TabebekLerin sohbet yeri ;)

hayır be gebelik testi için konuşmuyorum :))))))))) ben test dedim mi bilin ki o ovulasyon testidir :))))))))))

geldim ve çaktırmdan araya sıvışıyorum hemennn kaydirigubbakcemile3
evet senemim kesin üşüttün sen bak giy çabuk patiklerini kızdırma handeyi zaten makarnasıda az kalmış bugünde heyheyleri tepesinde

hoşgeldin canımm.. yeterki sen sıvııışş :)))
ayağımda zaten patikleriiim.bi de battaniye var üstümde :))
ne makarnası bu yaw??

gel bacıım gel.. nerdeydin sen?? kaldım bi başıma buralarda.. handem bıraktı beni gitti,sibel yok,ayçam yok nooluo beeeeeeee

ben burdayım ama iş yapıyom bilgisayarda gözüm hep üzerinizdeeeeeee heheee korkun bendennnnnnnn

gel bacıım gel.. nerdeydin sen?? kaldım bi başıma buralarda.. handem bıraktı beni gitti,sibel yok,ayçam yok nooluo beeeeeeee

bence katil uşakkkkkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
dedim o kadan topiğe uşak almıyalım diyeeee amaaaaa kaydirigubbakcemile3 kendi işimizi kendimiz görsek nolurdu sankiii tutturdunuz illaki uşakta uşakk bak aldı taş gibi hatunları gittiii kaydirigubbakcemile

ben buradayım da. kucuk bir misafirim vardı kaydirigubbakcemile3
karsı dairemde amcamın oglu oturuyorda, yengemin bebegi var 7aylık ismi eymen onla oynasıyordummm )
ondan yazamadım.
hosgeldin senemimm.
biliyormusun benimde cok karnım agrıyo ve cok usuyorum ve de cok akıntım varrrrrrrr.
günde kaç kere günlük pet degiştiriyorum o derece yani.
hande ablacımmm,tarif icin tesekkur ederim gözümden kacmadı yani bir gün mutlaka denicem mckss.!
sibel nerelerdesin senn!! klava:

kuzucuklarını özledin demek ay sen cok seker bi öğretmensindir :))
benim arkadasımda ögretmen senin gibi cıtı pıtı bişi. cok yakısıyor. sende öyle bişisin mcks.

hoşgeldin canımm.. yeterki sen sıvııışş :)))
ayağımda zaten patikleriiim.bi de battaniye var üstümde :))
ne makarnası bu yaw??

ehehe benim öğle yemeğim. makarna istemiştim accık koyup göndermişler doymadım yaw :)))))))

tamam canım tamammm sen kızma :1no2: ne diyorsan doğrudur ablammm a.s

sana kızar mıyım hiç kuzzzuuuum herşey iyiliğiniz için :))))))):1hug:

canım öenmli bir telefon görüşmem vardı. sinirlerim zıpladı tansiyonum çıktı zati alev alev yanıyorum klava:

hoşbulduk canımcım.
eymenin tam güzel zamanları sıkıştırmalık taam :))
aynen canım benim de ağrıo şimdi de bacaklarım sızlıo yaa.. nasıl üşütmüşüm yaşlı teyzeler gibiyiz..oramız buramız yamuldu. kaydirigubbakcemile3

kuzucuklarını özledin demek ay sen cok seker bi öğretmensindir :))
benim arkadasımda ögretmen senin gibi cıtı pıtı bişi. cok yakısıyor. sende öyle bişisin mcks.

ehehe sağol canım benim.. çok eğlendiğim bi işim var.gırgır şamata ders işliyoruz ama kızdığımda da yıkarım ortalığı asabiyimdir yanii lmaz:

kıyamam sana..tekrar isteseydin ya kuzuum. bende açsam sinirli oluorum yaa.
nooldu ki niye üzdüler seni?? eşşek o kimse! sakin ol sen.. bugün herşey üst üste gelmiş anlaşılann..

valla sorma senemim ama sabahtan beri içim sıkılıyordu belliydi bişi olacağı. bununla kalsın inşallah. Allah sağlık versin gerisi boş :)

valla sorma senemim ama sabahtan beri içim sıkılıyordu belliydi bişi olacağı. bununla kalsın inşallah. Allah sağlık versin gerisi boş :)

öyle olur zaten sabah nasıl kalkıyorsak gün öyle geçio az çok... dediğin gibi her şeyin başı sağlık! sağlık bozuldu mu işler o zaman kötü işte..
o yüzdeeeeen şükretmek lazım aklımız birilerine kızacak kadar yerinde yerimseniben

bu arada hande verdiğin o patates tarifin ben de çok yaparım..dondurulmuş patatesle hiç yapmadım ama çook beğeniyorum tadını ve çok doyurucu oluo..hele bi de ketçap mayonezz ooohh süper :)))

amannnnn yakalanmamam lazım kıslarrrr şşttt aramızda hala dolaşıyo buralarda asabiyiz birazz neyseee senemim ay hiç halini hatrını soramadım senin ama okuyorum cnm ne mutlu sana sevdiğin bi işin var çokta güsel bi iş ayrıca sizi seviyoruz örtmenimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…