TabebekLerin sohbet yeri ;)

kızlar iki soluk geldimmmmm
kız kimin doğumgünüm ayçammm seninmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
İYİKİ DOĞDUN BEBEMMMMMMMM YAAAA AYYY CANIM BENİMM ANAN İYİKİ DOĞURMUŞ SENİİ
DAHA NİCE MUTLU SENELERE İNŞALLAH ALLAH BİR ÖMÜR EŞİNLEN SENİ MUTLU MESUT ETSİN BEBELENDİRSİNNNN İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHH

kızlar iki soluk geldimmmmm
kız kimin doğumgünüm ayçammm seninmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
İYİKİ DOĞDUN BEBEMMMMMMMM YAAAA AYYY CANIM BENİMM ANAN İYİKİ DOĞURMUŞ SENİİ
DAHA NİCE MUTLU SENELERE İNŞALLAH ALLAH BİR ÖMÜR EŞİNLEN SENİ MUTLU MESUT ETSİN BEBELENDİRSİNNNN İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHH

ayy!!! teşekkür ederim ablacımmmmmm. insallah hep beraber daha mutlu nice senelere.........
aminnnnnnnnnn aminn! ayh duaya bak sennnnnnnnn :)
opuyorum cookkkkk opuyorumnanaktan

huleeeeyn ayçaaaaa hemen yap testi meraktan çatlıyorum şu anda haydi inşallah :Saruboceq:

bugün bir program var mı ayçamm doğumgünün malum :)

kociş hala kutlamadı dgum gunumu uyuyo horul horulll :eek:klava:
onun bi bildigi vardır elbet es gecmez ben caktırmıyom oda caktırmıyoo :eek:klava:
testlerim geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben cok sevinidirik oldumm. banyodayken gelmiş, zili calmıs calmıs gidiyomuş tam karsı dairemde yengem oturuyo ona denk gelmiş o almıss yaşasınn :lepi:

ayy!!! teşekkür ederim ablacımmmmmm. insallah hep beraber daha mutlu nice senelere.........
aminnnnnnnnnn aminn! ayh duaya bak sennnnnnnnn :)
opuyorum cookkkkk opuyorumnanaktan

canım benimmmm doğumgünün kutlu mutlu olsun tekrardannn ne yapcanız akşamaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan

daha 24 24 24müşşşş :p
adama bide bi sürü kızdım. cok guzel paketlemiş begendimm :lepi:

canım benimmmm doğumgünün kutlu mutlu olsun tekrardannn ne yapcanız akşamaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan

ayy cnm aplammmmmm tekrardan bende teşekkür ederimmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sizi seviyorumm!! iyi ki varsınızz canlarımm! aplalarımmmm opuyorumnanaktan

bir plan yok gibi gozukuyor :KK66:
kociş gec gelecek bugunu buldu tamda. ama bişi demedim ben işi daha onemli tabiki. bugun bir yere gidemezsek te mutlaka pazar günü degerlendiricektir eminim :lepi: (hep öyle yapar cunku) cokta dusuncelidir her ne kadar suan uyuyo olsa da kutlamamıs olsa da eminim aksam gelirken bişiler yapar hihiihih :))

ay tamam gidiyorumm! ama en son sabah 10:30da wc gitmiştim. insallah sonuc verir...
testlerim ugurlu gelir insallah mavilerden geldiii :lepi:

ooo sen morlarda o kadar koyu çizgi çıkarıyorsun ayçaaam bu mavilerde 5 tane çizgi çıkarırsın hiç merak etme bacıııııııımmmmmmmm :)))))))))))))))

ayyy kuzucum benimmmm yaaaaa ne mutlu en güzel yaşlarrr şu yirmilerr ahhh ahhhh nirde kaldı gençlikkk delikafadulden anamm bende 32 ye doğru yoldayımmmmm delikafadulden

di mi beee çiçeeeem ben de 31 ekim de 30 olcam Allah'ın izniyle :)))))) kartşaltık akannehir

X