• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taç Yatak Örtüsü

sempatikcadi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
218
0
96
37
İstanbul
Arkadaşlar aşağıdaki yatak örtüsünü çok beyendim yatak odamada uyuyor ama sadece netten görüdm yakından görmedim aranızda bu yatak örtüsü kullanan memnun olan veya olmayan varmı fotodaki kadar güzelmi bilgilendirirseniz sevinirim...

$Tac-Cift-Kisilik-Yatak-Ortusu-Hector-Gri__38703085_0.jpg

kızlar arkadşım aldı bunun aynısından çok güsel duruyor eğerki öle sadelikten yanaysanız yani çok cafcafı sevmiorsanız hem şık hemde sade duruyor bence

kızlar arkadşım aldı bunun aynısından çok güsel duruyor eğerki öle sadelikten yanaysanız yani çok cafcafı sevmiorsanız hem şık hemde sade duruyor bence

cnm ilgilenip cvp verdiğin için çok sağol bir soru sorcam madem gördün yakından rengi burdaki gibi koyumu duruyor yoksa açıkmı ve burdaki gibimi farklı resimler bazen aldatıcı olabilir (olumlu ve olumsuz) cevaplarsan çok sevinirim...

Çok şık ve sade ben de böyle yatak örtülerini severim öyle kabarık hediye paketi gibi olanlar çok itici bence hem de bir dünya para . :19:

Arkadaşlar aşağıdaki yatak örtüsünü çok beyendim yatak odamada uyuyor ama sadece netten görüdm yakından görmedim aranızda bu yatak örtüsü kullanan memnun olan veya olmayan varmı fotodaki kadar güzelmi bilgilendirirseniz sevinirim...

Eki Görüntüle 217362

cnm cok begendım acaba sıyahı var mıdır bunun bende sıyah ıstıyorumda

kesinlikle ve kesinlikle görmeden almayın bu yatak örtüsünü.ben de nette beğenmiştim,sonra gidip taç mağazasında baktım,kumaşı o kadar kötüydü ki anlatamam,pazarda bile satılmaz yani.taç markası hem de 169 lira deyip merak etmiştim ama gerçekten çok kötüydü:19:

$TAC-TSS-DE-LUKS-NEVRESIM-TAKIMI-ANFORA-KAHVE__40168732_0.jpg

sızın resmını verdıgınız yatak ortusu nasıldır bılemıyorum hıc gormedım ama sız de gormeden kumasına dokunmadan almayın derım, benımde yatak ortum tactan beyaz renk cok sade uzeırnde beyaz ıncıler var, kabarık deıl cok sık duruyo her goren cok begendı, kıbar bı ortuu, cok memnun kaldım ama fotosunu bulamadım şimdiii :26:

ancak taç dıye her urunu guzel olacak deıl mesela resmını ekledıgım nevresım takımımı da taçtan almıstım, yatagı da bizi de mahvettı, yazın evlenmıstık bu nevresımı serdım yataga, sabah bı kalktık carsafın uzıerndekı cızgıler vucudumuza ve yataga gecmıs bırdennn :52: yastık kılıfıda cızgılı, sabah eşim suratı bırden cızgılı uyandı :1: :1: haberınız olsun yanı gorup begenırsenız, uzak durun derım kullanan bırı olarak ama işte tam tersı yatak örtumden de aksına cok memnun kaldım:16: aynı markada dahı urunlerın kalıtesi bırbırnı tutmuyo ne yazıkkı :20:

kesinlikle ve kesinlikle görmeden almayın bu yatak örtüsünü.ben de nette beğenmiştim,sonra gidip taç mağazasında baktım,kumaşı o kadar kötüydü ki anlatamam,pazarda bile satılmaz yani.taç markası hem de 169 lira deyip merak etmiştim ama gerçekten çok kötüydü:19:

yaaa :14: çok beyenmiştim uyardığın için sağol canm

2 hafta önce taçın internet sitesinden 3 tane nevresim 2 tane hermevsim yatak seti aldım harikalar.o gün kampanya vardı taşın internet sitesi kuruluşunun 3. senesi diye.kargoyada ödeme yapmadım.12 takist yaptım pğeşin fiyata çokta memnunum.resimlerini eklerim.çeyiz için aldım.ama zaten hep taç kullanıyoruz o yüzden güvendim.isterseniz internet sitesinden sizde bi bakın.gidin mağzada beğenin.internetten sipraiş verin hatta taç kartla %20 indirimli alıyosunuz ve mağza en fazla 10 taksit yapıyo ama burası 12 taksit.benden sadece tavsiye :21::21:

Bence de kesinlikle görmeden almayın. Ben de taçın internet sitesinden bir model beğenmiştim Hatta modelin adı da astoria. Morunu alacaktım. Baya bir hafta yatıp kalktım alıcam diye sonra taç mağazasında görünce vazgeçtim. Çünkü hem kumaşını beğenmedim hem de rengi olduğundan çok daha koyu geldi:) Bence bir sürü para vereceksiniz ne kadar fiyatı uygun olursa olsun mutlaka şöyle görmeden dokunmadan hissetmeden almayın derim. Kolay gelsin:))

Back