Tahammülüm kalmadı kalp kıracağım kızlar :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamamda sana söylemiştik. Hemen kalkmak isterler diye. Sen önden abine gidecektin. Köye giderken seni alacaklardır. Ya da sen bayramı orada geçirecektin.Dönüşte seni alacaklardı.
Biliyordum bende ama tecrübe edilip siz böyle yaptınız bundan sonra böyle demek var. Kocamada totomuza bişey takmıyorsun demek ve yaşanılanlar var. Yaşandı ama laf yediler. Yiceklerdi bu burda kapanmadı.

Havalar çok sıcak, bu yüzden etler hemencecik bozulur kokar. Ayrıca kp otobüsle et falan götüremez ki çok mantıksız. Size güvenip kurbanı köyde kesmişler. Sizde haklısınız ama daha başından belliymiş bu iş... Bir daha ki sefere aklınızda olsun köpük strafordan kapaklı kutular var, donmuş etleri onların içinde görürseniz daha uzun süre çözünmeden dayanıyorlar. Gecen sene Kırıkkale'den İstanbul'a o şekilde sorunsuz getirdik.

Haa bu arada ben olsam seneye kurbanda köye gitmem

Bu sıcakta arabada etler varken, etleri bozana kadar oturmak miydi niyetiniz?Sonuçta ugramissiniz,yemek yemiş,çay icmissiniz..Ya siz erken gidecektiniz dönerken sizi alacaklardi,ya etleri almayacaktiniz..Yani et varken bozulacağını bile bile neden diretiyorsunuz? Gavur mali mi diye bir tabir vardı ya! Bilemedim...

Etrafınızdakilere booollll sabırlar diliyorum..

Canım benim biliyorum zaten ama etlerini kendileri düşünsün ? Bekar değilki oğlu işimiz var. O zaman giderken uğrayacaktık ben okeydim. Geçen senede peşimize damadı takıldı. Kız bitmiyor sussam tepeme çıkıcaklar. 800 km yol var. Salağa anlatır gibi abime geçicez dedim. Seneye köye yerleşecekler çok şükür.

Peki gideceğimi bile bile neden etleri veriyorlar ? Biz miyiz sorumlusu? Geçen senede dönüşte kızı damadı takıldı peşimize. Giderken damat. Kız ben ne zaman uğrayacağım ? Kocama bırak dedim uğrarız dedi de bu yapılan terbiyesizlik. Ben zaten yarım saat daha oturup kalkıcaktım kp diretmesi saygısızlık. 3 günlük tatilimde 3 gün akraba gezdirdiler dertleri neydi benimkiler can değil mi ?

şimdi anladım, yaptıkları hoş olmamış. hem sizin planınızın arasına karışıp hem de kendi isteklerini yaptırmaları sinir bozucu evet. etleri o kadar kıymetliyse dediğiniz şekilde götürselerdi, abinizi tabii ki göreceksiniz ki zaten bu sizin planınızmış

Birazda siz işinizi zorlaştırmışsınız
Hem aynı yerde yaşayıp, birlikte bayramı geçirip etlerden banane demek olmamış, ztn desenizde kimse ciddiye almamış.
En olmayacak seçenek dönüşte uğramak, Ramazan Bayramında uğrayıp tüm gün vakit geçirmek olur, giderken sizi bırakıp ertesi gün almaları olur, 2. gün eşinizle gidip gelmeniz olur. Problem eşinizde istese dün yada 2.gün sizi alır getirir dönüşte de sakince dönerdiniz. Şimdi olan size oldu sinir kar kaldı.

Biz kayınpederime dedik otobüsle dön diye bilet parası veremem dedi ki kayınpederm otobüsle gitse de etleri bize vericeklerdi. Kitlemek yani. Aksini kabul etmiyorlar ve ben çok sinirliyim.
iyi de zaten uğramışşsınız yemekte yemişsiniz e çayda içmişsiniz? siz zaten yapabilceğinizi yapmıssınız. haa eğer ben daha fazla zaman geçirmek istedim diyorsanız önceden gidecektiniz maden arası bu kadar kısaysa. her şeyi son dk ya getiren sizsiniz bunu gördüm. hadi ramazan bayramı olsa dönüşte uğramak anlarım ama bu kurban bayramı sonuçta.

Kp otobüs parası vermek istememiş, oğlunun arabası nasılsa gidiyor zaten diye onunla götürmek istemiş belli. Eğer etleri götürmeyi kabul ettiyseniz çok uzun oturanayacağınızı da biliyor olmanız lazımdı; sıcakta arabada etler bozulur.
Bir dahaki sefere ders olsun, dönüşte değil, gidişte uğrayın abine. Bu olayı ailene saygısızlık olarak alırsan o evlilikte mutlu olamazsın. Biriktirip patlamak yerine uygun bir zamanını bul, ve durumu sakince anlat. Burdan çok kötü kavga çıkarırsın gibime geliyor benim…

Amaçlarl hiç uğramamk canım. Kaynanam yengemin aramasına geri bile dönmedi selam bile söylemedi. Deli oldular 1 gün erken çıktıkta abime gittik diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…