa annesinin tarafında olan tarafsızlığını yitiren

Kızlar dün ölçtüm tarttım. Bu ayın sonuna kadar gözlem yapıcam.. Fikirlerimde herhangi bir değişiklik olucakmı diye kendimi, işleri çevremi gözlemlicem.. Eğer kararım değişmez ise ay sonunda kararımı açıklıcam müdüre.. Sanırım böylesi daha sağlıklı olur.

Kizlar ben isi biraktim ama yenisini bulmam uzun surmedi dumankaya insaattan aradilar gittim gorusmeye olumlu gecti ama basaksehire gitmek beni urkutuyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar dun ısyerıne ısten cıkmak ıstedıgımı soyledım ay sonu ısten ayrılıyorum bakalım hayırlısı olsun

Günaydın kızlar, hayırdır hem ev işi hem çalışmak zor geldi galiba; herkes işten ayrılma kararı vermiş.

günaydınlaarr
cidden ne bu böyle herkes işte ayrılma planları yapıyo hepimizin hakkında hayırlısı olsun, valla ortam gerginlikleri olsun iş yükü olsun sadece özel sektör için geçerli değil kamu da aynı, he tabi tek farkı bal kaymak olan mesai saatleri çok şükür

Günaydın kızlar, hayırdır hem ev işi hem çalışmak zor geldi galiba; herkes işten ayrılma kararı vermiş.

Tam olarak ole olmasada öle oldu sayılır nilcim cumartesı gunlerıde calısıyorum ben zor gelen o oldu kendıme de evımede ıstedıgım kadar vakıt ayıramıyorum.birde cıfte standart yaptılar patronlardan bırının baldızı bızımle calısıyodu benden 1 hafta once evlendı onun cumartesı gununu kaldırdılar bende konustum ama olmaz dedıler bende ayrılmaya karar verdım yine calısıcam ama hafta sonu olmayan bı yer bakıcam artık

Günaydın canım evet saat ve haftasonu tatili yeter özel de bu imkanlar zor biraz

Günaydın nil
Zordur ama düzen oturana kadar sabretmek lazım ama yarın öbür gün ben ne yapıcam hatta nasıl yapıcam bilmiyorum
Sık sık sana fikir danışırim artık

Günaydın kızlar dun ısyerıne ısten cıkmak ıstedıgımı soyledım ay sonu ısten ayrılıyorum bakalım hayırlısı olsun

Günaydın canım
Hayirlisi olsun diyelim

Günaydın kızlar cümleten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evli bir bayan için cumartesinin tatil olması çok büyük bir avantaj, çünkü pazar günü neye fırsat bulabilir ki insan? Ev temizliği mi? Çamaşır, ütü mü? Eşine mi? Ailelere mi? Yoksa kendine mi? O konu da haklısın bir şey diyemem, çünkü sonuçta bir kadının kendine de vakit ayırması gerek. Valla ben geçen cumartesi bakıma girdim full Saç boyat, manikür-pedikür, kaş-bıyık, ağda ohhh tüm bunları yapmak bile yarım günden fazla.

İnşallah gönlüne göre bir yer bulursun canım, çünkü kadın kesinlikle çalışmalı.

Canım ben cumartesi çalışmıyorum, o yüzden cumartesi çalışan bayanlara göre bir tık daha işlerim kolaylaşıyor.Cumartesi günleri, temizlik, çamaşır,kişisel bakım, alışveriş, hafta içi için bir kaç yemek hazırlığı vs tüm bunları yapabiliyorum. Eşime, ailelere, arkadaşlarımıza, gezmeye tozmaya vaktimiz oluyor. O yüzden cumartesi evdeysen, bol bol fikir verebilirim

