tadilat fiyatları :)

iyi gunler bende tadilat yaptırmayı düşünüyorum fakat mımara verırsem malıyetlımı olur acaba ne yapmalıyım . tavsıye edebılecegınız bı mımar varmı

size tavsiye edebileceğim firma internetten gir usta yaz ekip yaz mutlaka referanslarını gör yaptığı işleri beyenirseniz fiyat teklifi isteyiniz

Merhaba canım biz de yakın zamanda evimizi tadilata soktuk bu süreçte aramadığımız firma kalmadı fakat kimisi içimize sinmedi kimisi de fiyat açısından çok yüksek geldi. En son bir firma ile anlaştık evimizi baştan aşağı 19 gün gibi bir sürede bitirdiler. Yapılan tüm işlere 2 yıl garanti verdiler, mimarları da çok şeker, ilgili ve alakalıydı. Benim önerim sakın ha sakın sözleşmesiz iş yapmayınız. Bizim firma sözleşme ile 20 günde bitireceğini söyledi ve 19. günde bize teslim etti. Tüm evin 3 boyutlu çizimlerini gördük, isteyen olursa yardımcı olabilmek için isimlerini veririm. Ay bu tadilat dönemi her haliyle çok sıkıntılı kızlar, bir sürü ustayla uğraşmaktansa tek kişiyle muhatap olmak en iyisi:21:

Canımm merhaba bizde tadilat yaptırmak istiyoruz. Ama evi baştan aşağı yenilemek istiyoruz. Sen neler yaptırdın ve ne kadar ödediniz?Yardımcı olabilir misin bana :) Firma ismini ve numarasını özelden yazabilir misin rica etsem :) Şimdiden teşekkür ederim :)

kalıtelı temız ve guvenılır ınsaat fırmasıyla tanıstım ıs yaptırdım memnun kaldım fıyatları uygun ve kaliteli ve guvenılır iş yapıyolar ısteyene ozelden numarasını yollarım

merhaba bahsettiğiniz firma istanbul da mı? istanbul da ise numarasını alabilir miyim?

İzmir de oturuyorum. Yeni açılan bir firmaya evimin komple tadilatını verdim. Açıkçası istediğim gibi olmayacağını düşünüyordum. Bilirsiniz ustalar kendi kafalarına göre yaparlar geçerler. Fakat bu firmanın yetkilisi beni çok güzel yönlendirdi; ekibi de oldukça başarılıydı. Tahminimden daha güzel oldu diyebilirim. Gerçekten çok memnun kaldım. İsteyen olursa kızlar özelden ulaşabileceğiniz bilgilerini paylaşabilirim. Bir kadınlar için en önemlisi evimizdir, evime her girdiğimde;bir kez daha teşekkür ediyorum....:52:

Ben internetten tadilat dekorasyon üzerine ....u buldum orada hasan bey var. Konuya hakim biri ve komisyoncu değil çoğu işini kendi elemanlarına yaptırıyor. sizlerede tavsiye edebilirim. Fiyat konusunda biraz katı ama kalite katılığı gerektirir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar
Bende tadilat öncesinde internetten ve sağdan soldan çok araştırma yaptım. Buradaki yazıyı da gördükten sonra tek başıma ustalarla ilgilenmek gözümü korkuttu açıkcası. Sonunda şahane bir mimarla tanıştım, muhteşem dekoratif önerileri oldu ev için ve muhteşem bir fiyata anlaştık. Evin her aşamasında tasarım, 3 boyutlu gösterim, ustalar, malzemeler, inanılmaz memnun kaldık. Söylenilen tarihte teslim edildi ve 3 boyutta ne gösterildiyse birebir aynısı oldu. Gözlerime inanamadım.

Bizim ev tam 30 gün sürdü, her şeyi baştan yenilediğimiz için. 15 gün -20 günde biten evler de oluyormuş. Duvarlar kırıldı, komple evin zeminleri söküldü yeni laminatlar uygulandı, asma tavanlar ve duvarlar yapıldı, bütün elektirik ve su tesisatı yenilendi, banyo ve mutfak komple yenilendi, pencere değişimleri oldu, boya badana yapıldı ve daha aklıma gelmeyen bir çok detay.

