Oy canım anlıyormu oyle seylerden yahuİçine kapanık değil konuşkan duygusal şarkı çalsın bana koşarak gelir sarılır ağlar...
Anlıyor demek ki, bazen anne başka birşey aç der duygusal şarkı çalınca...Oy canım anlıyormu oyle seylerden yahu
pekı lili oglun tam kac yasında? benımkınden buyuk degılmıydı senınkı 18 subatta ege 5 gırecek
4 ay buyukmus egedeAnlıyor demek ki, bazen anne başka birşey aç der duygusal şarkı çalınca...
15/10/2009 doğumlu canım...
Pepenin annem şarkısında hele görmen lazım benim oğlanı4 ay buyukmus egede
kıyamam canım
Hayır canım ege babasını 2 aylıkken ayrılırken bırde 19 aylıkken gordu onun harıcınde ne aradılar ne sordular ne nafaka aldık nede hakkettıgımız tazmınatı verdıler.
bızım bundan dolayımı bılmıyorum ege cok normal bır cocuk gayet mutlu guleryuzlu haha hıhı takılıyor. 5 yasına gırecek benımkıde. ıste asagı yukarı 14 aylıktan berıde bu esımı tanıyor tabı sevgılılık ve nısan donemıde gectıgınde evlendıgımızde 2.5 yasındaydı hemen hemen.
Bılmıyorum ben egenın benı bırakıp gıdecegını dusunmuyorum , para cıın de kafam rahat ben surunurumde kımsenın ellerını onu bırakmam kı zıra bızım dururumuzu daha ıyı onlarda para yok . Oyle yanı.
sızınkı gene gorusuyormus arada gorumce annesıyelde yasıyorsa cocukta bır gocebelık vardır bılırım nereye aıtım dusuncesı kotu olmalı
Herşey boş artık; oğlum babasını kaybetti mekanı cennet olsun....
Lütfen eski eşim için fatiha okuyun dua edin...
İçimiz cok yanıyorr
Sağol ablacım, biz anlaşamıyorduk ayrıydık ama oğlumun babasıydı cok kötüyüm çokk..Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun inşallah..
Sağol ablacım, biz anlaşamıyorduk ayrıydık ama oğlumun babasıydı cok kötüyüm çokk..
Tam 1 hafta oldu vefat edeli; dün ewimde kuranını okuttum.
Oğlum 6 yaşında her şeyin farkında ama daha küçük yetim kaldı oğlum içim acıyorr
Ewet Allah sağlık güç kuvvet wersin, evladımın her zaman arkasındayım hem annesi hemde babası olucam yavrumaNe kadar ayrılsanda bir evlat varsa,babası yinede elbette kolay değildir ikiniz içinde..
Babasının yokluğunu hisettirmemen lazım,her ne kadar baba yoksa bile çok iş düşüyor sanada.
Allah kabut etsin inşallah,edilen her dualar yerini bulur..
lily başın sağolsun,çok üzüldüm ..en çok da oğlun için..Sağol ablacım, biz anlaşamıyorduk ayrıydık ama oğlumun babasıydı cok kötüyüm çokk..
Tam 1 hafta oldu vefat edeli; dün ewimde kuranını okuttum.
Oğlum 6 yaşında her şeyin farkında ama daha küçük yetim kaldı oğlum içim acıyorr
Sağolun Allah razı olsun...Başın sağolsun arkadaşım inşallah...
34 yaşındaydı eski eşim... Kalp krizinden vefat etti..lily başın sağolsun,çok üzüldüm ..en çok da oğlun için..
henüz çok gençti Allah rahmet eylesin..oğluna da sana da sabır dilerim.
Aminn tşk ederimmAllah rahmet eylesin. Rabbim sana ve oğluna sabır versin.
her ölüm üzücüdür elbet ama böyle genç olunca daha kötü oluyor insan..nasıl karşıladı ne tepki verdi oğlun?34 yaşındaydı eski eşim... Kalp krizinden vefat etti..
Çok ani bir ölüm yıkım oldu bize...
Oğluma baktıkça içim acıyor, ama evladımın yanında hiç ağlamıyorum
Aminn tşk ederimm
Aminn inşallah orda huzurludur, ben bunun için elimden geleni yapıcam.Rabbim günahlarını affetsin, mekanı cennet olsun.
Ewet Allah sağlık güç kuvvet wersin, evladımın her zaman arkasındayım hem annesi hemde babası olucam yavruma
Oğlum çok olgun bir çocukmuş 6 yaşında olmasına rağmen...her ölüm üzücüdür elbet ama böyle genç olunca daha kötü oluyor insan..nasıl karşıladı ne tepki verdi oğlun?
sen bu zamana kadar oğlunu her yönden yetiştirdin büyüttün,hep yanında arkasında oldun,şimdeden sonra ana oğul omuz omuza mücadele edersiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?