TabebekLerin sohbet yeri ;)

ben de mesafeliyimdir valla. siz diye hitap ederim hep. bir de anne demem. adı asuman. birine bahsederken falan asuman anne derim ama hitap ederken siz siz o kadar. fazla iç içe olmak istemişti hatta ben olmayınca anneme soğuk bir kız değildi ama nooldu anlamadım demiş. annem de öyledir o demiş. alıştık şimdi çok sıkı fıkı olmasak da idare ederiz. bana da yabani denmiştir kesin :)))))))

kesin demiştir...
kaynana adı üstünde. benimkide cok böyle anlayıslı,kokoş bişi tammamı. sürekli bizle yarısıyo. uyuz oldum dünden beri gıcıgımm..
oh olsun onla samimi degilim o kadar.
ay atv izliyorum da 3tane cocuk kaybolmus icim bi kotu oldu :KK43:

ben demiştim sana ayçam :)))))

yalnız ne farklı bünyeleriz yaaa. benim bir gün koyu olsun ertesi gün hemen silikleşiyor. seninki nasıl 3 gün aynı kalıyor anlamıyorum :))))))))

evet ama benim bu günler cok gec.gecen ay 13.14.15gunler cıktı.
bu ay 21.22.gün bugun. ay anlamadım :))))))
neyse bugun fikfikleyemem artık yarın fikfiklerim bişi olmaz herhalde :))
testlerim gelir insallah ta yarında yaparım.
bünyeler farklı ya ondan baksana her birimizde değişik değişik.

e yuhh ayça bu ne şimdi ya ben senden hiçbişey anlamadım walla normal değilsin sen kaydirigubbakcemile3

test için mi dedin bacımm
evet bence de normal degilim kız durdum durdum yeni yumurtlamaya basladım ihiihi.

bakalım senemim bugün yaptı mı testini. gerçi o 13.30 gibi gelir. gelince sorarız. onun da koyu çıkmaya devam ediyordu :)

yapıcakmıydı bişi demedi sanırım.evet onunkide koyu cıkıyordu ayh bide hamis oluyormus süper olurrrrrrr!

evet kuşum kesin demiştir. amaaan zaten kayınvalide gelin canciğer kuzu sarması olacak değil ya. mesafe iyidir işte...

bence de bünye farkı. bu arada edaya olmuştu geçen ay hatırladın mı ayçam. çizgiler koyu gibiydi sonra 21. gün mü ne en koyu hale gelmişti ve o zaman yumurtlamıştı. herhalde bu ay geç yumurtladın sen. ya da hamilesin. valla benim aklıma başka seçenek gelmiyor. yarından sonraki günde de koyu çıkarsa kesin hamilesin diycem. (geçen ay 3 gün koyuydu onun için 3 gün süre verdim sana :)))

test için dedim ayçam ya gerçekten handenin dediği gibi hamişsinde böyle çıkıyo yada ya sende ya testlerde bi bozukluk var 20.günlerde böyle çıkması imkansız gibi bişey yani

aa evet edada böyle yumurtlamıştı dimii.
ben o zaman gec yumurtladım..
demek ki otomatik hesaplayıcılardan hesaplayıp degerlendirseydim bugunleri degerlendiremicektim..
testler işe yarar insallah!
bugun degil de yarın degerlendirsem bişi olmaz herhalde degil mi?

test için dedim ayçam ya gerçekten handenin dediği gibi hamişsinde böyle çıkıyo yada ya sende ya testlerde bi bozukluk var 20.günlerde böyle çıkması imkansız gibi bişey yani

bide cok duzenli olan birisi icin baya imkansız birşey bence de.
bekleyip gorucez şekerlerim...

valla senemle senden şüpeleniyorum :))))))))

insallah süpelerin dogru cıkar benide sasirtir :lepi:

ama hamislerin ki bu kadar koyu cıkmıyorduki.
cizgi cıkıyordu ama silik pembe gibiydi öyle hatırlıyorum ben du bakalım bekleyelim yarınıı ve sonraki günüüü :KK66:))))

valla hamilelerinki kontrol çizgisinden bile koyu çıkıyordu ayçaaam. inşallah canım...

