TabebekLerin sohbet yeri ;)

naaappııooonuzzzzz uleeeeyn???

hosgeldin senemimm!! opuyorumnanaktan Hiç bişi yapmıyoruz valla,testlerim geldide onu denedimmm:)
örrtmeninizz geldi savuluun bakeeeeemm!! çalıştınız mı?? sözlü yapceemm

örtmenimmm! canım benim canım benim!! seni ben pek çok pek çok severimmmm..
oo calısmazmıyım örtmenimm!! :))))))
fikfikcibasının yardımcısı olcam yakında fikfiklemeden kaydirigubbakcemile3

ekleyemedim ki.
urlsini alamadım resmin hataverip duruyo :S

biz de seni özledik senemiiim ööörrrttmennimmm

ayçaaaa o zaman mail at bana çatlıycam meraktan :))))))) biliyorsun adresimi :)

ayçaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! doğum günün kutlu olsun canımmm benim.. kocişinle nice sağlıklı huzurlu mutlu yıllar geçirin inşallah.. umarım bu yıl da anne olursun süper bi yaş olur senin için inşşşallahh!!!

senin testlerin gelmiş yaptın mı? nasıl çıktı??

bu arada senemim senin çalışmalar nasıl gidiyor hiç bahsetmedim. ben en son çarşamba sabahında kaldım. ondan önce de pazartesi sabahı çalışmıştık. artık bu akşam da bir çalışma yaparız. araları açıldı tabi çalışmaların. bu akşam olmazsa yarın sabaha kıssmet :))))

hoşbulduk canımm! aferin canım senden var fayda zaten..biz de iş yok!!kaydirigubbakcemile3 fikfikle canım senn kaydirigubbakcemile2
bana da mail attt!!!!!!!!!!!!!!

handecim ben 1 haftadır çalışma yapmıyorum. :kedi: ev dolu!! ben zaten tembelim bu konuda iyice saldım yani..

canım benim!! teşekkür ederimm.
ay kapıda caldı herkeze yetişmeye calısıyorum :))
geldi geldi !! yaptım çift çıktııı . eklemeye calısıyorum eklenmiyor.

biz de seni özledik senemiiim ööörrrttmennimmm

ayçaaaa o zaman mail at bana çatlıycam meraktan :))))))) biliyorsun adresimi :)

tamam eklemeye calısıyorum.
benim banyo aşağı komsunun banyosuna su aktıyıormusda. banyom yapılcak her yer kırılcak dökülcek onla ugrasıyordum. yarın usta gelcekmiş ayvayı yedimm (

kızlar calısın bolbol!
biz daha aksam calıstık :lepi:
gün aşırı:lepi:

mail atınca da haber ver bi zahmet ufaklık :))))))))))))

seneeeem klava: ne demek çalışmamak bu akşam en geç yarın çalışma yapcaaaaan

ayyy banyo kırılıp dökülcek demek ayçaaam kolay gelsin zor işler...

anaaaamm..koyu koyu mu çıktı ööleeee? ayyyyh hakkaten hamişs misin bcaım sen ???
banyo için Allah kolaylık versin canım çok zor gerçekten..adam döker sen arkasından elinde bezle gezersin kesin!! kaydirigubbakcemile3

kıslar alın pek net degil ama cok urastırdı beni buuu :))

mail atınca da haber ver bi zahmet ufaklık :))))))))))))

seneeeem klava: ne demek çalışmamak bu akşam en geç yarın çalışma yapcaaaaan

ne kadar vursan azdır bacıım..hakettim sevmiyom ben o işi arkidişleeeeerrr napiiimmmmm :çok üzgünüm:

bence hamile olabilirsin ayçacım. eğer yarın da bu kadar koyu çıkarsa hemen kan testine gidiyorsun.

ayçaaam ya sen geç yumurtladın bu ay ya da gerçekten hamişsinn..çok ilginçç. eğer daha önceki günlerde böyle koyu çıksaydı o zaman yumurtladın şimdi de hamişsin diycem ama anlamadım ki.. :uhm:

ne kadar vursan azdır bacıım..hakettim sevmiyom ben o işi arkidişleeeeerrr napiiimmmmm :çok üzgünüm:

canım anlıyorum. bunun aşkla sevmekle de alakası yok biliyorum. her insan bu işi sevmek zorunda değil ama en azından bebek düşünürken haftada en az 2 defa birlikte olmakta fayda var. bunu düşün senemim. ben de geçen ay yumurtlama zamanı geçince sadece 2 defa falan birlikte oldum eşimle ama bu yanlış. sen de bu yanlışa düşme tatlım :1hug:

ayçaaam ya sen geç yumurtladın bu ay ya da gerçekten hamişsinn..çok ilginçç. eğer daha önceki günlerde böyle koyu çıksaydı o zaman yumurtladın şimdi de hamişsin diycem ama anlamadım ki.. :uhm:

aynen ben de ööle dicem amaa... şimdi önceki günler yumurtladığına emin olamadı ayça ama yumurtlamış da olabilir. çünkü aynı koyulukta olmasalar da birbirine çok yakın çizgilerdi. bir de biliyorsunuz benimki aynı koyulukta olmasa da digitalde gülen yüz çıkmıştı. bu yüzden yumurtlamış da olabilir. eğer öyleyse şu an kesin hamile. değilse yeni yumurtluyor.

geçen ay ayçanın 3 gün üstüste kopkoyu çıktı. bu ay da bugün 3. koyu günü. o yüzden diyorum yarın da koyu çıkarsa kan testi yaptır diye. hayırlısı bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…