TabebekLerin sohbet yeri ;)

bence yer kızz saf bişeye benziyorrr :dance:

yaw biz sana haber vermemişmiyiz ahanda bize klava: olacak iş değil yani hep bu çatlak kızların yüzünden ama benim hhiiççç ilgim yok bu konuyla ayrı topik açalım diyende ben değildim zaten ben masumummm gamyoncuiremsu

canımm hangi marka kullanıosunn? microlif sa eğer pil heri mavi kısımdadır heralde

braun un yaww aldığımdan beri bakıtom ediyom pili bitince napcam diye 4 ay geçti yeni bittii delikafadulden yani o arada da hamile kalamadım yaaa pes banaaaa

hımmm demek öyleeee CADIARZU ben bunu bir düşüneyim olmadı yüksek mahkemeye başvurmammmmm delikafadulden
kararı size yarın bildiririmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

braun un yaww aldığımdan beri bakıtom ediyom pili bitince napcam diye 4 ay geçti yeni bittii delikafadulden yani o arada da hamile kalamadım yaaa pes banaaaa

tebrik ederim makinenin ömrü yetmemiş seni hamile bırakmaya kaydirigubbakcemile3

kıyamam sanaaa been! kullanma kılavuzunu attın dimi? klava: genelde herkes atar ya.olmadı al bitane daha.. hamile kalma olayına gelince anammm ben zıırt diye kalınıo sanıoduum valla kocaa bi yalanmış meğerrr yerimseniben

yaw uğraşım 11 ay olduuuuu hahaha ateş ölçmeyi yapalı 4 ayyy delikafadulden

ay hakkaten insan korunurken öle sanıyo hatta korunma aşamasında bile ben kaç kere pank yaptım acaba bişi oldumu diye ayol bilseydim hemen olmıycağını korunma zahmetine katlanmazdım geniş genişşşşş tadına varırdım delikafadulden

tebrik ederim makinenin ömrü yetmemiş seni hamile bırakmaya kaydirigubbakcemile3

walla bu konuda bende kendimi tebrik ediyomm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
14 liraydı ya yenisini alammm napimmm bi yerini bulamadım pil takıp çıkarcakkk oof yanii banaaa ooffffffffff

valla bacılar ben ne biçim korunuyordum inanamazsınız. eşim korunuyordu üstüne hemen ilişkiden sonra ayağa kalkıp duşa koşup iyice bir yıkıyordum benim ufaklığı. sonra da zıplıyordum falan. peeehh gerek yokmuş anacım yanarım yanarım o mayışıklıkla kendimi yaymadan yatamadığıma yanaaarım :roflol:

senemim özleriz tabi yavru kuşşşuuuuum. ama bayramda biz de çok giremeyiz ki zaten :))))))

evet yaaa oof istemesek zaten hemen olurrrrrrrrrrrrrr -tatlicadiarzu-

yaww ben bi kere öyle hamile kaldım yaaaa olamaz böyle bi şansss cidden herşeyin hayırlısıııııı

ben yavaş yavaş çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın emii çok öpüyorum hepiniziiii opuyorumnanaktan

demek o senin kısmetinmiş çiğdem olucakla ölüceğin önüne geçilmez aha bıraktık hadi olsaya yokkk süründürcek şimdide peşinde gerçi rabbim yanlış anlamasın ama bana bikaç dha gelmezse iyi bile olabilir benim için diyorum sonra hemen töbeeee diyorummm

ayyy koptum ben giremedim de uzunca süre :))))))) site beni istemiyor mu ne yapıyor anlamadım aaaaa klava:

siboşş burda görünüyorsun ama çıt yok güseliiiim :)))))))

aynen yaa..korunurkeen her ay haile kalmış olamam dimi diye kendimi yiyordum..salak ben!!

walla bu konuda bende kendimi tebrik ediyomm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
14 liraydı ya yenisini alammm napimmm bi yerini bulamadım pil takıp çıkarcakkk oof yanii banaaa ooffffffffff
o söylediğim marka çok daha ucuz çiğdemcim..4-5 lira falandı eczaneden almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…