ama regl düzenli olsa da bazen mevsimlerden falan şaşabiliyor. dur bakalım az sabret. eğer yarından sonra da koyu çıkmaya devam ederse kutlamalara başlarız :)))))))))))))))

canım yarın fikfiklesen olur spermler 72 saat yaşayabiliyor kadında. sen dün yapmıştın yarın yapman daha iyi olur hem :)

valla hamilelerinki kontrol çizgisinden bile koyu çıkıyordu ayçaaam. inşallah canım...

ama regl düzenli olsa da bazen mevsimlerden falan şaşabiliyor. dur bakalım az sabret. eğer yarından sonra da koyu çıkmaya devam ederse kutlamalara başlarız :)))))))))))))))

bekleyelim bakalım hep koyu cıkarsa var diyorsun yani.
koyu cıkmayıpda hamis olan olmuyormuymuş acaba..
ayy bu arada yarın ben dogdummmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!! hihoyyyt

canım yarın fikfiklesen olur spermler 72 saat yaşayabiliyor kadında. sen dün yapmıştın yarın yapman daha iyi olur hem :)

tamam yarın fikfiklerimm.bugun zaten fikfikleyemem hasta gibiyim yatıyom cok usuyommm. halimm yokkk kafamçokkarıştı
fikfikci basımız da cok yogunmus bugun bak oda olsa öneride bulunurdu kaydirigubbakcemile3

yafffrım yarın doğduğunu biliyoruz herhalde. sen de sürpriz yapcaz engellemeye çalışıyorsun aaaaaaaa. bi sus yafffrım yarın kutlayacaz :)))))))))))))))

şekerlerim yeni bir bilgiye ulaştım sizinle de paylaşma istiyorum.

ovulasyon testleri yumurtlamadan 36-48 saat önce pozitifi gösteriyorlarmış. yumurtladığımız gün de negatif çıkması normalmiş. ben bunu bilmiyordum. yumurtlayınca pozitif oluyor sanıyordum. bak sen :)))))

yafffrım yarın doğduğunu biliyoruz herhalde. sen de sürpriz yapcaz engellemeye çalışıyorsun aaaaaaaa. bi sus yafffrım yarın kutlayacaz :)))))))))))))))

:kedi: pardon. ( belki unuttunuz diye söylim dedim ) kaydirigubbakcemile3

şekerlerim yeni bir bilgiye ulaştım sizinle de paylaşma istiyorum.

ovulasyon testleri yumurtlamadan 36-48 saat önce pozitifi gösteriyorlarmış. yumurtladığımız gün de negatif çıkması normalmiş. ben bunu bilmiyordum. yumurtlayınca pozitif oluyor sanıyordum. bak sen :)))))

a bilmiyormuydun kuzum..
yumurtlaman yakın demek oluyor işte pozitif cıktıgı zaman. yumurtladın zaman negatif oluyo işte.
yumurtlama anını yakalıyo işte.

burdayımmmmm dedimya face te çiftlik yapıyom kendime fasulye ekiyom :))))
evet cnm testler 2-3 gün önceden gösteriyor oyüzden çizgiden sonraki 3 gün ilişki yazıyor kullanma talimatında ama yumurtlama günü negatif gösterebilmesi ilginç

ay çiçeeeeeeeeeeeeeeeeem gelmişş.
bak az önce senden bahsetmiştim kulaklaırn cınladı dimiiiiiii

burdayımmmmm dedimya face te çiftlik yapıyom kendime fasulye ekiyom :))))
evet cnm testler 2-3 gün önceden gösteriyor oyüzden çizgiden sonraki 3 gün ilişki yazıyor kullanma talimatında ama yumurtlama günü negatif gösterebilmesi ilginç

niye bizle konusmuyon :kızgın:
gitmiş fasulye ekiyomuş bak sen sunaa bende diyorum calısıyo herhalde isi cok meger feysbuklarda geziniyomuşşş!! :eek:klava:

X