tahammülsüz ve takıntılıyım

Kan degerlerim normaldi eksikligim yokdu yeni yapdirdim ama psikologa gitmem gerekiyor galiba gitmek icimden hic gelmiyo nedendir bilemiyorum ama gitmeliyim

Kan degerlerim normaldi eksikligim yokdu yeni yapdirdim ama psikologa gitmem gerekiyor galiba gitmek icimden hic gelmiyo nedendir bilemiyorum ama gitmeliyim
Kesinlikle gidin ihmal etmeyin. Kendi iç huzurunuz için.

Bilmiyorum gercekden budurum dan sıkıldım tahammul sifir
Hızlı konuşan, hızlı hareket eden insanlar
yavaşlığa tahammül etmekte zorlanıyorlar. Ancak şu kadarını söyleyeyim bazen hızlı hareket etmek de hızlı konuşmakta bir travma tepkisi olabiliyor. Şimdi zamanını çok iyi değerlendiren ve akışta deyim yerindeyse seri süzülen bir yapıdaysanız bu dediğimi dikkate almayın. Ancak belli etmeseniz de yer yer heyecanlı, telaşlı, her şeye ve herkese yetişmeye çalışan, acele eden biri iseniz siz de eşiniz gibi yavaşlamak zorundasınız. Kendinize yavaşlama hakkı vermiyorsanız baskasının yavaşlığı ekstra gözünüze batar. Ağır hareketler kimsenin hoşuna gitmez ama yapı diye bir şey de var. Ağırkanlı bir insanı kurmalı oyuncak gibi hızlandıramazsınız. Dikkat edin eğer özellikle savsaklayan bir hali yoksa onu kendi haline bırakın. Siz her ne yapıyorsanız yavaşlamaya bakın.

aaaa beni anlatmışsın oğlak burcu olabilirsin bu biraz karakter meselesi. Ben de yavaş insanlara yavaş yürüsün yavaş iş yapsın yavaş yesin ağzına çarparım gelir.. ağız seslerinden nefret ederimmm psikoloj napicak bunlara kulağımda ki ince ses hassasiyetine hiçbir şey yapamaz. diğer konuya belki

İnsanlara durup dururken sinir olmiyorum yapdiklari seylere gicik oluyorum
yaptiklari seyler nedir mesela kotu davranisda bulunuyorlarsa buna herkes sinir olur zaten ama bu kadar buyutmek sadece size zarar verir sinir olduklarinizda mutlu mesut yasarlar peki insanlar senin hakkinda ne dusunuyo herseyi uzatarak bnce onlarda size sinir oluyodur

Evet herseyde cok hizli yetismeye calisan bir halim var biyere gidecek olsam evden once ben cikarim kapida esimi beklerim o yavaslikda sinir tanimaz tabiki bende sinirden kudururum keske o dedigin kadar kendimi yavaslatmaya calismak kolay olsa bu durumu sadece esimde deyil herkezde yasiyorum bazen kiz kardesime diyorum allah askina gec otur ben yapayim bitsin cabuk cabuk diye

Demek benim gibi olanlarda var iste

kiiz bide bana bak bakalim beni ne sakinlestirebilir

Yok insanlara karsi kendimi hep sinirlandiriyorum iste en zoru benim icin bu oluyor insanlara zararim yok bi hareketde bulunmuyorum ama icime atiyorum kotu davranis mesela nankor insanlarla cevrili etrafim mesela benim kimseye zararim yokken baskasinin bana zararinin dokunmasina asiri tepki veriyorum sin raddeye kadar sabrediyorum ama en sonunda gemileri de yakiyorum

bosverin takmayin bu kadar bunlar normalde de olan seyler bi tek siz yasamiyonuz yani bi sorunlari ben olsam hiic umursamam iki kurusluk insanlar icin caaanim kendimi hic uzemem

Ben de yavaş insandan nefret ederim. Öyle biriyle evlendiğimi düşünmek bile istemiyorum. Yavas, sakar, beceriksiz insanlara tahammülüm asla yok. Böyle kişileri çevremden çıkarıp rahata erdim. Ağız sesleri de aynı şekilde iğrenç geldiği için bu şekilde yemek yiyenlerle de görüşmüyorum. Bilemedim bana çok acayip gelmedi konu tabi ben sizin gibi sinir olmuyorum, sadece görüşmeyi kesiyorum böyle biri olursa.

bosverin takmayin bu kadar bunlar normalde de olan seyler bi tek siz yasamiyonuz yani bi sorunlari ben olsam hiic umursamam iki kurusluk insanlar icin caaanim kendimi hic uzemem
Aslinda bende bazen boyle dusunuyorum ozaman kimse yanima gelmesin gitmesin istiyorum yanlizligi cok seviyorum

Ben de tahammülsüzüm ama ben yaşadığım travmatik olaylar yüzünden ve uzun süreli stresten kaynaklandığını düşünüyorum.
Sabrınızı,sinirlerinizi zorlayan insanlar var mı ya da kötü süreçlerden geçtiniz mi? Bunlar bence tahammülsüzlük doğuruyor.

esimle gorusmeyi kesemiyorum malesef beceriksiz falan deyildir aslinda her huyunu cok seviyorum tek sorun yavas olmasi oda kendini bana uydurmaya calisiyor ama yani elimde deyilki

Evet hayatim boyunca cokca kotu sureclerden gecdim babam bizi birakip gitmisdi mesela ozaman aileme hep yetismek zorunda kalmisdim evliligimin ilk zamanlarinida kayin pederim ve kaynanam zehir etmisdi esim sayesin de atlatmisdim ama hayatim bildim bileli hep zordu

Aşırı takıntılıyım, sürekli onu düşünüyorum demişsin tedavi görmen lazım. Psikiyatriye gidip ilaç başlaman lazım. Psikologla hallolmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…