• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"TahammüLsüzüm Artık..."

Geçen gün sordum dedim ki;
Sen bensiz durabilirsin dedim.
Hayır anne dedi dudak titretti.
Ama zamanı geldiğinde beynini yıkar korkusu var.
Allah ıslah etsin onu ya ..

kendi kendine sorun yaratıyorsun canım
bak hayır demiş
şuan çocugun kurulu düzeni var
senden vazgeçse evden yatagından düzeninden vazgeçemez çocuklar
benim 3 yaşındaki kızım yatagından yorganından hiçbişeyinden vazgeçemez
bi yere gidince ögle uykusu zulüm yatagımı istiyorum diye
oglun büyük o da rahatına alışmıştır ne senden nede düzeninden vazgeçmez
bide çocukların çogu babaanneden hoşlanmıyor canım
gittigi zaman bile dönmek için saat sayıyordur emin ol

aman bırak ya şu degersiz için tatlı canını ne sıkıyon ne bunaltıyon kendini. medeniyetsiz cibiliyetsiz. yine engel yicem diye yazamıyorum bak. babamı olmus bu adam bunun çocuk neyine yaa. evlenmicende napcan sen mutlu olmıcakmısın hiç. az şarta bak. o napcakmış bulsa bugün evlenir köpek
O ewlenmezmiş.... Diyemiyor ki beni alan olmaz bu saatten sonra diye...
Ahh daha neler var anlatmadığım onun bunun çocuğu ile ilgili...

Allah iyilik versin canım
ben genelde bdv takılıyorum ondan denk gelemiyoruz sanırım
siz nerelerdesiniz
kelebekte haber varmı

bende bazen takılıyorum ;)
bizim bi çalışan anneler topic var orada takılıyoruz ama
kelebek işten ayrıldı hamile 2 gündür anca girip çıkıyor uzun zamandır yoktu canım:KK36::KK36::KK36:

kendi kendine sorun yaratıyorsun canım
bak hayır demiş
şuan çocugun kurulu düzeni var
senden vazgeçse evden yatagından düzeninden vazgeçemez çocuklar
benim 3 yaşındaki kızım yatagından yorganından hiçbişeyinden vazgeçemez
bi yere gidince ögle uykusu zulüm yatagımı istiyorum diye
oglun büyük o da rahatına alışmıştır ne senden nede düzeninden vazgeçmez
bide çocukların çogu babaanneden hoşlanmıyor canım
gittigi zaman bile dönmek için saat sayıyordur emin ol
Orası öyle ewet canım...
İnşallah o günler geldiğinde rabbim yardımcımız olur...

bende bazen takılıyorum :KK66:
bizim bi çalışan anneler topic var orada takılıyoruz ama
kelebek işten ayrıldı hamile 2 gündür anca girip çıkıyor uzun zamandır yoktu canım:KK36::KK36::KK36:

arada baktım kimse yok diye ugradım
şimdi tekrardan bakınca gördüm kelebegi
çok mutlu oldum adına
sen de bir sıkıntı yok degilmi
ogluşun nasıl

arada baktım kimse yok diye ugradım
şimdi tekrardan bakınca gördüm kelebegi
çok mutlu oldum adına
sen de bir sıkıntı yok degilmi
ogluşun nasıl

iyiyizz canım çok şükür oğlumda ii

kaideye alınacak bi sıkıntımız yok ;)

senin prensens nasıl

hiçbişey yapamaz canım
çocuklar herşeyin farkında
mahkemede vermez ona
anca havlar o
sen canını sıkma
Boyle seyler okuyunca cok cok canım sıkılıyor
ben bosanalı 5 sene dolacak ilkbaharda
oglumda bu ay 5 yasına gırecek, onca senede sadece 19 aylıkken aradı oda yanı normal bır arama degıldı metresınden ozur dıletecektı bana guya . Herneyse ınat ustune aradı yanı oglanı. o kadar ne bır nafaka bır haber ne arama ne talep hıc bısey yok net. ama benım soyle bır korkum yok oglum benı bırakıp gıdermı gıtmez ınanmıyorum.
Ona olan sevgıme ve ona hıssettırdıgıme cok emınım . aramızdakı bag cok kuvvetlı bır anne oguldan öte bıseyız oglumla. evet suanda hıc bısey bılmıyor . ben tekrar evlendım malum , herseyde cok guzel devam edıyor . Egeye gore hayat kendısıyle arkadaslık eden anne babası var. toz pembe , öylede zaten.
velayetı yasal yoldan alamaz, kacırırsa hepimizi öldürürümde bu acıya dayanamam .
sonuc cocuk benı bırakıp ona asla gıtmez gıtmez derken ılerıde bır gun ararsa sayet.

sonuc olarak ebnım korkum ıse ege bu durumları ogrenmek uzere yanı soylememız gerek kendısı ogrenmeden, bende egenın uzulecegıne uzuluyorum. Hatta suanda gozlerım doldu kırpsam akacak goz yası , ben onu bu kadar severken gercekten severken onun kılını tuyunu severken o nasıl bırılerı tarafından tercıh edılmedıgını sevılmedıgını ogrensınkı. banada bu cok zor gelıyor. Lili sana tavsıyem nasıl neden bılmıyorum belkıde tamamen ben gorusmedıklerı ıcın boyle dusunuyorum ama oglunla aranda sıkı bır bag kur ve onu koru canım

