• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taç-Kristal markası

SiyahDeniz

davetsofram.blogspot
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
1.044
3
158
40
İstanbul
Merhabalar,
geçen gün bi çeyiz mağazasında kristal diye bir markanın nevresim ve pike takımlarını gördüm çok hoşuma gitti. Sorduğumda taç'ın ürünü olduğunu söylediler. Acaba aranızda bu markaya ait ürün kullanan varmı? size sormadan bilgi almadan gidip almak istemedim :)

Son düzenleme:
Ben kristalin bir nevresim takımını aldım.Dediğiniz gibi taçın yan ürünüymüş.Taç kadar kaliteli dediler ancak buna inanmadım elbette çünkü fiyat farkları göze çarpmayacak gibi değil. =) Çeyiz olduğu için kullanmadım ama taç adına güvenerek aldım tabii.Ama şöyle bir şey var ben 59 liraya aldım fakat şu an taç bir çok nevresimini 70 liraya satıyor.Kampanya var sanırım veya benim olduğum yerde böyle.Onu bir araştırın derim.​

Bende bahçelievlerde bi çeyiz mağazasında gördüm Kristal nevresim ve pike takımları 65 tl yazıyordu. İkilemde kaldım araştırayım dedimde, gerçi benim çok nevresimim var taç ve özdileğin top kumaşlarından pamuklu nevresim diktirmiştik istediğim gibi lastikli olanlardan 60 tl ye diktirdik. Hazır böle ucuza pike bulunda 2 tane falan alsammı dedim marka konusuna takıldım.

Back