• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"TahammüLsüzüm Artık..."

İçine kapanık değil konuşkan duygusal şarkı çalsın bana koşarak gelir sarılır ağlar...
Oy canım anlıyormu oyle seylerden yahu
pekı lili oglun tam kac yasında? benımkınden buyuk degılmıydı senınkı 18 subatta ege 5 gırecek

Oy canım anlıyormu oyle seylerden yahu
pekı lili oglun tam kac yasında? benımkınden buyuk degılmıydı senınkı 18 subatta ege 5 gırecek
Anlıyor demek ki, bazen anne başka birşey aç der duygusal şarkı çalınca...
15/10/2009 doğumlu canım...

Hayır canım ege babasını 2 aylıkken ayrılırken bırde 19 aylıkken gordu onun harıcınde ne aradılar ne sordular ne nafaka aldık nede hakkettıgımız tazmınatı verdıler.
bızım bundan dolayımı bılmıyorum ege cok normal bır cocuk gayet mutlu guleryuzlu haha hıhı takılıyor. 5 yasına gırecek benımkıde. ıste asagı yukarı 14 aylıktan berıde bu esımı tanıyor tabı sevgılılık ve nısan donemıde gectıgınde evlendıgımızde 2.5 yasındaydı hemen hemen.
Bılmıyorum ben egenın benı bırakıp gıdecegını dusunmuyorum , para cıın de kafam rahat ben surunurumde kımsenın ellerını onu bırakmam kı zıra bızım dururumuzu daha ıyı onlarda para yok . Oyle yanı.
sızınkı gene gorusuyormus arada gorumce annesıyelde yasıyorsa cocukta bır gocebelık vardır bılırım nereye aıtım dusuncesı kotu olmalı

sizin durumunuz daha iyi sanırım
en azından yavrunun kafası karışıp hırçınlaşmıyor
bizim ki sürekli öfkeli herşeye
iki arada kaldıgı içinmi acaba
eşine alıştı demekki ne güzel
annelerinden vazgeçemezler canım gitseler 2 saat sonra aramaya başlıyorlar
ogluşunun keyfi yerinde olmasına çok sevindim meleklerimiz herşeyin en iyisi hak ediyorlar
benim yerime öp egeyi

Herşey boş artık; oğlum babasını kaybetti mekanı cennet olsun....

Lütfen eski eşim için fatiha okuyun dua edin...

İçimiz cok yanıyorr :KK42:

Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun inşallah..
Sağol ablacım, biz anlaşamıyorduk ayrıydık ama oğlumun babasıydı cok kötüyüm çokk..
Tam 1 hafta oldu vefat edeli; dün ewimde kuranını okuttum.
Oğlum 6 yaşında her şeyin farkında ama daha küçük yetim kaldı oğlum içim acıyorr :KK42:

Sağol ablacım, biz anlaşamıyorduk ayrıydık ama oğlumun babasıydı cok kötüyüm çokk..
Oğlum 6 yaşında her şeyin farkında ama daha küçük yetim kaldı oğlum içim acıyorr :KK42:

Ne kadar ayrılsanda bir evlat varsa,babası yinede elbette kolay değildir ikiniz içinde..
Babasının yokluğunu hisettirmemen lazım,her ne kadar baba yoksa bile çok iş düşüyor sanada.
Allah kabut etsin inşallah,edilen her dualar yerini bulur..

Ne kadar ayrılsanda bir evlat varsa,babası yinede elbette kolay değildir ikiniz içinde..
Babasının yokluğunu hisettirmemen lazım,her ne kadar baba yoksa bile çok iş düşüyor sanada.
Allah kabut etsin inşallah,edilen her dualar yerini bulur..
Ewet Allah sağlık güç kuvvet wersin, evladımın her zaman arkasındayım hem annesi hemde babası olucam yavruma :KK42:

lily başın sağolsun,çok üzüldüm ..en çok da oğlun için..
henüz çok gençti Allah rahmet eylesin..oğluna da sana da sabır dilerim.

Allah rahmet eylesin. Rabbim sana ve oğluna sabır versin.

lily başın sağolsun,çok üzüldüm ..en çok da oğlun için..
henüz çok gençti Allah rahmet eylesin..oğluna da sana da sabır dilerim.
34 yaşındaydı eski eşim... Kalp krizinden vefat etti..
Çok ani bir ölüm yıkım oldu bize...
Oğluma baktıkça içim acıyor, ama evladımın yanında hiç ağlamıyorum :KK43:
Allah rahmet eylesin. Rabbim sana ve oğluna sabır versin.
Aminn tşk ederimm :KK42:

34 yaşındaydı eski eşim... Kalp krizinden vefat etti..
Çok ani bir ölüm yıkım oldu bize...
Oğluma baktıkça içim acıyor, ama evladımın yanında hiç ağlamıyorum :KK43:

Aminn tşk ederimm :KK42:
her ölüm üzücüdür elbet ama böyle genç olunca daha kötü oluyor insan..nasıl karşıladı ne tepki verdi oğlun?
sen bu zamana kadar oğlunu her yönden yetiştirdin büyüttün,hep yanında arkasında oldun,şimdeden sonra ana oğul omuz omuza mücadele edersiniz..

her ölüm üzücüdür elbet ama böyle genç olunca daha kötü oluyor insan..nasıl karşıladı ne tepki verdi oğlun?
sen bu zamana kadar oğlunu her yönden yetiştirdin büyüttün,hep yanında arkasında oldun,şimdeden sonra ana oğul omuz omuza mücadele edersiniz..
Oğlum çok olgun bir çocukmuş 6 yaşında olmasına rağmen...
Memleketine Sinop'a defnettik eski eşimi..
Oğlumla ikimizde gittik, babasının cenaze namazında en ön safadaydı yawrum..
Hakkını helal etti babasına...
Benim ağladığımı gördüğü zaman ağlıyor, oyuzden ağlamıyorum yanında hiç :KK43:

Back