TabebekLerin sohbet yeri ;)

hoşgeldin ayççaaaaammm opuyorumnanaktan

kıss sibelim valla bağladı adamcağızı galiba bizim caduuu. bu da istemem yan cebime koy modeli ahahaha

ayçaaaa enerji yaratmayı bırak bak yolucam şimdi kaydirigubbakcemile

noldu kızzzzzzzzzzzzzzzz

Şimcik ana yadigarı olan şeyde kociş vardıııııııı,kocişş birdennnnn bırakıverdi tutamadıııııııı. kaydirigubbakcemile3 :kedi: üstü kapalı olmadı pek ama idare edin :kedi:
o an cok komiktiiii.. çevir beni hemen çevir beni dedimmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 akrobatik hareketle çevirdi. Sonrası ne oldu dersiniz ? bacagıma kramp girdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3 off ya ölüyorum sandım resmenn. bir yandan aldı gülmek bir yandan acıı :kedi: allahtan bitane bile cıkmadı dısarıya ama, anayadigarı olanda bzm durmamız daha iyi ya ben yoktum o an orda naniknanik
insallah gitmiştir bişiler kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benim bacagıma cok sık kramp girerde. sağolsun dünde girdiii ))))
kociş üzülme gitmiştir giden dedi,hiç dısarıya cıkanda olmamıs dedi ama ben üzüldümm :sinifsinif:

ana yadigarı = misyoner mi oluyor anacım ben anlayamadım offff. bizim durmamız daha iyi ben yoktum o an orda ne dimeeek bacıııııııım :)))))))))

snuçta krampa rağmen dışarı kaçırmamışsın önemli olan o. benim yavricekler çarşafa uçtu biraz ama birazı kalmıştır herhalde bende. kociş de beni elinden kaydırdı olaya bakar mısın :)))))))))

hüleynn daha nasıl acık diyimm kaydirigubbakcemile

üst-alt olayı anladınız mı :kedi: atacaklar simdi tırstım kaydirigubbakcemile3
ana yadigarında bayan alt,erkek üst. oluyor biz tam tersidik kuşlar :)))))))))) utandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :kedi: :kedi:

Normalde gebe kalmak için uygun olarak önerilen, bayanın altta olmasıymış. ondan üzüldümmmmmmmmm .

ulen sen üstte olunca ana yadigarı değilki o alla alla kafam karıştı yaa ayrıca handenin dediği kısım ne peki bende anlamadım
bizim durmamız daha iyi ben yoktum o an orda ne dimeeek bacıııııııım :)))))))))

açıklaaaaaaaaaaaaaaaa

anayadigarından yola çıkarak, üstü kapalı anlatayım dedim ondan öyle sacmaladımmmmmmmmm kaydirigubbakcemile

yani bayanların altta kalması gerekmiş hamile kalabilmek için,onu demek istedim. ama o an altta ben degilde kociş vardııı demek istedim üstü kapalı ama çok güzel açtınızzzz üstünü hahahaha kaydirigubbakcemile3

heeee anladım şimdi ne güzel açtık ama üstünü eheheheheh :)))))))))))))

+18 falan yazaydık bari balığa ahahaha

Test yaptım şimdiiiiiiiiiiii
dünkündende silik çıktıııııııııı. Niye böyle olduuuuuuuuu yaaaaaaaa
yumurtladım bitti mi..
ay bu ay hiç calısmadım da doğru dürüsttttttttttttttt.

heeee anladım şimdi ne güzel açtık ama üstünü eheheheheh :)))))))))))))

+18 falan yazaydık bari balığa ahahaha

:umursamaz: kaydirigubbakcemile3 uyuzlarrrrrr böööööööö kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: biz böleeeeee açarız işteeeeeeee
ama yavrum öle bi saçmaladınki kaç kere okudum özellikle şu ben yoktum orda kociş vardı kısmını ulen dedim heralde kocası kendi kendine yaptı bizimkide seyretti kaydirigubbakcemile3 hay beni seni ne ediyim iyi güldüm ya

Test yaptım şimdiiiiiiiiiiii
dünkündende silik çıktıııııııııı. Niye böyle olduuuuuuuuu yaaaaaaaa
yumurtladım bitti mi..
ay bu ay hiç calısmadım da doğru dürüsttttttttttttttt.

çalıştın be kuşum neden çalışmadım diyorsun ki.. olmuştur olan sen sıkma canını. hem dün çalışmadın mı sen kuzuuuum

:roflol: ben de aynen zannettim ki eşi kendi kendine girişti olaya bizimki de yetişemedi. değişik bir yöntem olmuş dicektim ki neyse ayçam anlattı :))))))))))) :roflol:

:umursamaz: bööööööööö
tırstm atarlar falan +18'giriyor diye. bileydim ap açık anlatırdımmmmmmmm kaydirigubbakcemile3

çalıştın be kuşum neden çalışmadım diyorsun ki.. olmuştur olan sen sıkma canını. hem dün çalışmadın mı sen kuzuuuum

ama geçen ay sen biliyosun kıpkırmızıydııı. ay noldu bana böyleeeeeee. nazara geldimm sanırsammm kaydirigubbakcemile3 diğer testlerden alıcammmmm bitmedi bi elimdekiler :sinifsinif:
cok calısmadım ama kuzum ara verdim cookk bugunlerde yumurtlayacam diyee. yumurtlayamıyorum maalesef silikk çizgiiiiiiiiiii ühühhüühhüü :sinifsinif:
:roflol: ben de aynen zannettim ki eşi kendi kendine girişti olaya bizimki de yetişemedi. değişik bir yöntem olmuş dicektim ki neyse ayçam anlattı :))))))))))) :roflol:

ehehhehehehe allah sizin iyiliginizi versin emiiiiiii kuşlar! :)))

heh şimdi baktım ilk panik yaptım sanırsammmmm ,)
dünkünün aynısı cıkmışşşşşşşşşşşş :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…