tadilat fiyatları :)

merhaba
bende tadılat ıcın sızın calıstıgınız fırmanın bılgılerını rıca edebılırmıyım.
tesekkurler.

Merhaba canım biz de yakın zamanda evimizi tadilata soktuk bu süreçte aramadığımız firma kalmadı fakat kimisi içimize sinmedi kimisi de fiyat açısından çok yüksek geldi. En son bir firma ile anlaştık evimizi baştan aşağı 19 gün gibi bir sürede bitirdiler. Yapılan tüm işlere 2 yıl garanti verdiler, mimarları da çok şeker, ilgili ve alakalıydı. Benim önerim sakın ha sakın sözleşmesiz iş yapmayınız. Bizim firma sözleşme ile 20 günde bitireceğini söyledi ve 19. günde bize teslim etti. Tüm evin 3 boyutlu çizimlerini gördük, isteyen olursa yardımcı olabilmek için isimlerini veririm. Ay bu tadilat dönemi her haliyle çok sıkıntılı kızlar, bir sürü ustayla uğraşmaktansa tek kişiyle muhatap olmak en iyisi:21:

:3::3::3::3::3::3::3::3:
Selam, senin bu bahsettiğin tüm sorunlarla kuzenim iki ay önce boğuştu.. Komple ev tadilatını (camlar dahil) yaptıracaktı. Hemen hemen anadolu yakasının tüm ustalarıyla görüştü diyebilirim. Malzemeler içiin ayrı ustalar için ayrı mesai harcadı. Sonuç olarak bağdat caddesinde bir firma buldu. Ve piyasadan aldığı fiyatların neredeyse yarısına geldi diyebilrim. Sakın bağdat caddesi diye pahalı olduğunu düsünme. Biz de öyle zannediyorduk ama hiç alakası yok. Adamlar tam profesyonel. Mimar esliginde geliyorlar, evini ölçüp biçip, sen nasıl istiyorsan öyl yapıyorlar. Aynı zamanda malzeme de sattıkları için herseyi tek bir elden çıkartıyorsun. Ve inanır msın koskoca evi 20 günde bitirdiler. Apartman komşuları dahil herkes hayret ettik. Dilersen özelden paylaşırım bilgilerini.

bence tadilat yaptırıcaksanız feng shui bilen birine yaptırın bir taşla iki kuş vurursunuz :))

herkese kolay gelsin tadilat süreci çok zor bir dönem bizde bir sürü mimarla konuştuk tanıdık müteahit lerle görüştük bize çok tuzlu fiyatlar çıkardılar 180 milyar gibi nişanlımla yeni eve çıkarız daha iyi diye düşündük o parayla bizde kendimiz yaptırıyoruz şuan üst kattaki banyomuz yapıldı evin içi harabe laminantlar sökülüp yerine beyaz laminant yapılıcak birde bizim ev dublex aşağı yukarı her yer beyaz laminant olucak evin müteahhiti koridara gömme dolaplar yaptırmış birinin içine çamaşır ve kurutma makinası konuluyor o dolaplara varana kadar değişicek ev yatak odasının duvarı kırıldı yeniden duvar örüldü şöminenin taşları yenilenecek merdiven kısmına taş duvar örülecek alt katta misafir banyosu yeniden yapılıcak sokak kapısı falan değişicek hatta bayramdan sonra doğalgaz boruları döşenecek yerden ısıtmalı...banyomuz için seramiklerimizi seçtik döşendi swarovski taşlı seramiklerimiz. duşakabin takılıcak pazartesi günü banyo lavabo tezgahı istediğim gibi bulamadığım için kendim çizdim özel yapılıyor bataryalar ve asma tuvalet takıldı bayağ masraflı işler ama insanın kendi evi olduğu için paraya kıyıyoruz yeterki huzur olsun allah herkese güç kuvvet versin..

