TabebekLerin sohbet yeri ;)

canım sormamın nedeni senin siklus 28 gün sürüyordu normalde 14. gün yumurtlaman gerekiyor diye düşünüyorduk ya ona uydu mu diye merak etmemdi :)))) uymuş sanırım değil mi..

14 ünde silikse 13. günde yumurtlamışş..mantık olarak 27. günde regl olman gerek sankii

28 veya 29 günde bir regl olurum 27 ye pek düşmez demek benim yumurta acele etti belkide 14 dür iki gün arasında pek fark yoktu çünkü on dakka falan baktım hangisi daha açık diye göz yanılmasıda olabilir

senem nolcak aksi i durum alt tarafı kardeşin gelcek uyut onu geçin odanıza yada uyutma o tv seyrederken siz çok uykumuz geldi deyip gdin odaya hem gürültü olsa bile tv sesinden duymaz sizde rahat takılırsınız tabi gürültüden kastın çığlık atmak değilse

bakalım canım bence pazar günü yaptığınız çalışma pazartesi gününe kadar etkili olmuştur. pazartesi yumurtladığına göre kaçırdığın bişi yok şekerim :)))))))))))

senem ve çığlık :))))))))) yok yok sanmıyorum. ama belli de olmaz ahahah

ay konudan koptum hemen aranızda kaynıyorumm

Hande abLaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmm :1hug:
burada en kuccugunuz benim kısLar

puahahaha senemin sesten kastı imdaaaaat falan olabilir mi acaba :)))))))))

ahahah senemcim kızmaaa nooolur çok hoşuma gidiyor sana takılmak opuyorumnanaktan

yaaa regl tarihi yazmak yooooooooookkkkkkkkkkk. inşallah regl olunmayacak 9 ay 10 gün kadar bebişler gelcek ayol :)))))))))))

ahahaa bulucaz bi çaresini

ayyy ivet küçüğüm benim gel bi seviyim seni :1hug:

sevvv :kedi: ayhh opuyorumnanaktan mckk

senem ve çığlık :))))))))) yok yok sanmıyorum. ama belli de olmaz ahahah

yaaa regl tarihi yazmak yooooooooookkkkkkkkkkk. inşallah regl olunmayacak 9 ay 10 gün kadar bebişler gelcek ayol :)))))))))))

İnsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..

ben az sonra gene test yapcam. kafam karıstı. bu ay hep sabah 6da cıktım wc'ye ilk idrar olmasın diye. uyandıktan sonra, oglen 12gibi yaptım testi. gecen ay 9da kalkıyordum cıkıyordum wcye oglen 3 gibi yapıyordum. denicem tutuyorum 12.30dan beri ))))))))

ayyyy ben ööle tutma falan uğraşamıyorum bacılar olduğu kadar artık ne diyim. 3 saat tutabiliyorum anca, su içmeyi de kısıtlayamıyorum napıyım.

sen dene bakalım ayçacım zaten testler bol harcayalım gitsin :)))))))))))

ay yazalım regl tarihlerimizi yaaaa hem olmazsak günümüzün geçtiğinide takip edip halay çekerizzzz :teytey:

iyi madem kısss seni mi kırcaz yazalım da ben şu çifti yakaladıktan sonra yazabilirim ancak. ona 14 ekliycem de :)))))))) benimkiler seninki gibi düzenli değil canikoooom :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…