handeeeeeeee,çiiğğğdemmmmm siz sigara mı içiyosunuz!!!!!klava:
delimisiniz siz yaaaaaa! çocuğunuz olmıııcakk
yolladım bebek özeleeeeben icmiyorum canlarım
tamam tesekkur ettimm cizelge icin.
hande ablacım sen kullanıyormusun msn ? gerci eklemişştim ben seni msnme ama hic actıgını görmedim.
sende ekle benii :))
cicek ablacımm banada verirmisin bende ekliyim msnme :) mcks
bu arada kahvaltı hazırlıyorum. kociş evde birdaha kavga cıkmasın die patates kızartıyrm her taraf yag oldu snr oluyorum yaa:S
canım ben de tiff e katılıyorum. bence sen yumurtlamış olabilirsin. benim çizgimi de gördün hiç ayça ve seneminki kadar koyu olmadı ama neredeyse diğer kadar koyu olduğu gün ben digital yaptım ve gülen suratı gördüm. bugün yumurtlamam lazım dediğin gün silik de olsa çift çizgi görüyorsan o günü değerlendir şekerim.
kullanıyorum kuşum maalesef. enişten çok kızıyor o içmiyor da(( inşallah bebek olacak hande sigarayı bırakacaaaaak :))))))))))))))))
bu arada şekerim sana bir tarif. al superfresh hazır kızartmalık patatesleri (elma dilim seviyorsan elma dilim olanını al. istersen uğraşırım diyorsan patatesleri hazır alma kendin kes:))) . biraz yağla hepsini. baharat seviyorsanız kekik, kimyon, pul biber biraz da karabiber ve tuz ekle. yağlı kağıtla kapladığın fırın tepsisine diz. sonra da 250 derecelik fırına at yarım saat kadar beklet. hem kızartmadan daha hafif oluyor, hem de ortalık yağ kokmuyor :))))))))))
selllllllllllaaaaam kızllaaaarrr!! ben geldiiiiiiiiiiiiim..naaaptınız bakiiim bensiz..ne çene yapmışsınz bee okuyamadım yarısını:))
handeeeeeeee,çiiğğğdemmmmm siz sigara mı içiyosunuz!!!!!klava:
delimisiniz siz yaaaaaa! çocuğunuz olmıııcakk
yaa siz benim öyle dediğime bakmayın kızlar üzüldüm şimdi öyle dediğim için..sonuçta ben hiç sigara içmedim bugüne kadar ama benim bebişimin olduğu yok! benimki laf işte.. ama bebekten önce kendi sağlığınız için bırakmaya çalışınn.
ama eğer öyleyse o vakitler pek bi çalışma olmadıkiii amaaaaaaaaa dur bak tablomu eklemmm
1 36,3 mide bulantısı sabah ve baş ağrısı
2 36,3
3 36,2 silik çizgi (bunu öylesine yapmıştım meraktan en koyu çizgi burda ama regliydim ve çalışmadıkkk(((((((
4 36,2
5 36,5
6 36,3 silik çizgi
7 36,3 silik çizgi ovulasyon testinde
8 36,3 * silik çizgi ovulasyon testinde
9 36,3 silik çizgi ovulasyon testinde
10 36,3 * tek çizgi ovulasyon testinde
11 36,3 * tek çizgi ovulasyon testinde
12 36,3
yok oolum ben senin neden dediğini bilmez miyim deli işte benimkiler tepemde bugün kim ne dese gözüm doluyor :)))))))))))
bu arada okulun ilk günü nasıl geçti bacım. mailine ovulasyon tablosu attım ona da bir ara bak :))))
bu arada testini yaptın mı canım?
aşkol tatlım ya sen bizim iyiliğimiz için az bile diyon ne desen haklsınn yaa sigara büyük bi etken ya yumurtanın kaitesini ne biçim etkiliyor hemideeee canım benimmmyaa siz benim öyle dediğime bakmayın kızlar üzüldüm şimdi öyle dediğim için..sonuçta ben hiç sigara içmedim bugüne kadar ama benim bebişimin olduğu yok! benimki laf işte.. ama bebekten önce kendi sağlığınız için bırakmaya çalışınn.
sorma yaa zar zorr yapıyom önceki ayları koysamm çifter çatal hahaaaaa aman öylede olmadı böyledeeee napimm delikafaduldenkıssss çiğdooooş sen bu ay çalışmaları sallamışsın anacım. aaa yoooo bir daha baktım senin regl biteli çok olmamış sanki. ne zaman bitti regl bu arada kaç günde bir regl oluyorsun hele bi anlat bakalım
yirim senii kuzuuum! :1hug: arada bööle duygusallıklarımız tutuyo işte..kadınnlıkk sağolsun!
okulun ilk günü güzeldi canımm özlemişim kuzularımı a.s
tamam canm bakarım amilime şimdi..
testi yapmadım yapmasam mı acaba diyorum. bilmiyorum ki..CADIARZU
aşkol tatlım ya sen bizim iyiliğimiz için az bile diyon ne desen haklsınn yaa sigara büyük bi etken ya yumurtanın kaitesini ne biçim etkiliyor hemideeee canım benimmm
çok haklısınn bakalım hayırlısı işte bırakcazdaaaaa
sorma yaa zar zorr yapıyom önceki ayları koysamm çifter çatal hahaaaaa aman öylede olmadı böyledeeee napimm delikafadulden
tatlım reglim 4-5 gün sürer ben 25-26-27 günde bir regli olurum iki gün değişebilir bi gün öne bi gün ge. olabiliyor yani bende ondan erken başladım testlere erken yumurtlama ihtimaline karşı ama benim daha önceden ateş takibinden bildiğim yumurtlama sonrası tahmini tabi ateşim 36,7 lerde seyrediyor yani şu anda düşük olmadı yumurta diye düşünüyom ben birde başlarda adaçayı içtiydim belki onun etkisidir silik çizgi sonra içmedim unuttum ostrojen varya adaçayındada ne bilim bugün adaçayı içtim testi akşam yapınca anlarım deney yapıyom resmen kendimlen şekercim yaa
bencede demi ya yumurtlama olmadı bana görede TİFF kafamı karıştırdı ama oda iyi değil ya kanaması olmuş az biraz evde dinleniyor canım yaacanım daha yumurtlamamışsındır sen bence.insan 3. günü yumurtlar mı yaw.. bugün-yarın görebilrsin ikinci çizgiyi..
çiğdemim bu arada benim bugün ateşim düştüama okullar açıldı ya çok erken ölçüyorum artık
yirim senii kuzuuum! :1hug: arada bööle duygusallıklarımız tutuyo işte..kadınnlıkk sağolsun!
okulun ilk günü güzeldi canımm özlemişim kuzularımı a.s
tamam canm bakarım amilime şimdi..
testi yapmadım yapmasam mı acaba diyorum. bilmiyorum ki..CADIARZU
bencede demi ya yumurtlama olmadı bana görede TİFF kafamı karıştırdı ama oda iyi değil ya kanaması olmuş az biraz evde dinleniyor canım yaa
sana bişey diyimmi erken kalkıyorsun ateşin ondan farketmiştir tatlım havalar ciddi soğudu sabahları da daha bi soğuk ondandır tatlımmmm ayrıca yerleşme zamanıda düşer ateş bazılarındaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yapsan mı acabaa ama bekle biraz dahaa ay ne bilim merak ettim şincik kaç gün oldu tam yumurtlamadan sonraa