TabebekLerin sohbet yeri ;)

bu arada hande verdiğin o patates tarifin ben de çok yaparım..dondurulmuş patatesle hiç yapmadım ama çook beğeniyorum tadını ve çok doyurucu oluo..hele bi de ketçap mayonezz ooohh süper :)))

aynen öyle canım hem doyurucu, hem kızartmadan daha hafif hem de lezzetliiii. bir de mayonez ve ketçaba ek olarak hardal derim ben :))))))))

amannnnn yakalanmamam lazım kıslarrrr şşttt aramızda hala dolaşıyo buralarda asabiyiz birazz neyseee senemim ay hiç halini hatrını soramadım senin ama okuyorum cnm ne mutlu sana sevdiğin bi işin var çokta güsel bi iş ayrıca sizi seviyoruz örtmenimmmmm

yavvvriii at şu patronu başından yaw özledik seni :))))))))))

amannnnn yakalanmamam lazım kıslarrrr şşttt aramızda hala dolaşıyo buralarda asabiyiz birazz neyseee senemim ay hiç halini hatrını soramadım senin ama okuyorum cnm ne mutlu sana sevdiğin bi işin var çokta güsel bi iş ayrıca sizi seviyoruz örtmenimmmmm

ehehe dikkat et bacım.
hal hatır sormana gerek yok bacımm ben evde oturuyorum siz iştesiniz..çalışmanıza bakın siz..
evet güzel bi iş hele bayanlar iiçin.bak oturuyorum evde 13.30 dan beri yemeğimde hazır,tembellik yapıorum :) bende sizii seviyoruuuuuuuumm!!!!!!!!!!! opuyorumnanaktan

ehehe dikkat et bacım.
hal hatır sormana gerek yok bacımm ben evde oturuyorum siz iştesiniz..çalışmanıza bakın siz..
evet güzel bi iş hele bayanlar iiçin.bak oturuyorum evde 13.30 dan beri yemeğimde hazır,tembellik yapıorum :) bende sizii seviyoruuuuuuuumm!!!!!!!!!!! opuyorumnanaktan

benim babam da çok demişti öğretmen ol diye senemim ama benim öğretme kabiliyetim olmadığı için olamam dedim :)))))))))

ama süper bir meslek bayanlar için valla özendim sana kuzuuuum :))))

ben de ben de sizi seviyorum :asigim:

neymiş handem yaa ben o tarifi kaçırmışım şekerim yazsana sana zahmet bana eziyettt:)))))

handem hardal pek sevmem ben benim kociş çok severr..o zaten baharat hastasııı :)) ama denerim bende bigün..

benim babam da çok demişti öğretmen ol diye senemim ama benim öğretme kabiliyetim olmadığı için olamam dedim :)))))))))

bende istedim ama bi tanamadım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa en sonundaaaaa dedimki artık isteseler bile yapmammmm hahaha çok uğraştım ama olmadı olmadıı

senem ne öğretmenisin kuzum sennn

yapardın be kuzuum niye yapamayasın.. ne çeşit öğretmenler var bi görsen!sen havada karada yapardın..burdaki herkes yapabilir ama tek şart sevmek.. sevilmeden yapılıcak meslek değil. malzeme çocuk olduğu için..
siz doğurun bacılarım ben çocuğunuzun öörtmeni oluruum!! kendi ellerimlen okuma yazma öğretceem onlara :)))))))))))

bende istedim ama bi tanamadım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa en sonundaaaaa dedimki artık isteseler bile yapmammmm hahaha çok uğraştım ama olmadı olmadıı

senem ne öğretmenisin kuzum sennn

e sen ünv.de öğretmenlik mi okudun bacıım?? atanmak zor gerçekten şu kpss denen illetten dolayı..bende bayaa çalıştım da öyle kazanabildimm
ben sınıf öğretmeniyim. 4. yılımı çalışıyorum tazeyim bu işte yanii :kedi:

çiçeeeeem al canım tarif aşağıda :))))))))))

bu arada şekerim sana bir tarif. al superfresh hazır kızartmalık patatesleri (elma dilim seviyorsan elma dilim olanını al. istersen uğraşırım diyorsan patatesleri hazır alma kendin kes:))) . biraz yağla hepsini. baharat seviyorsanız kekik, kimyon, pul biber biraz da karabiber ve tuz ekle. yağlı kağıtla kapladığın fırın tepsisine diz. sonra da 250 derecelik fırına at yarım saat kadar beklet. hem kızartmadan daha hafif oluyor, hem de ortalık yağ kokmuyor :))))))))))

yapardın be kuzuum niye yapamayasın.. ne çeşit öğretmenler var bi görsen!sen havada karada yapardın..burdaki herkes yapabilir ama tek şart sevmek.. sevilmeden yapılıcak meslek değil. malzeme çocuk olduğu için..
siz doğurun bacılarım ben çocuğunuzun öörtmeni oluruum!! kendi ellerimlen okuma yazma öğretceem onlara :)))))))))))

yok canım yaaa yapamazdım. öğretemiyorum ben bildiğim şeyleri başkasına anlatamam mesela :))))))) yetenek işi biraz tabi bende yok ondan. sıkılırım anlatırken kendim biliyorum ya herkes biliyor gibi gelir bana :)))))))))))

inşallah kendi çocuğuna da okuma yazma öğretmek nasip olur senemiiim

ammmmmmmmmmmmmiiiin handeciim amin! beniim olmazsa artık sizinkilerle idare ederim bacıım yerimseniben

neden olmıcakmış canım benim bal gibi de olur hatta belki oldu bile :))))))))))

hnademm sanırım iltihabım var o yüzden olması çook zorr bu ay da gitttii anasını satayım :KK43:

ya canım iltihabın olduğunu nasıl anlıyorsun ki .... hemen böyle düşünme bence...

gene geldim inşallah yine basılmam ay bi rahat duramadım burda bugün yaaa

sen ne zaman rahat durdun ki zaten :)))))))))

sibelim senin patron anladı galibaa buralarda gezindiğini bacım.. ondan sık sık ziyaret edio seni :)

e sen ünv.de öğretmenlik mi okudun bacıım?? atanmak zor gerçekten şu kpss denen illetten dolayı..bende bayaa çalıştım da öyle kazanabildimm
ben sınıf öğretmeniyim. 4. yılımı çalışıyorum tazeyim bu işte yanii :kedi:

fizik okudum tatlım yaa bizim branşta biliyon dahada zor az aldıklarındannn
senin için çok sevindimmm ama çıtır öğretmennnimm benimmmmm

çiçeeeeem al canım tarif aşağıda :))))))))))

bu arada şekerim sana bir tarif. al superfresh hazır kızartmalık patatesleri (elma dilim seviyorsan elma dilim olanını al. istersen uğraşırım diyorsan patatesleri hazır alma kendin kes:))) . biraz yağla hepsini. baharat seviyorsanız kekik, kimyon, pul biber biraz da karabiber ve tuz ekle. yağlı kağıtla kapladığın fırın tepsisine diz. sonra da 250 derecelik fırına at yarım saat kadar beklet. hem kızartmadan daha hafif oluyor, hem de ortalık yağ kokmuyor :))))))))))

aaa süperr bende yapıyommmm bunuuuu kaydirigubbakcemile2 çok güzel oluyoooo

X