Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bencede demi ya yumurtlama olmadı bana görede TİFF kafamı karıştırdı ama oda iyi değil ya kanaması olmuş az biraz evde dinleniyor canım yaa
sana bişey diyimmi erken kalkıyorsun ateşin ondan farketmiştir tatlım havalar ciddi soğudu sabahları da daha bi soğuk ondandır tatlımmmm ayrıca yerleşme zamanıda düşer ateş bazılarındaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yapsan mı acabaa ama bekle biraz dahaa ay ne bilim merak ettim şincik kaç gün oldu tam yumurtlamadan sonraa
tiff tan haberim var diğer topice girdim okudum.evet çok erken kalkıyorum.bugün 6.30da kalktım yarın 5.30-5.45 arası kalkıcam pek sağlıklı olmıycak ama devam ediyim diyorum..
yumurtlamadan sonra bugün 7. gün... handenin yap dediği ovulasyon testi sen gebelik sandın sanırım dimi? aslında çok erken gebeliği gösteren testler var fortel gibi varsa bişey o gösterir yarın falan..
tiff tan haberim var diğer topice girdim okudum.evet çok erken kalkıyorum.bugün 6.30da kalktım yarın 5.30-5.45 arası kalkıcam pek sağlıklı olmıycak ama devam ediyim diyorum..
yumurtlamadan sonra bugün 7. gün... handenin yap dediği ovulasyon testi sen gebelik sandın sanırım dimi? aslında çok erken gebeliği gösteren testler var fortel gibi varsa bişey o gösterir yarın falan..
benim akıntım var handem yaa..karnım da ağrıyo sanırım üşüttüm ondan..sarı bi akıntım var.iltihap mı oldu nedir (
mailini de okudum handemm sağol canımmmmmmm benim
gayet sarı ve kokusuz olduğunu okumuştum canım. sen iltihab diyorsun zavallı bebene görürsün gününü :dilcikar:
git testini de yap buraya da ekle hadi bakalım marş marş klava:
yooo valla kaçsa kaçsa karnına kaçar senemim.
bir başka arkaşın hamilelik hikayesine göre yumurtlamadan sonraki 10. gün silik çift çizgi, 14. gün yani adet gününde de kopkoyu çift çizgi çıkmış.
umudumuz bitmedi yaniiiiii :)))))))))))