TabebekLerin sohbet yeri ;)

ayyyy ben ööle tutma falan uğraşamıyorum bacılar olduğu kadar artık ne diyim. 3 saat tutabiliyorum anca, su içmeyi de kısıtlayamıyorum napıyım.

sen dene bakalım ayçacım zaten testler bol harcayalım gitsin :)))))))))))

evet askitommmm :KK66:
bitsin biran önce su morlar canımı sıkmaya basladılar :KK66:
bu arada kociş geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK66: ben gider. karnını doyuram su adamımım :KK66: optum sizi.

heee zor gelir ayça artıkın kocası geldi işleri varrrrrrr kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlarrr buldum sizi sonundaaaaaaaaaaaaa hahahahaaa korkun bendennnnnnnnnnnnn :eek:

basıldık kızzlar basıldık çaktırmayın normal davranın hal hatır falan sorun

:roflol:

ben bugün arada bakım kaçıcam sanırımm :KK43: bu arada yarın akşamdan taaaaaa 23 eylüle kadar buralarda değilim bacılar haberiniz olaa...çook özliycem sizi :KK43:(

anammmmmmmmmmmmmmmm yakalandıkkkk :roflol:
hoşgeldin çiğdemmmmm

hoşgeldiin çiğdemciimm

hoşgeldin çiçekiiim naber :)

hoşbuldukkkkkkkkkkkkkkkk opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan herbirinize bi öpücükkk :icecream:
nasıl olam çıkıcam birazdan işler durgun bugün sizlere bakam dedim geçmişi karıştırıncaa neler gördüm nelerrr taş bebekleri gördümmm kaydirigubbakcemile3
haydi inşallah taşlar yavaş yavaş kırılırda yerini taş yavrular alırrrrr

ben bugün arada bakım kaçıcam sanırımm :KK43: bu arada yarın akşamdan taaaaaa 23 eylüle kadar buralarda değilim bacılar haberiniz olaa...çook özliycem sizi :KK43:(

ayy evet bende öle çarşambaya kadar yokum bayram yapcez napalım gelincede handenin maceralarını dinleriz artık

basıldık kızzlar basıldık çaktırmayın normal davranın hal hatır falan sorun

:roflol:

hahahaaaaa tamam benim rolüm neeee kaydirigubbakcemile3 :hulya: elişi yapıyormuş gibi yapamda sizin çevirdiğiniz işleri görmezden gelemmm kaydirigubbakcemile3

yoksa buda oyunun bi parçasımııı kaydirigubbakcemile3
nireye gidicennn bayram tatili içinmiiii

yav benim ateş ölçerimin pili bittiiiii napcam niresinden pil takılıyor bilmiyorum bulamamıştım pil takma yerini yaa yeni bi tane daha mı alsam acepp

yoksa buda oyunun bi parçasımııı kaydirigubbakcemile3
nireye gidicennn bayram tatili içinmiiii

yoook bacııım ben onların oyunlarına dahil olmam hıhhh :dilcikar: kardeşim burda da çiğdemim.arada onla muhabbet edip arada buraya kaçmaya çalışıcam ondan..bayramda da balıkesir e gidicem..22 eylülde dönüş var kısmetse..23ünde konuşuruz inşallah..

yav benim ateş ölçerimin pili bittiiiii napcam niresinden pil takılıyor bilmiyorum bulamamıştım pil takma yerini yaa yeni bi tane daha mı alsam acepp

canımm hangi marka kullanıosunn? microlif sa eğer pil heri mavi kısımdadır heralde

yoook bacııım ben onların oyunlarına dahil olmam hıhhh :dilcikar: kardeşim burda da çiğdemim.arada onla muhabbet edip arada buraya kaçmaya çalışıcam ondan..bayramda da balıkesir e gidicem..22 eylülde dönüş var kısmetse..23ünde konuşuruz inşallah..

ayy canım benim opuyorumnanaktan olsun ya bayramda zaten herkes bi yerlerde olcak bi şekilde gelince görüşürüz canım benim inşallahh allah kısmet edersee

X