- 19 Temmuz 2009
- 6.820
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bacım ben ateşte ölçüodum..biliosunuz ateş yumurtladıktan sonra artıyo..benim bu sabah artış oldu..yani aslında ben yumurtladım.ama çişimi çok tuttum belki de ondan bööle oldu.hani sabah idrarıyla yapmayın dio ya..ben sabahtan 1 sonrakiyle yapmış oldum..umarım anlatabilmişimdir :)
aksaklık şööle: ben bayaa yattım dün akşam.. 10 dk bacaklar duvarda 15 dk. kalçamın altında yastıkla..sonra hiiiiiiiiçç yataktan kalkmadım sabaha kadar uyudum :)) ama sabah bi kalktım kocişin spermleri akıo ben adım attıkça mafoldumben
sööz çalışçam kızlaarr :lepi: resmen 2. çizgi birinciden koyu yaaww..
benim hiç o kadar kopkoyu olmadı biliyorsun ayçacım. ama fark ettin mi dünkü gibi de olmamıştı geçen ay hiç. bence wc ve su kuralına uymamakla alakalıymış demek. sence ben de bu ay kopkoyu olur muyum ayçaaam
inşallah hande..hepimiz hamiş tarihlerimizi de koyarız buraya bu ay
benim umudum yok yine mafoldumben
benim umudum yok yine mafoldumben
evet canım işten çıkıp eve gidince yapıyorum ben. saat 20.00 gibi oluyor genelde. tutabilirsem tabi :))))))))))))))
ayçam ama sen baştan vücudunu şartlandırıyorsun böyle yaparak. umudum yok diyorsun, hamile kalma mesajı veriyorsun vücuduna. böyle yapma lütfen :mymeka: inşallah bu ay olacak diye düşüneceğiz hepimiz. kısmetimiz, hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz için.
noooldu ki bacıım??