TabebekLerin sohbet yeri ;)

doğru diyorsun handem yanlış.. ama ollmadı mı olmuor işte..neysee üzüyo bu konular beni..

evett o zaman yarını beklemek gerek..inşallah hamişsindir tabi ama 2. ihtimali de unutmamak lazım..
sanki her ay birimiz hamiş olucakmışız gibi geldi bana nedense.. 1 ay birimiz 1 ay birimiz.. 5. ay sonunda hepimiz hamiş :))))

tamam tatlım benim konuşmayız biz de. gerçi ayda bir yapsan olacağı varsa tutar zaten. her gün yapsan olmazsa olmaz o kadar. Allah bilir tatlım sen sıkma canını :1hug:

inşallah hepimiz hemencecik hamile kalırız Allah hiçbirimizi çok bekletmez inşallah senemiiim

kıslar ben gelcem simdi cıkmam lazım kociş tepemde :S
gelince konusuruz mcks

amiin inşallah hepimiz biranönce hamiş oluruz.. Allah'ın belirlediği bi tarih var aslında bize de onu beklemek düşüyor..

bu bilgisayarı allah kahretsin emiiiiiiiiiiiii savaşıyorum sabahtan beri be ne fasulyesi klava:
ikide bir ıp adresiniz başkasınınkiyle çakışıyo deyip beni netten atıyo pc yide kilitliyo deli oldum resmen birsürüde işim var yaa

sakin ol sibeliiim sakin ol!!! kızma :)) ama sitede de bişey var sanırım.. sayfayı yenilediğimde hep aynı mesajları görüyorum üstüste bi kaç kez yaptığımda ancak görebiliyorum yeni yazdıklarınızı kaçırıyorum arada

valla siboşum senin bilgisayarda da bişi olabilir tabi ama ben de siteyle sorun yaşıyorum yaawwww

yok bende bi sorun var bizim sistemde sanırım kimle çakışıyorum bilmiyorum bulursam kafayı çakıcam ama neyseee ayça gördüm test sonucunu gerçekten dicek bişey bulamıyorum ben sna artık sessiz sessiz 1 ekimi beklemeyi tercih edyorum cnm bu arada idrar testi döllenmeden 10 gün sonra pozitif sonuç verebiliyo eğer ilk kırmızıları gördün zaman yumurtladını düşünüyosan bi gbelik tsti yapabilirsin 10 gün geçtyse tabi ama sonucu doğru vermeyebilirde tabii

ayhh senemcim çok sinirlendim walla neyse sende ilişki sıklığını takma kafana yumurtlama günlerine denk getirmeye çalışıyonya yeter okadar olucağı varsa hertürlü olur kıslarrr çok detaylara girmeyinnnnn

daha 10 gün olmamıştır sanırım ya..8 gün falandır en fazla sanırsam.. ya şu çok erken gebelik testleri var ya döllenmeden 7 gün sonra sonuç veriyo. onlardan al ayçamm.ben düşünüyorum p.tesi alıyım yapiim die

eheehe takmamaya çalışıyorm işte canım. her şeyin bi zamanı var..boşuna mı ovulsyon testi aldım benim gbiler için ideal bişey o testler kaydirigubbakcemile3

ya özür dilerim detaya girmek falan diildi aslında niyetim. ben niyetliyim tabi ama iyi niyetli :gitme:

senin adete ne kadar kaldı sibleimm..inşallah hiç geelmez tabi de. yine de ilk senin günü bekliyoruz ya..

ya özür dilerim detaya girmek falan diildi aslında niyetim. ben niyetliyim tabi ama iyi niyetli :gitme:

kuzuuum benim yaa özür dilenicek bşey yok kii..sen söylediklerinde çok haklısın ama herkes fikfik konusunda farklı birbirinden.. ben senin neden söylediğini biliyorum ve tekrar söylüyorum çok haklısın..

canım benim ben de evliliğimizin ilk senelerindeki gibi acayip meraklı değilim aslına bakarsan. artık sarılıp uyumak da yetiyor bana çoğu zaman. ama işte bebek isteyince biraz daha fazlası gerekiyor sanırım. gerçi demiştim ya olacağı varsa 1 i yeter, zamanı değilse 1000 i fayda etmez :)))))) sen canını sıkma hiç :))))))) :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…