- Konu Sahibi sempatikcadi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bunun beyazından istiyorum. Fiyatı ne kadardı canım![]()
kızlar arkadşım aldı bunun aynısından çok güsel duruyor eğerki öle sadelikten yanaysanız yani çok cafcafı sevmiorsanız hem şık hemde sade duruyor bence
169TL cnm hem çok uygun hem çok şık duruyor bu modelin yatak örtüleri ama yakından hiç görmedim ondan kararsızım sen gördünmü yakından
Yok görmedim malesefgeçen bir yere sordum, yokmuştu. Bende böyle bişey düşünüyorum, hem sade hem şık
![]()
Çok şık ve sade ben de böyle yatak örtülerini severim öyle kabarık hediye paketi gibi olanlar çok itici bence hem de bir dünya para .![]()
Canım bencede sadeler çok daha şık ve zarif duruyor tabi zevk meselesi o ayrı birde yakından görmek nasip olsaydı :))
Arkadaşlar aşağıdaki yatak örtüsünü çok beyendim yatak odamada uyuyor ama sadece netten görüdm yakından görmedim aranızda bu yatak örtüsü kullanan memnun olan veya olmayan varmı fotodaki kadar güzelmi bilgilendirirseniz sevinirim...
Eki Görüntüle 217362
kesinlikle ve kesinlikle görmeden almayın bu yatak örtüsünü.ben de nette beğenmiştim,sonra gidip taç mağazasında baktım,kumaşı o kadar kötüydü ki anlatamam,pazarda bile satılmaz yani.taç markası hem de 169 lira deyip merak etmiştim ama gerçekten çok kötüydü![]()
Eki Görüntüle 217469
işte bahsettıgım ve cok memnun kaldıgım yatak örtummm, nevresımde yasadıgımız kotu duruma ragmen tavsıye ederım aklınızda olsunn![]()
cnm cok begendım acaba sıyahı var mıdır bunun bende sıyah ıstıyorumda