Daha önce ustalara eski evimizdeki banyo için tadilat yaptırmıştım küçük bi alan görüp :KK43: o bile bir ay sürmüştü.

Yani diyeceğim o ki kızlar işi bilenler, konusunda uzman olanlardan yardım alın bende kefil olabilirim ki hiç başınız ağrımaz.
İnşallah yazlık alabiliriz de o zaman da onlarla Anahtar teslim çalışabilirim.

Dileyen olursa bende mimar çifti ve ekibi önerebilirim:KK68:

Merhaba, tadilat ve dekorasyon işleri olunca, ....adresine girip tek tek fiyat alıyorum. İsterseniz 5 kişiden teklif alıp seçim de yapılabiliyor. Ayrıca iş yapıldıktan sonra puan ve yorum hakkınız olduğu için ustalar daha ilgili davranıyor. Ben 2 defa kullandım memnun kaldım.
Sevgiler, saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar
Bende tadilat öncesinde internetten ve sağdan soldan çok araştırma yaptım. Buradaki yazıyı da gördükten sonra tek başıma ustalarla ilgilenmek gözümü korkuttu açıkcası. Sonunda şahane bir mimarla tanıştım, muhteşem dekoratif önerileri oldu ev için ve muhteşem bir fiyata anlaştık. Evin her aşamasında tasarım, 3 boyutlu gösterim, ustalar, malzemeler, inanılmaz memnun kaldık. Söylenilen tarihte teslim edildi ve 3 boyutta ne gösterildiyse birebir aynısı oldu. Gözlerime inanamadım.

Bizim ev tam 30 gün sürdü, her şeyi baştan yenilediğimiz için. 15 gün -20 günde biten evler de oluyormuş. Duvarlar kırıldı, komple evin zeminleri söküldü yeni laminatlar uygulandı, asma tavanlar ve duvarlar yapıldı, bütün elektirik ve su tesisatı yenilendi, banyo ve mutfak komple yenilendi, pencere değişimleri oldu, boya badana yapıldı ve daha aklıma gelmeyen bir çok detay.

Daha önce ustalara eski evimizdeki banyo için tadilat yaptırmıştım küçük bi alan görüp :KK43: o bile bir ay sürmüştü.

Yani diyeceğim o ki kızlar işi bilenler, konusunda uzman olanlardan yardım alın bende kefil olabilirim ki hiç başınız ağrımaz.
İnşallah yazlık alabiliriz de o zaman da onlarla Anahtar teslim çalışabilirim.

Dileyen olursa bende mimar çifti ve ekibi önerebilirim:KK68:

Merhaba canım biz de yakın zamanda evimizi tadilata soktuk bu süreçte aramadığımız firma kalmadı fakat kimisi içimize sinmedi kimisi de fiyat açısından çok yüksek geldi. En son bir firma ile anlaştık evimizi baştan aşağı 19 gün gibi bir sürede bitirdiler. Yapılan tüm işlere 2 yıl garanti verdiler, mimarları da çok şeker, ilgili ve alakalıydı. Benim önerim sakın ha sakın sözleşmesiz iş yapmayınız. Bizim firma sözleşme ile 20 günde bitireceğini söyledi ve 19. günde bize teslim etti. Tüm evin 3 boyutlu çizimlerini gördük, isteyen olursa yardımcı olabilmek için isimlerini veririm. Ay bu tadilat dönemi her haliyle çok sıkıntılı kızlar, bir sürü ustayla uğraşmaktansa tek kişiyle muhatap olmak en iyisi:21:
Firma bilgisini paylaşabilirmisiniz ??

firma bilgilerini benimle de paylaşabilir misiniz? Ben de firmalardan ve ustalardan fiyat alıyorum. Çok zormuş gerçekten, herkese kolay gelsin.
Çok teşekkürler değerli bilgiler için,firma isminide özelden alabilirsem çok sevinirim.
firma bilgilerini öğrrndiyseniz benimlede paylaşabilirmisiniz ??

Back
X