Çalışıyor musunuz? İşiniz stresli mi
Çevrenizle iletişiminin nasıl? Sadece eşinize karşı mı böylesiniz
Calismiyorum herkeze ayniyim sadece esime deyilÇalışıyor musunuz? İşiniz stresli mi
Çevrenizle iletişiminin nasıl? Sadece eşinize karşı mı böylesiniz
Bilmiyorum gercekden budurum dan sıkıldım tahammul sifirKonuşurken veya iş yaparken yavaşlık zaman zaman benimde sinir uçlarıma dokunan bir konu. Konuşurken sesli yutkunan, cık cık ses çıkaran insanların videolarını falan dinleyemiyorum. İşkence gibi. Ama bunlara aşırı takilmak depresyon veya kan değerlerinin düşüklüğü gibi faktörlerin getirdiği bir tahammülsüzlük hali. Muhtemelen tolere ettiğiniz daha büyük şeyler var, daha günlük, küçük konularda sizi daha asabi hale sokuyor.
Benimkisi zaman zaman deyil surekli boyleyim asiri sinirli tahammulsuz bazen kendimi gicik bir insan gibi hissediyorum bazen karsimdaki insanlari oyle goruyorumAy hepimize oluyor bu zamab zamankafan çok dolu ve yorucu zamanlar geçiriyorsan tahammülsüzlük çok artıyor. Kendine kaliteli zamanlar ayir bir sure. Isi gücü herseyi bosver keyifli vakit geçir kafanı dinle. Buna rağmen rahatlayamiyorsan o zaman bir destek alabilirsin. Surekli devam eden bir durumda hem sen mutlu olamazsın hem hayatında olan insanları zorlarsin
Bunlar benim için de sinirlenilecek şeyler olduğu için bir şey diyemedim
İnsanlara durup dururken sinir olmiyorum yapdiklari seylere gicik oluyorumhadi esinize yavaş oldugu icin sinir oluyonuz peki insalara ne diye sinir oluyonuz bnce psikolojik destek almalisiniz cunku boyle giderse yalniz kalirsiniz
Gitmeyi dusunuyorum hayat kalitemi cok dusuruyorBunlara hepimiz sinirleniyoruz bence ya. Ama bu boyutta değil.
Gidin psikologa ne olacak illa dev sorun sahibi olmak gerekmiyor ki
Konuya baslik bulamicak kadar tahamulum kalmadiysa bi donup kendime bakardim bacimmmSoyle anlatayim bu durumdan cok muzdaripim psikologa gitsemmi diye dusunuyorum cok asiri tahammulsuzum kizlar kimseye hic birseye tahammulum yok mesela esim cok seviyorum ama adam bana asiri yavas geliyo yurumesi konusmasi biseyler yapmasi herseyi sanki cok yavas yani seytan diyo al elindeki isi cabuk cabuk yap yapistir azina bitane sonra biyere gitse bekle allah bekle gelecek bir ekmek almaya gidiyo gelmek bilmiyo yada banami oyle geliyo anlamiyorumki ben herseyi tak tak yaparim boyle olunca sinirden oturup agliyorum seslere asiri sinir oluyorum sapirdanma sesi sabit sesler mesela bazi insanlara gicik oluyorum surekli onu dusunuyorum baska bisey dusunemiyorum surekli o konu aklimda geziyor asirida takintiliyim bu durumu yasayan varmi kizlar dahasi var aklima gelenler bunlar
O zaman gitmelisiniz doktora. Sizin için de çevreniz için de çok yorucu böylesi. Ne gerek var hayati zindan etmeye. Gidin rahatlayın biraz.Benimkisi zaman zaman deyil surekli boyleyim asiri sinirli tahammulsuz bazen kendimi gicik bir insan gibi hissediyorum bazen karsimdaki insanlari oyle goruyorum
Kendime bakdigim icin baslik bulamadim yasadigim seyin ne oldugunu anlayamiyorum oncedende boyleydi ama zamanla sanki arttiKonuya baslik bulamicak kadar tahamulum kalmadiysa bi donup kendime bakardim bacimmm
Ben de sizin gibiyim ve sonradan fark ediyorum ki benim de çok gıcık ve sinirlenecek yönlerim var yani hepimiz az çok birbirimizin aynısıyız boşverin geçin takmamayı öğreninİnsanlara durup dururken sinir olmiyorum yapdiklari seylere gicik oluyorum
Evet kendiminde gicik oldugunun farkina sonradan variyorum ama acaba bu sadece banami oluyor diye merak ediyormBen de sizin gibiyim ve sonradan fark ediyorum ki benim de çok gıcık ve sinirlenecek yönlerim var yani hepimiz az çok birbirimizin aynısıyız boşverin geçin takmamayı öğrenin
Öncelikle bir kan değerlerinize baktığın. Dvit 3 ne durumda? Demir eksikliğiniz var mı? Bazı değerlerin eksikliği de Asabiyete yol açabiliyor.Calismiyorum herkeze ayniyim sadece esime deyil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?