Lilyanacim senle cokca zamandir sohbet edemedik belki hatirlarsin bilemem beni belki hatrlamazsin ama senin cektigin skntilari cok iyi biliyorum tek ve yurekten istegim Allh yardimcimiz olsun

oglumda bu ay 5 yasına gırecek, onca senede sadece 19 aylıkken aradı oda yanı normal bır arama degıldı metresınden ozur dıletecektı bana guya . Herneyse ınat ustune aradı yanı oglanı. o kadar ne bır nafaka bır haber ne arama ne talep hıc bısey yok net. ama benım soyle bır korkum yok oglum benı bırakıp gıdermı gıtmez ınanmıyorum.
Ona olan sevgıme ve ona hıssettırdıgıme cok emınım . aramızdakı bag cok kuvvetlı bır anne oguldan öte bıseyız oglumla. evet suanda hıc bısey bılmıyor . ben tekrar evlendım malum , herseyde cok guzel devam edıyor . Egeye gore hayat kendısıyle arkadaslık eden anne babası var. toz pembe , öylede zaten.
velayetı yasal yoldan alamaz, kacırırsa hepimizi öldürürümde bu acıya dayanamam .
sonuc cocuk benı bırakıp ona asla gıtmez gıtmez derken ılerıde bır gun ararsa sayet.

sonuc olarak ebnım korkum ıse ege bu durumları ogrenmek uzere yanı soylememız gerek kendısı ogrenmeden, bende egenın uzulecegıne uzuluyorum. Hatta suanda gozlerım doldu kırpsam akacak goz yası , ben onu bu kadar severken gercekten severken onun kılını tuyunu severken o nasıl bırılerı tarafından tercıh edılmedıgını sevılmedıgını ogrensınkı. banada bu cok zor gelıyor. Lili sana tavsıyem nasıl neden bılmıyorum belkıde tamamen ben gorusmedıklerı ıcın boyle dusunuyorum ama oglunla aranda sıkı bır bag kur ve onu koru canım

bu konuda sende aynı şeyleri yaşadıgın için duygusal yaklaşıyorsun cutemom
babaları genelde arayıp sormuyorlar sonra birden hortluyor
hemde herşey tam düzelmişken
eşimin yigenide aşagı yukarı aynı durumda
onunki ayda bir falan geliyor sanırım
çocuk ne kadar istemiyor deselerde ama arıyor
görümcemin çocuguda 5 yaşında
şimdi babasını görünce seviniyor babam geldi diyor
ama babası onu haketmiyor
çocuklara tercih olarak sunulması bile çok yanlış ama
çocuk benim kızım eşime baba dedikçe üzülüyor farkındayız ama elden bişey gelmiyor
sizlerin çocukları nasıl bilmiyorum ama bizimki hırçın
oyuncaklarını kıran fırlatan bir yigenimiz var
annesi çalışıyor kv bakıyor
annesiylede arasında sıkı bir bag yok
sizlerin korkmasına gerek yok bence
sen olsun lili olsun eminki çocuklarınızla kaliteli vakit geçiriyorsunuz ama
bizimki için öyle degil
eşin konusundada şanslısın cute
çocugunuza sahip çıktı
babasıyla görüşüyormu ege

çocuk benim kızım eşime baba dedikçe üzülüyor farkındayız ama elden bişey gelmiyor
bizimki için öyle degil
çocugunuza sahip çıktı
Hayır canım ege babasını 2 aylıkken ayrılırken bırde 19 aylıkken gordu onun harıcınde ne aradılar ne sordular ne nafaka aldık nede hakkettıgımız tazmınatı verdıler.
bızım bundan dolayımı bılmıyorum ege cok normal bır cocuk gayet mutlu guleryuzlu haha hıhı takılıyor. 5 yasına gırecek benımkıde. ıste asagı yukarı 14 aylıktan berıde bu esımı tanıyor tabı sevgılılık ve nısan donemıde gectıgınde evlendıgımızde 2.5 yasındaydı hemen hemen.
Bılmıyorum ben egenın benı bırakıp gıdecegını dusunmuyorum , para cıın de kafam rahat ben surunurumde kımsenın ellerını onu bırakmam kı zıra bızım dururumuzu daha ıyı onlarda para yok . Oyle yanı.
sızınkı gene gorusuyormus arada gorumce annesıyelde yasıyorsa cocukta bır gocebelık vardır bılırım nereye aıtım dusuncesı kotu olmalı

Nefes aldığım sürece yapacağım bunu canımm :KK61:

bizimki için öyle degil
çocugunuza sahip çıktı
Hırçın değil benim ki, duygusal çok canımm...

Lilyanacim senle cokca zamandir sohbet edemedik belki hatirlarsin bilemem beni belki hatrlamazsin ama senin cektigin skntilari cok iyi biliyorum tek ve yurekten istegim Allh yardimcimiz olsun
Hatırladım canım senii, tşk ederim iyiki varsınızz :KK42:

Back