noldu kızzzzzzzzzzzzzzzz
ana yadigarı = misyoner mi oluyor anacım ben anlayamadım offff. bizim durmamız daha iyi ben yoktum o an orda ne dimeeek bacıııııııım :)))))))))
snuçta krampa rağmen dışarı kaçırmamışsın önemli olan o. benim yavricekler çarşafa uçtu biraz ama birazı kalmıştır herhalde bende. kociş de beni elinden kaydırdı olaya bakar mısın :)))))))))
ana yadigarı = misyoner mi oluyor anacım ben anlayamadım offff. bizim durmamız daha iyi ben yoktum o an orda ne dimeeek bacıııııııım :)))))))))
snuçta krampa rağmen dışarı kaçırmamışsın önemli olan o. benim yavricekler çarşafa uçtu biraz ama birazı kalmıştır herhalde bende. kociş de beni elinden kaydırdı olaya bakar mısın :)))))))))
heeee anladım şimdi ne güzel açtık ama üstünü eheheheheh :)))))))))))))
+18 falan yazaydık bari balığa ahahaha
Test yaptım şimdiiiiiiiiiiii
dünkündende silik çıktıııııııııı. Niye böyle olduuuuuuuuu yaaaaaaaa
yumurtladım bitti mi..
ay bu ay hiç calısmadım da doğru dürüsttttttttttttttt.
:roflol: :roflol: :roflol: biz böleeeeee açarız işteeeeeeee
ama yavrum öle bi saçmaladınki kaç kere okudum özellikle şu ben yoktum orda kociş vardı kısmını ulen dedim heralde kocası kendi kendine yaptı bizimkide seyretti kaydirigubbakcemile3 hay beni seni ne ediyim iyi güldüm ya
:roflol: :roflol: :roflol: biz böleeeeee açarız işteeeeeeee
ama yavrum öle bi saçmaladınki kaç kere okudum özellikle şu ben yoktum orda kociş vardı kısmını ulen dedim heralde kocası kendi kendine yaptı bizimkide seyretti kaydirigubbakcemile3 hay beni seni ne ediyim iyi güldüm ya
çalıştın be kuşum neden çalışmadım diyorsun ki.. olmuştur olan sen sıkma canını. hem dün çalışmadın mı sen kuzuuuum
:roflol: ben de aynen zannettim ki eşi kendi kendine girişti olaya bizimki de yetişemedi. değişik bir yöntem olmuş dicektim ki neyse ayçam anlattı :))))))))))) :roflol: