TabebekLerin sohbet yeri ;)

ya zaten hamilesiniz demedim kızzzzzzz :))))))
misal verdim. hamis kalanlar gelmiyorlar sonra. biz öyle olmayalımmmmmmmm

deli misin sen beeeeee manyak caduuuuuuuuuu :))))))

hepimissss hamile kalcaz inşallah ya peşpeşe ya da aynı anda :))))))))))) umutsuzluğa kapılanı döverim klava:

evet kızlar burda söz verelim birbirimize hamile kalınca da bu tpic i bırakmayacağız tamam mı :)))))))

bu arada aynı anda hamiş kalırsak en güzel anneler diye başlık açarızzz :))))))))))))) inşallah Allah ımmmmm

verdim gitti!!
sözz!! Şeniz

İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!! ah ah allah'ım duy sesimizi lütfennnnnnnnnn :Saruboceq:

valla devam edersen döverim hiç çekinmem. ablanım ne de olsa klava: hem döverim hem severim :1hug:

benim fındığın son hali budur kızlar..

Eklentiler

• $Goruntu(490).jpg
    41 KB · Görüntüleme: 38
tamam abLammmmmmmm mck. abLaLarın vurdugu yerden gül çıkar

senemmmmmmmmmmmmm
kıpkırmızı buuuuuuuuuuu
aynı benimkide böleydi akşama morarır rengiii :)))))))))

degerlendirrrr kacırma sakın )

dooru dedin ayçaaam.. coştu benim fındık valla :)) kardeşim bizde olcak nasıl yapcam bilmem valla!

Yaparsınız sessiz sessiz ))))))))
bşi olmazz

sessiz yapmaya çalışmak çook komik oluyo yaa kaydirigubbakcemile3

ohaaaaaa diyorum başka da bişi demiyorum.

valla ben bu kadar koyuyu yakalasam kardeşimin gözlerini bağlar yine çalışırım o derece yani :roflol:

ohaaaaaa diyorum başka da bişi demiyorum.

valla ben bu kadar koyuyu yakalasam kardeşimin gözlerini bağlar yine çalışırım o derece yani :roflol:

ahahahaha çatlak şey beeee :roflol: yapıcam inşallah bi aksilik olmazsa..üff 2gün üst üste hiiç bana göre değil ya. :1no2: çok kötü dimiii..bebek yapacak kadın da ateş olur nerdeeeeee bendde o istekk :kedi:

valla canım benim için de 2 gün üstüste (haftaarası yorgun oluyorum çoook eşim de öyle) zor oluyor ama olsun. olaya renk falan da katmaya da çalışma bak akrobasiden sonra yavriler boşu boşuna etrafa saçılıyor. gözlerimi kaparım vazifemi yaparım durumlarına uy napalım :))))))))))

geldimmmmmmmmmmmm
yuhh senem o ne öyle be ateştemi kızarttın walla coşmuş seninki bu akşam yapmazsan çok şey kaçırırsın neyap yap fikfiksiz geçme bu akşamı, benimki kontrol çizgisi kadar bile değildi

handecim bence ayın 13 ünde yumurtladım çünkü 14 ünde test yaptımda sanki birazcık silikleşmişti düne göre diye yorumladım oyüzden reglimi 27 eylülde bekliyorum ben

ehehehe ateşte kızrtım :)) dediğiniz gibi kızlar ne olursa olsun yapmak lazım bu gece :) inşallah sıkıntılı bi durum olmaz da yaparız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…