bence yer kızz saf bişeye benziyorrr :dance:
canımm hangi marka kullanıosunn? microlif sa eğer pil heri mavi kısımdadır heralde
senemciiiiim yaaaa uzun süre yoksun demek(((( özliyceeez seni....
yaw biz sana haber vermemişmiyiz ahanda bizeklava: olacak iş değil yani hep bu çatlak kızların yüzünden ama benim hhiiççç ilgim yok bu konuyla ayrı topik açalım diyende ben değildim zaten ben masumummm gamyoncuiremsu
braun un yaww aldığımdan beri bakıtom ediyom pili bitince napcam diye 4 ay geçti yeni bittii delikafadulden yani o arada da hamile kalamadım yaaa pes banaaaa
braun un yaww aldığımdan beri bakıtom ediyom pili bitince napcam diye 4 ay geçti yeni bittii delikafadulden yani o arada da hamile kalamadım yaaa pes banaaaa
gerçekteeen özlersiniz diimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??? valla bende bu muhabbeti özliycem yaaaa :a015:
kıyamam sanaaa been! kullanma kılavuzunu attın dimi?klava: genelde herkes atar ya.olmadı al bitane daha.. hamile kalma olayına gelince anammm ben zıırt diye kalınıo sanıoduum valla kocaa bi yalanmış meğerrr yerimseniben
kıyamam sanaaa been! kullanma kılavuzunu attın dimi?klava: genelde herkes atar ya.olmadı al bitane daha.. hamile kalma olayına gelince anammm ben zıırt diye kalınıo sanıoduum valla kocaa bi yalanmış meğerrr yerimseniben
tebrik ederim makinenin ömrü yetmemiş seni hamile bırakmaya kaydirigubbakcemile3
ay hakkaten insan korunurken öle sanıyo hatta korunma aşamasında bile ben kaç kere pank yaptım acaba bişi oldumu diye ayol bilseydim hemen olmıycağını korunma zahmetine katlanmazdım geniş genişşşşş tadına varırdım delikafadulden
valla bacılar ben ne biçim korunuyordum inanamazsınız. eşim korunuyordu üstüne hemen ilişkiden sonra ayağa kalkıp duşa koşup iyice bir yıkıyordum benim ufaklığı. sonra da zıplıyordum falan. peeehh gerek yokmuş anacım yanarım yanarım o mayışıklıkla kendimi yaymadan yatamadığıma yanaaarım :roflol:
senemim özleriz tabi yavru kuşşşuuuuum. ama bayramda biz de çok giremeyiz ki zaten :))))))
aynen yaa..korunurkeen her ay haile kalmış olamam dimi diye kendimi yiyordum..salak ben!!ay hakkaten insan korunurken öle sanıyo hatta korunma aşamasında bile ben kaç kere pank yaptım acaba bişi oldumu diye ayol bilseydim hemen olmıycağını korunma zahmetine katlanmazdım geniş genişşşşş tadına varırdım delikafadulden
o söylediğim marka çok daha ucuz çiğdemcim..4-5 lira falandı eczaneden almıştım.walla bu konuda bende kendimi tebrik ediyomm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
14 liraydı ya yenisini alammm napimmm bi yerini bulamadım pil takıp çıkarcakkk oof yanii banaaa ooffffffffff