TabebekLerin sohbet yeri ;)

Sıbel cnm benimde kafamda cıkıyo sacımın icine dogru cok can acıtıyo ama normal sivilce gibi degil nedendir bilmiyorum bende.

bende anlamıyorum işte ayçam ne alakası var sivilceyle hayret bişi
siz beni pazartesi günü görün asıl cumartesi akşam veya pazar regl olcamya siftahıda ben yapcam pazartesi süper karışılarım sizi burda delikafadulden

orası hiç belli olmaz sibelim. bir de bakarsın kızlar ben regl olmadım yaaaa dersin pazartesi günü bize :)

o zaman görürüm sizi siboş hanıııııımmmmmm :)

Basım cok agrıyoooooooooooooooooooooo. kafamı kaldıramıyorum resmennnnnnnnnn

yalnız varya şimdiden önümüzdeki ayın uygun günlerini hesapladım eğer bu ay olmazsam 9-10-11 ekimde kocişimi hücrelerine kadar esir alıcam tamda haftasonuna geliyo oh ohhhhh

bu aralar herkes de baş ağrısı var havalardan mı ne? yat biraz kuzum :)

yalnız varya şimdiden önümüzdeki ayın uygun günlerini hesapladım eğer bu ay olmazsam 9-10-11 ekimde kocişimi hücrelerine kadar esir alıcam tamda haftasonuna geliyo oh ohhhhh

çatlaksın sen kızım çatlaaak :))))))))))))))

bende sanki hamismis gibi gittim gebelik haftama baktımmm:))))))))
suanki verilere gore 3haftalıkmıs.
eylülün 17sinde gebe kalmısım:))))
doğumda mayıs27 yada haziran 24arasıymış
ikizler olucak burcu da :)))))))))
hahah
ay allahım ruyamda gorurum:)))))

bu aralar herkes de baş ağrısı var havalardan mı ne? yat biraz kuzum :)

havalardan sanırım. mevsim degistiriyoruz ondan olsa gerek.
bide ben geceleri gec yatıyorum dün de 3tü uyudum e sabah da 9da kalktım sersem tavuk gibiyim.

:)))) ayçaaam sen de çatlaksın...

ben sanki çok normalim de :))))))))))

kız burda az önce bomba patlattılar ödüm koptuuuuuuuuuuuu salaklar ya insan haber verir demi yaaa zıpladım gebe kalsam düşerdi herhalde allam yaa nasıl zihniyettttttt

ayçaaam görüşürüz bebeeeeem. bence hafif bir ağrı kesici alabilirsin. mesela minoset, vermidon gibi. içinde paresetamol olan ağrı kesicileri gebeler bile kullanabiliyor.

ben şu anda makarna yiyiyorum masamda :))

adamlar da kuş kadar makarna koymuşlar ben bununla nasıl doyıyım beeeeee

X