TabebekLerin sohbet yeri ;)

ben makarnaya bayılıyorum çiğdemim ama az göndermişler doymadııııııııımmmmmmmm

çiğdemiiiiiiiiiiimmmmmm ben ıspanaklı börek isterim :))))))))))

lahana hoşgeldin canım :)

biri ıspanaklı börek mi dedi...
bayılırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yattım yerden zıpladım resmennnnnnnn :)))))))))

gelll gellll tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hoşgeldin sefalar getirdinnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

ayy yavrum kıyamam gel ben sana börekler açammmmm

çiğdemiiiiiiiiiiimmmmmm ben ıspanaklı börek isterim :))))))))))

lahana hoşgeldin canım :)

hoşbuldum şekerler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

biri ıspanaklı börek mi dedi...
bayılırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yattım yerden zıpladım resmennnnnnnn :)))))))))

hahahaa yavrum yaa ytaparım tabikide el açması değilde yufkadan yaparım gerçi elimde açmadım belkim denesem olur ilk size yaparım o zamannnn kaydirigubbakcemile3

evet canımmmm ben de bayılırım ıspanaklı böreğe :))))))))) eskişehir de kayınvalidemin bir komşusu o kadar güzel açma ıspanaklı börek yapar ki kenarlarını yerim en çok çıtır çıtır. ayyy olsa da yesek :))))))

bu arada yaz başından beri 4 kg aldım ben. dobişko olcam haberim yok :)))))))))))

ohh yap yap farketmez el yufka ıspanaklı olsun da off cnm cekti cokacimcoook kaydirigubbakcemile3

lahan bebekk canım lahana dolması istediiiiiiiiiiiiiii çok severim lahanalı herşeyiiiiiiiiiiii hahahaaaaa korkma ama sakınn sen bebesin seni yememmmm:))))))

evet canımmmm ben de bayılırım ıspanaklı böreğe :))))))))) eskişehir de kayınvalidemin bir komşusu o kadar güzel açma ıspanaklı börek yapar ki kenarlarını yerim en çok çıtır çıtır. ayyy olsa da yesek :))))))

bu arada yaz başından beri 4 kg aldım ben. dobişko olcam haberim yok :)))))))))))

bişi olmaz kadın dedigin balık etli olcekkk cokacimcoook yemegin salcalısı kadının kalcalısı makuldur kaydirigubbakcemile3
tahmin edebiliom süper olmustur ay resmen cnm cektiiiiiiiiii olur mu böyle bişi :))
karnım acıktıdaha ne kahvaltı yaptım ne de bişi kociş uyuyo :KK66:))) cnmda istemo bişi nedense bende 5kg vermişim yazdan bu yana. yazın veriom kısın alıom hhiihiih

yaa susun canımı cektirrtiyosunuz bende severimmm ay olsada yesekkkkkkkkkk :))

bu arada siz ovulasyon çizelgesi yaptınız mı :))))))) ben yaptım isteyen kullansın diye buraya yapıştırıcam. siz kendinize göre değiştirirsiniz kızlar. bir de basarken a4 kağıda değil daha büyük olan a3 kağıda basın e mi :)))))))

yükleyemedim boyut büyük diyor. isteyen mail adresini verir ben de yollarım :))))))))))

Son düzenleyen: Moderatör:
cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook delikafadulden sırnaşık şey naniknanik

bu arada siz ovulasyon çizelgesi yaptınız mı :))))))) ben yaptım isteyen kullansın diye buraya yapıştırıcam. siz kendinize göre değiştirirsiniz kızlar. bir de basarken a4 kağıda değil daha büyük olan a3 kağıda basın e mi :)))))))

senden aldıgım cizelge var ben onu kullanıyodum testleri yapiştiriyom işi bittiginde :))
buraya nasıl yapıştırcannnn

ya attachment olarak ekleyecektim dosyanın boyutu büyük geldi. ben daha da güzel bir çizelge yaptım ayçam onu göndermek istedim ama olmadı :KK43:((((((((

X