Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldim ve çaktırmdan araya sıvışıyorum hemennn kaydirigubbakcemile3
evet senemim kesin üşüttün sen bak giy çabuk patiklerini kızdırma handeyi zaten makarnasıda az kalmış bugünde heyheyleri tepesinde
hayır be gebelik testi için konuşmuyorum :))))))))) ben test dedim mi bilin ki o ovulasyon testidir :))))))))))
gel bacıım gel.. nerdeydin sen?? kaldım bi başıma buralarda.. handem bıraktı beni gitti,sibel yok,ayçam yok nooluo beeeeeeee
hoşgeldin canımm.. yeterki sen sıvııışş :)))
ayağımda zaten patikleriiim.bi de battaniye var üstümde :))
ne makarnası bu yaw??
tamam canım tamammm sen kızma :1no2: ne diyorsan doğrudur ablammm a.s
gel bacıım gel.. nerdeydin sen?? kaldım bi başıma buralarda.. handem bıraktı beni gitti,sibel yok,ayçam yok nooluo beeeeeeee
hoşbulduk canımcım.ben buradayım da. kucuk bir misafirim vardı kaydirigubbakcemile3
karsı dairemde amcamın oglu oturuyorda, yengemin bebegi var 7aylık ismi eymen onla oynasıyordummm )
ondan yazamadım.
hosgeldin senemimm.
biliyormusun benimde cok karnım agrıyo ve cok usuyorum ve de cok akıntım varrrrrrrr.
günde kaç kere günlük pet degiştiriyorum o derece yani.
hande ablacımmm,tarif icin tesekkur ederim gözümden kacmadı yani bir gün mutlaka denicem mckss.!
sibel nerelerdesin senn!! klava:
kuzucuklarını özledin demek ay sen cok seker bi öğretmensindir :))
benim arkadasımda ögretmen senin gibi cıtı pıtı bişi. cok yakısıyor. sende öyle bişisin mcks.
ehehe benim öğle yemeğim. makarna istemiştim accık koyup göndermişler doymadım yaw :)))))))
canım öenmli bir telefon görüşmem vardı. sinirlerim zıpladı tansiyonum çıktı zati alev alev yanıyorum klava:
valla sorma senemim ama sabahtan beri içim sıkılıyordu belliydi bişi olacağı. bununla kalsın inşallah. Allah sağlık versin gerisi boş :)