İnsallah nilcim cuma gununden berı dusunuyorum kafayı yıcektım artık ölçtüm tarttım aman aman bısıde vermıyo burası zaten burda aldıgımı havada karada alırım heryerde dıye dusundum bırde hergun avrupa anadolu gıt gel yapıyodum anadolu yakasından bır ıs bakarım artık dedım.Yeni evın yenı hayatın sorumluluguna alısmaya calısmak bı yandan cok sevdıgım bır ınsanı kaybettım ole bole bı kac sey ust uste geldı ruh halımde pek ıyı deıl.
Sabah eşim bırakıcaktı benı ıse kalkması gereken saatten 15 dk gec kalktı dıye oturdum agladım sınırlerım o derece bozuldu

Nilcim tabiki fikirlerine ihtiyacım olacak
Bende haftasonu rahat gezip tozmak için cuma akşamları evi düzenlemeyi pazar akşamlarıda hafta içi rahat etmek için 2-3 çeşit yemek yapıp dolaba atmayı şimdiden düşünüyorum
tabi şimdi uzaktan konuşması kolay yarın öbür gün kendi evime geçince bu kadar rahat konuşabilecem mi bilmiyorum
En önemlisi inşallah eşim aynı eve girdikten sonra yardımcı olurda bazı konularda inşallah beni yormaz
bide gönlüme göre bi temzilikçi (şöyle işi temiz, güvenebileceğim birisi) bulursam 0nu da haftada 1 yada 15 de bi alayım dipten temizlik için
Evi bırakıp gideyim geldiğimde ohhh misss olsun mesela
Ayyy çok mu hayal kurdum bugün nil :26:

Canım lütfen olur böyle arada bunaldığımız dönemler
Sende böyle bi dönemdesin galiba
Başınız sağolsun diyorum
İnşallah herşey gönlünce olur

kızlar size çok önemli bişey danışıcam
Balayına giderken ziynet eşyalarınızı ne yaptınız
bana bi fikir verebilir msnz

biz her şeyi annemlere teslim ettik , düğün farklı şehir olduğundan düğünün ertesi günü annemler eve biz balayına gittik, balayından cuma günü 3 te döndük ve hemen alıp bankaya kasaya götürdük canım

Senin sinirlerin bozulmuş bu ara demek ki, hayat bu herşeyi yaşıyoruz. Doğumlar olduğu gibi ölümler de bizler için. Allah sevdiklerine ömür versin, mekanı cennet olsun inşallah. Rahatlamaya çalış, hayatta hiç birşey çözümsüz değil, yeter ki sağlığın yerinde olsun. Herşeyin altından kalkar insan. Geçer bu günlerde

Evet biraz Elin çabuksa her işini yetiştirirsin sıkıntı yapma. Dip köşe temizlik için hafta da bir kadına ihtiyacın olmaz, 15 günde 1 olabilir. Malum 2 kişinin yaşadığı evde fazla pislenme olmuyor, sadece yeni eşyaların havı oluyor o kadar. Ben dün akşam 19:00'da evdeydim saat 20:00'de sofrada lazanya yiyorduk Anlayacağın ev işlerini yapabilmek sorun değil aslında, önemli olan el çabukluğu ile yapabilmek

Biz benim annemlere bırakmıştık. Biz de öyle, sizde bizde duracak sorunu olmadı. Balayından dönüşte aldık, bankaya kasaya koyduk.

kızlar sağolun cvp larınız için...
Yalnız sorun siz-biz deil ne bileyim teslim edip gitmek?
Balayında insanın başına dert olur zaten o ayrı dert
E malum haftasonu old. içinde maalesef banka olmuyor
Balayı dönüşü direk kendi evimize geçicez ve bayağı uzak hem anneme hem de kv ye
yani taaa kuraban bayramına kadar kimde ise onda kalıcak
Şimdi o kalacak kişide bu annem/kv farketmez Allah korusun bişey olursa çok üzücü olur
Çünkü ziyneti 1-2 ay evde saklamak kolay deil
Ne yapsam o nedenle bilemedim
O an telaştan fikir üretemeyebilirim

Günaydın kızlar
Bugün foruma ilk gelen benim
Hepiniz iyimisiniz bakalım?
Dila ne yaptın canım herşey yolunda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…