TabebekLerin sohbet yeri ;)

ßende hepinizi cok cok opuyorumm !! :****
sizleri seviyorum..
iyi ki varsınız !!
bende kacıyorumm..
bi işe el attım kurtulamıyorum duramıyorum :))))

kızlaar çok kötü oldum ben yaa.. ay zırta pırta ağlıyorum yarım saattir evde de kimse yok kendi kendime salya sümük durumundayım mafoldumben beni bu hale ne getirdi onu da bilmiyorum..yok bi sebepp! sinir oldum haaaaa! bende sizinle paylaşmak istedim.tabi yoksunuz burda ama elbet okuycaksıınız.
erken mi adet olcam ne?! bööle duygusallıkları adetten 1 gün önce yaşarım ben akannehir bugün ayçanın ablasının mesajına bile ağladım yaa.. :)) çok ağlak gördüm kendimi bugün..
neyse özledim bile sizi yaaaaa... görüşürüüüükk..

şiii aglamak yook! klava:
hamişsinde ondan mı böyle duygusalsın acaba canımm :)
bu arada ben felaket şiştim karnım böyle acıyo şiş,gögüslerim öyle kasınıyo falan. ay regl olsamda inse sunlarr ayolll...
bebem bende cıktım simcik misafirlerim gelcke opuomm

Son düzenleme:
yavruuum senemim neden ağladın sen kıyamam sana.. olur öyle arada bir sıkma sen canını hiç. biz de seni çok seviyoruz kuzuuuuuum opuyorumnanaktan

ayçaaam kısss senin ne işin var burda doğumgünü çocuuuuu

ben 2 saat tutabildim çişimi bembeyaz su gibiydi zaten. onunla test yapınca çıkmayacağını bile bile yaptım silik çizgim bile yok :))))))))))))))))

ahahaa benim göğüsler bencen önce kapılardan giriyor, benden önce dönemeçleri dönüyor neredeyse ağzıma girecekler. zaten büyüktürler ve regl den önce iyice şişerler ama bu ay taşımakta zorlanıyorum ööle diim :))))))))))))))

hazırlandım
misafirlerimi bekliyorummmmm ))))))
demek ki yumurtladın ki normal olan da bu ztn regl sirküsümüze göre yumurtlamanın bitmiş olması gerenkk askitoomm )
ama bende neden cıkıyo anlamadım bakalım yarın nolcakkk. duydun dimi benii cok fenayımm diyooorummmm..
senemim kuzum ağlama yaa kıyamam (((((((((
niye aglıyon delüüüü klava:

ya benimkiler de cok fenaaaaaaaaa. hele karnımmm şişti resmen ve acıoo elledim zaman ay kötü bi hastalıgamı yakalandım yoksa bebiş beklerken:SSSSS

ya benimkiler de cok fenaaaaaaaaa. hele karnımmm şişti resmen ve acıoo elledim zaman ay kötü bi hastalıgamı yakalandım yoksa bebiş beklerken:SSSSS

yavriiii Allah korusun. o dediklerin bana her regl öncesi olur merak etme kötü bişi yoktur. benim karnım 3 aylık hamile gibi gaz desen değil, nedir bilmem ama olur merak etme bebektir bebek kaydirigubbakcemile5

ya belli olmaz askitoommmmmmmmmmm
benden beklemeeen bişi yok bende bişiiiiiiii
hepimiz patır patır regl olcaz demedi demeee :))
keske olmasak ama görünen o :))))))))

ben kendim için dediğin gibi regl beklemedeyim ama senin için başka planlarım var :)))))))))))))))

yavriiii Allah korusun. o dediklerin bana her regl öncesi olur merak etme kötü bişi yoktur. benim karnım 3 aylık hamile gibi gaz desen değil, nedir bilmem ama olur merak etme bebektir bebek kaydirigubbakcemile5

tmm regli olmama yakın 3-4gün önce şişiyodu ve acıyodu gögüslerim falan ama şimdiden şiştiiiiiiiiiiiimm ayooolll klava:
ayhhh bana da bir haller oluyooorrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3

askitommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sen gülen yüzü cıkarttın aynı gün wondfo ile olanlada pembe cıkmıstı dimi aynı koyulukta olmayan ama.

askitommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sen gülen yüzü cıkarttın aynı gün wondfo ile olanlada pembe cıkmıstı dimi aynı koyulukta olmayan ama.

evet kuşum. aslında aynı koyulukta oldu biraz bekleyince ama kesinlikle kontrol çizgisinden daha kalın değildi :))))

yalnız ben susuz duramam. çiş de tutamıyorum ondan böyle oluyor olabilir çizgilerim emin değilim. sen de ilgimi çeken geçen ay da 3 gün üst üste kıpkırmızı çizgi olması...

Benimde işte yaptıgım zamanlar da seninki gibi cıkıyordu normalde gecen ayki gibi kalın cıkması gerekken senin gibi baya sürdü ama 2gün bıraktım yapmadım. tekrar yaptım işte 21.22.23.gün gördünüz ilginc...
birde ben bugun su icmistim unuttum ve wcmi cok tutamadım.
sen gülen suratı cıkardıgına göre o zaman benimde o cizgiyle yumurtlamıs olmam lazım. off ya kafam karısık yarına belli olur hersey insallah vardır bebişimiz

tutsan demek ki daha koyu cıkıcak klava:
tutuup denesene biii klava:

tutamıyorum ki ayçaaam hele bugün saat başı wc deydim gerçekten.. offf

canım benim eğer yarın da o kadar koyu çıkarsa artık hamileliğini ilan edicem kusura bakma :)

: ))))))))))))))))
tamam ben bi hamile olayım daaaaaaaa :)))))))))
hhihii düşünemiyooorummmmm!!!!!!!!!
ama yok bebiş fln. yarın ustalar glcek ben napcam ya ((((((
off.
sende tut su çişiniiiii klava:
sonra dert yanma cıkmıyo diye klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…