TabebekLerin sohbet yeri ;)

nasıl yumurtlayamıyorsun deli kısss. dün yumurtladın işte. zaten seninki geçen ay garipti 3gün kıpkırmızı kalması yani. sonuçta sadece 1 gün kızarık kalması yetiyor canikom. sıkma sen güzel canını

gecen ay 3gün kıpkırmızıydı bugunlerde.bu ay baksana 3gündür aynı koyulukta
neyse yarında yaparım artık :)
sıkmıyım dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii raahat olayimmmmmmmmm

heh şimdi baktım ilk panik yaptım sanırsammmmm ,)
dünkünün aynısı cıkmışşşşşşşşşşşş :S

ayyy delim benim. neyse çok sevindim:))) dün bana da öyle oldu biliyor musun ayçam. baktım ilk başta dilik bir çizgi. bıraktım kenara su almaya gittim içtim bir güzel. sonra bir baktım baya koyu olmuş. ikisi aynı kalınlıkta olmasa da koyuluğunu gördünüz oldukça yakın di mi kıssslarrr

cnm bendede öle oldu bir gün en kırmızıydı sonra düşüse geçti sanırım sen dün yumurtladın e zaten akşam çalıştınız bu akşamda çalışırsınız çünkü yumurtada hemen gitmiyo 24 saatmiydi 48 saatmiydi duruyo oda neyse işte biraz daha içerdeki spermlere destek yolladınızmı tamamdır daha ne olcakki

kızlar dünde söyledim yine söylüyorum bu testlere 5 dakkadan sonra bakmayın çok yanıltıyo sonra ben saat tuttum ilk 3 dakkada sonucu veriyor ayrıca handenin dediği gibi 3 gün kımızıların sürmesi bencede saçma sonuçta lh birden tavan yapıyor ve düşmeye başlıyor
rahat ol ayçaçımmmmm

evet canım aynen öyle vallahi bariz pembe. ilk günler ki gibi cıkan silik gölge gibi olandan degil. bende buraya geldim sonra bir gittim baktım aynısı
belki de bu ay gec kızarıcam yada o kıpkırmızı hali hiç almıcam böyle sürücek ve silikleşecek.
sabah ilk idrarla yapmayın diyor ya. ben sabah 6da kalkıyorum gidiyorum. sonra işte öglen saatinde test yapıyorum. acaba ondan olabilir mi diye aklıma kusku dustu

nerdesiiiin kısssss.

bu arada farkında mısın canım ayçam ve senemim ayılamadılar daha nasıl çalıştılarsa artııııık :))))))))))))
çatlaak şeyy çalışıoz heralde..okuldaydım yeni geldiim.

bence de saçma bacııım az önce test yaptım 2. çizgi 1.sinden birazcık dha koyuu.anlamadım gitti

naaptınız bakiim bensiz? hande sen de çalışmışsın akşam galibaaa

rahatımmmmmmmmmmm ! tmm şekerimmmmmmm :lepi:

:lepi: :lepi: :lepi: akşama tamamdır o iş opuyorumnanaktan

naaptınız bakiim bensiz? hande sen de çalışmışsın akşam galibaaa

oowww canım benim sen baya bi yumurtlamışsın bugün hayırlı uğurlu olsun. hiç kontrol çizgisinden daha koyu bir çizgim olmadı benim ühühühü

bu akşam aynen çalışmaya devam ediyorsun senemim.

ooo hoşgeldin senem demek sen bugün yumurtlıcan kısss madem daha koyu ne güsel işte bu akşamda çalışırsın hande gibi gerisi allah kerim
anlat bakalım nası geçti mesai sende hande ve ayça gibi bitakım aksaklıklaramı maruz kaldınmııııı

üfff çalış çalış nereye kadar bbaaacım :)) ama bişey diicem ben hergün 2 gibi yapıodum.bugün de sabah bi wc.ye girdim bi daha girmedim yani sabahtaan beri tuvaletimi tutuodum.ondan böyle çıkmış olmasın..neredeyse sabah 7.30dan beri hiiç wc.ye gitmemişim farkettim de :)))

kıssslar belim çok ağrıyor bugün benim yaaaa ((( dün akşam bacakları duvara dayadım diye mi oldu acaba. ama sanki içten oyuyorlar gibi ağrıyor. yumurtluyorum da ondan mı oluyor acep bacuuulaaar

anam o kadar tutmayı nasıl başarıyorsunuz hiç anlamıyorum. ben 2 saat gitmesem patlıcak gibi oluyorum. ama ben çok su içerim ondan herhalde :)

ama o etkilemez bacım. sen ne kadar tutarsan tut hormon yükselmemiş olsa o çizgi kızarmaz merak etme tatlım.

valla bacım ben ateşte ölçüodum..biliosunuz ateş yumurtladıktan sonra artıyo..benim bu sabah artış oldu..yani aslında ben yumurtladım.ama çişimi çok tuttum belki de ondan bööle oldu.hani sabah idrarıyla yapmayın dio ya..ben sabahtan 1 sonrakiyle yapmış oldum..umarım anlatabilmişimdir :)
aksaklık şööle: ben bayaa yattım dün akşam.. 10 dk bacaklar duvarda 15 dk. kalçamın altında yastıkla..sonra hiiiiiiiiçç yataktan kalkmadım sabaha kadar uyudum :)) ama sabah bi kalktım kocişin spermleri akıo ben adım attıkça mafoldumben

senemim akşamı boş gecirme calış.
handem benimde belim cok agrıyor birde kasıklarım yumurtluyorum bende sanırsam..

kıssslar belim çok ağrıyor bugün benim yaaaa ((( dün akşam bacakları duvara dayadım diye mi oldu acaba. ama sanki içten oyuyorlar gibi ağrıyor. yumurtluyorum da ondan mı oluyor acep bacuuulaaar

bacım senin de belki bugün daha da kızarır :) yumurtlama belirtisi..

benim sıvı tüketimim az yawrii.bi de okulda girmiim dedim falan ondan tutmuşum da tutmuşum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…