TabebekLerin sohbet yeri ;)

üzülme senemim akıyor öyle maalesef. ben biraz önce wc ye gittim o zaman bile aktı. valla yeteri kadarı yerine gitmiş olsun da diğer yavrucekler için yapcak bişiyimiz yok maalesef. onlar da akıllı olsunlar da çıkmasınlar yaaa

spermlerin akması normal bende de oluyor. sinir oluyorum onlar aktıkçaaaaa laelaelaelaelae
bazı zamanlar ertesi günü bile akıyor. içeride kalanlar sanırım akanlar.
oo sen masallah iyi calısmıssın kuzumm

sööz çalışçam kızlaarr :lepi: resmen 2. çizgi birinciden koyu yaaww..

valla ayçaaam aynen öööle..deli gibi yattım sabaha kadar kıpırdamadım.. :))

kızlar gıdgıd gıdak yumurtam sıcak olduk bugün biz desenize :)))))))

sibelim bu arada sen ne zaman yumurtladığını düşünüyorsun tatlım. ona göre üstüne 14 ekleyelim muhtemel adet tarihini hesaplayalım. geçen aykine uyuyor mu diye.

sööz çalışçam kızlaarr :lepi: resmen 2. çizgi birinciden koyu yaaww..

gecen ay benimde öyleydiiiiiiiiiiiiii test çizgisinden de koyuyduuu. bu ay pempe pempe cıkıyoo uyuzzzzzzzzzzz şeyy kaydirigubbakcemile3

aynı zamanda yumurtladıık inanamıyoruum :)))))) benim o zaman yumurtlama günüm bugün mü??

UĞURLU LİSTEMİZ

İsim/Regl Tarihi/Regl Bitiş Tarihi/Teste Başlama Tarihi/Kızarmaya Başladığı Tarih/Çift Çizgiyi Gördüğü Tarih

AYÇA 03.09.2009 / 08.09.2009 / 11.09.2009 / 14.09.2009

EDA 30.08.2009 / 05.09.2009 / 08.09.2009

HANDE 03.09.2009 / 08.09.2009 / 08.09.2009 / 15.09.2009

MELİKE 18.08.2009 / 21.08.2009 / 20.08.2009 / 06.09.2009

SENEM 03.09.2009 / 08.09.2009 / 09.09.2009 / 15.09.2009 / 17.09.2009

SİBEL 31.08.2009 / 06.09.2009 / 07.09.2009 / 13.09.2009

senemcim çift çizgi tarihini de ekledim canım. inşallah hepimizin hamile kaldıklarını tarihleri de eklemek nasip olur bizlere :))))))))))

farkettim de geçtiğimiz aylarda ben hiç 15. günde falan çalışma yapmamıştım yaa..olmuyodu belki de..garip fındığım beniiiim birleşicek sperm bilem bulamamıış bugüne kadar :))

benim hiç o kadar kopkoyu olmadı biliyorsun ayçacım. ama fark ettin mi dünkü gibi de olmamıştı geçen ay hiç. bence wc ve su kuralına uymamakla alakalıymış demek. sence ben de bu ay kopkoyu olur muyum ayçaaam

inşallah hande..hepimiz hamiş tarihlerimizi de koyarız buraya bu ay

evet gecen ay sen uymadın ondan olmadı. Olucak bence kızarıcaksın bugune yarına bak gör

evet canım işten çıkıp eve gidince yapıyorum ben. saat 20.00 gibi oluyor genelde. tutabilirsem tabi :))))))))))))))

benim umudum yok yine mafoldumben

ayçam ama sen baştan vücudunu şartlandırıyorsun böyle yaparak. umudum yok diyorsun, hamile kalma mesajı veriyorsun vücuduna. böyle yapma lütfen :mymeka: inşallah bu ay olacak diye düşüneceğiz hepimiz. kısmetimiz, hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz için.

evet canım işten çıkıp eve gidince yapıyorum ben. saat 20.00 gibi oluyor genelde. tutabilirsem tabi :))))))))))))))

alında işte daha kolay olmaz mı?? o saat geç belki de..çünkü ben bi ov. testi almıştım 2ay önce şu 5liklerden.. en geç saat 8e kadar yapın diodu. 3 saat falan tutmak belki iş yerinde daha kolay olurr

Olsun diye ugrasıyorum ama napiyim olmucak hissediyorum kaydirigubbakcemile3
sanki bu topicde tek basıma kalıcak gibi hissediyorum kendimi, öyle bi his geldi içime kaydirigubbakcemile3

noooldu ki bacıım??

umutsuzluga kapıldım bacımmm. valla hamile olunca bizi bırakmayın burda gelmezseniz kızarımmmmmmmm lmaz:

kızım ne hamilesii.. şuan hiç birimiz bilemeyiz hamile kalıp kalmıycaamızı..eğer moral bozarsan olmaz! 1 kişide hamiş olsa hepimiz de hamiş olsak yine bu topicte oluruzz biz bence! Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…