Taç Yatak Örtüsü

nevresimlere takıntım var almadan duramıyorum napıyım

Bence de yeterli olur 6 tane ben de 5 tane aldım:)) Ayrıca evlenince arkadaşın dediği gibi zaten başkalarını da alırız, şimdi fazlasına vereceğim parayla başka şeyleri alırım diyorum ben

erkenmi başlaldık acaba bilmiyorum ki 1.5 sene var en fazla.bide ben almaya başladım mı duramıyorum

Bence hiç erken değil. Alınmış alınmıştır her zaman için Ben annem bir şey aldığında ya da hediye geldiğinde çeyizine koyalım dediğinde aman boşver o zaman gelsin alırım diyordum ama hiç de öyle olmuyormuş :18:hele bir de benim gibi herşeyi alırken elli kere düşünüyorsan o zaman hiç de erken değil bizim evde nerede ise koyacak yer kalmadı aldıklarımı artık sarıp sarmalayıp koltukların arkasına filan koyuyoruz ama ona rağmen daha çok eksik var Allah herkese kolaylık versin ama yavaş yavaş almak en iyisi.

kasım aralık gibi artık bende daha çok almaya başlıcam.daha sevdiceğimle söz olmadığı için pek bişey diyemiyorum.geçende tefalin outletine gittim çimde kaldı ama alamadım diye :84::84:
kampanyası çok iyi geldi bana kadıköye gidenler bi uğrasın

Merhaba, bu bahsettiğin nevresim setinin aynısını annemde kullanıyor.. Bizde hiç bu şekilde bir boyama, iz bırakma gibi bir durum olmadı.. Tüm aldığınız nevresimleri öncellikle kullanmadan önce talimatlara göre yıkamanız gerekiyor.. Bu kullanım talimatlarında da yazıyor. Bilmiyorum canım sen kullanmadan önce nevresimi yıkadın mı ama yıkadıysan eğer bence aldığın yere gidip değişimini isteyebilirsin..

Ben bu boyama durumunu daha öncede duymuştum, araştırınca bunun sebebini öğrendim. Arkadaşlar bu nevresimlerde kumaş boyası kullanılıyor, daha doğrusu nevresimin dokusundaki iplikler boyalı, yani kimyevi madde içeriyor diye de düşünebilirsiniz.. Bu boyalar ten ya da ter ile temas edince boyasını atıyor.. O yüzden boyanın sabitlenmesi için önce talimatlarına göre yıkanması gerekiyor. Eğer yeni bir nevresimi yıkamadan kullandıysanız ve sonra yıkasanızda nevresimin renklerinde solma meydana gelebilir.

Hem düşünsenize o nevresimler dikilmeden önce kumaş rulosu halindeyken, arabalarda taşınıyor, yerlere atılıyor, birçok el değiyor, sonrasında makine dikimi olabilir ama sizce ne kadar hijyenik.. Yani bence her şekilde yeni nevresimi önce yıkamalı sonra kullanmalı..

Ayrıca bence en iyi nevresim markaları linens, taç, chakra, jua, english home, days in colours, sarev.. bunları alırsanız üzülmezsiniz. Birde bazı markalar 30-60 tl arasında satıyorlar, mesela onların hem renkleri ne yapsanız da soluyor hemde kumaşın deyim yerindeyse ağzı burnu bir yana kayıyor..

Naçizane fikrim

bu nevresim takımının aynısından bende çeyizime aldım henüz kullanmadım ama burda okuyunca acayip şaşırdım.. benim havlularım ve diğer pamuk saten nevresim takımlarımında hepsi taç.. bir önceki yorumda yazan arkadaşın dediği gibi belki ilk kullanımda yıkanmadığı için olabilir.. inşallah sadece o nedenle öyledir ve bir sorun olmaz, çünkü ben alalı bir sene olmuştur ne fişi vaaaar nedee hangi taçtan aldığımı hatırlıyorum

bu arada konu sahibi arkadaş aldın mı almadın mı bilmiyorum ama ben bu yatak örtüsünün çok benzerini yine taçtan aldım.. hemde aynı rengini.. ben aldığım zamnlarda intde indirime girmişti, önce bi taç mağazasına gidip baktım çok beğenip öyle almıştım.. hem sade hemde çok şık duruyor.. intden bakabilirsin taç madam yatak örtüsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…