Selam, senin bu bahsettiğin tüm sorunlarla kuzenim iki ay önce boğuştu.. Komple ev tadilatını (camlar dahil) yaptıracaktı. Hemen hemen anadolu yakasının tüm ustalarıyla görüştü diyebilirim. Malzemeler içiin ayrı ustalar için ayrı mesai harcadı. Sonuç olarak bağdat caddesinde bir firma buldu. Ve piyasadan aldığı fiyatların neredeyse yarısına geldi diyebilrim. Sakın bağdat caddesi diye pahalı olduğunu düsünme. Biz de öyle zannediyorduk ama hiç alakası yok. Adamlar tam profesyonel. Mimar esliginde geliyorlar, evini ölçüp biçip, sen nasıl istiyorsan öyl yapıyorlar. Aynı zamanda malzeme de sattıkları için herseyi tek bir elden çıkartıyorsun. Ve inanır msın koskoca evi 20 günde bitirdiler. Apartman komşuları dahil herkes hayret ettik. Dilersen özelden paylaşırım bilgilerini.

Bana bu firmanın bilgisini yazabilir misiniz? Çok acil ihtiyacım var gerçekten çok sevinirim

cok arastırdım ama kımse yazmamıstı

sımdı
yazıyorum

mutfak dolabı L bıcımı 8.5 metre dolap
3 mılyar mebran parlak
tezgah 2 bın lıra cımstone

lamınat 1900 lıra 90 metre kare alan dosenıyor

mutfak banyo tuvalet fayanslar canakkale
dusa kabın
banyo dolabı asma
gomme asma klozet
wc lavabo dolabı
bataryalar
askılar raflar 3700

1500 lıra fayanscı ıscılıgı ve gomme rezervuar ıcın duvar orme tuvalet fıyatıdada ıcınde

ee
650 lıra badanacı

500-600 lıra boya ve duvar kagıtları

2900 ıkı balkon cam katlanır olarak kapatıldı

tesısatcılar delı para yazamıyorum bıle o derece ekstralar cıktı
yanı toplamda burayada yazamadıgım 18-20-23 o sekılde suanda tam odemeler yapılmadı bugun yapılacak
tadılat cok zordur bırde evın ıcınde olsaydık yanmıstık
3 hafat surdu
ıc mımar getırtmedık
ama abırbırıne baglı kısılere yaptırdık

canm merhaba , bu tadilat firmasını bana da özelden atarmısın tesekkur ederim.

Merhaba canım biz de yakın zamanda evimizi tadilata soktuk bu süreçte aramadığımız firma kalmadı fakat kimisi içimize sinmedi kimisi de fiyat açısından çok yüksek geldi. En son bir firma ile anlaştık evimizi baştan aşağı 19 gün gibi bir sürede bitirdiler. Yapılan tüm işlere 2 yıl garanti verdiler, mimarları da çok şeker, ilgili ve alakalıydı. Benim önerim sakın ha sakın sözleşmesiz iş yapmayınız. Bizim firma sözleşme ile 20 günde bitireceğini söyledi ve 19. günde bize teslim etti. Tüm evin 3 boyutlu çizimlerini gördük, isteyen olursa yardımcı olabilmek için isimlerini veririm. Ay bu tadilat dönemi her haliyle çok sıkıntılı kızlar, bir sürü ustayla uğraşmaktansa tek kişiyle muhatap olmak en iyisi:21:

Merhaba anlaştığınız firma hakkında bilgi verirmisiniz teşekkürler

merhaba,
adana'da mutfak ve banyo tadilatı yaptıran var mı?
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

bu fiyatlar bana çok ucuz geldi amcam gil bu saydıklarınızı aynısıni 60 bin liraya yaptırdılar

kalıtelı temız ve guvenılır ınsaat fırmasıyla tanıstım ıs yaptırdım memnun kaldım fıyatları uygun ve kaliteli ve guvenılır iş yapıyolar ısteyene ozelden numarasını yollarım

Merhaba arkadaşlar biz daha çok yeni olmamıza rağmen şimdiden evin tadilat derdine düştük. Daha doğrusu mutfak ve banyo. Buraların fayansları yıllar önce yaptırmışlar ilk gördüğümde içime sinmedi haliyle neyse mutfak için ikna ettim ama banyo için müstakbel kayınpederim değiştirmeyin deyip duruyor. Bursa'da olup da yakın zamanda tadilat yaptıran var mı aranızda üç aşağı beş yukarı maliyet çıkarayım bende çünkü benim ki sadece banyo için 6000 TL yi bulur diyor bana pek inandırıcı gelmedi de :1:

Back
X