TabebekLerin sohbet yeri ;)

aaaa sizede laf yetiştiriyom bacım aşkolsunnn takıldım orayada işte kopamıyom :)))

:kedi: pardon. ( belki unuttunuz diye söylim dedim ) kaydirigubbakcemile3

seni unutur muyuz hiç kuzuuuuum opuyorumnanaktan

a bilmiyormuydun kuzum..
yumurtlaman yakın demek oluyor işte pozitif cıktıgı zaman. yumurtladın zaman negatif oluyo işte.
yumurtlama anını yakalıyo işte.

ı ııh bilmiyordum. yumurtladığımızda koyulaşıyor sanıyordum :)))))))))

burdayımmmmm dedimya face te çiftlik yapıyom kendime fasulye ekiyom :))))
evet cnm testler 2-3 gün önceden gösteriyor oyüzden çizgiden sonraki 3 gün ilişki yazıyor kullanma talimatında ama yumurtlama günü negatif gösterebilmesi ilginç

huleeeyyynn fasulye ekeceğine gelsene buraya ooolum :))))))))) valla ben koyu görünce 3 gün değil 2 gün fikfikledim artık tutarsa tutsun napıyım mafoldumben

bilmiyorum canım çok sıkkın :KK43:

yapma yaaa prolaktinin yükselmiş miydi daha önce çiğdemcim. ilaçla tedavi edilebiliyor diye biliyorum. bu yükseklik regl de düzensizlik falan yapıyormuş sanırım senin düzenli değil miydi?

geçen sene yükselmişti bebek prolaktinim bi ara sonra ilaçlan indi geçenlerde yaptırdığım genel tahlilde iyiydi değer ne bilim şu anlık reglimde bi sapma yok geçen ayda yükseldi diye düşündüm meme ucundan yine sıvı gelmişti ama düzgün oldu reglim bilmem belki az yükseldi belki başka şeyden aman umrum değil artık sıkıldım bu telaşdan 11 aydır aynı terane bu aydan sonra heç bişey yapmıycamm heççççççççççççççç :hulya:

günaydın çidoşşşşş handeeeeeeeeeeeeee
nasılsınız dicem ama durumlar belli hande umutsuz çidoş yoğun, sıkmayın canınızı kızlar siz ümitli değilseniz ben hiçç değilim ama napalım olmadıysa olmadı hem benim 3 günüm kaldı mafoldumben
canım benim günaydın sanadaa hayırlısı valla şekerim napcaz artıkın yaa öylemi böylemiiii yanii bu kadar bilimsel çalışıyoz yuhhh yanii olmuyorr artık bişey gelmez daha fazla elden demi amaaa yanii

amannnnnnn bende aranızda polyanna oldum heeeeeee asıl benim karamsar olmam lazım hem günü kaçırdım hem yavruceklerimi telef ettimmmm haydin oturun ağlıyoz beraber :mymeka:
iyidir iyidir kuşummm polyannaa olmakkkkkk opuyorumnanaktan

kızlar çekimler devam ediyor kurtlar vadisi buraya geldi resmenn yaaa :1ninca: beni kirli işlere zorluyorlar amaaaaa kaydirigubbakcemile3

siz gene gördükten sonra ya bennnnn görmeden önceee benim spermlerin 150 saat falan hiç fire vermeden yaşaması lazımki durumu kurtarsınlar :umursamaz:

seni unutur muyuz hiç kuzuuuuum opuyorumnanaktan

ı ııh bilmiyordum. yumurtladığımızda koyulaşıyor sanıyordum :)))))))))

huleeeyyynn fasulye ekeceğine gelsene buraya ooolum :))))))))) valla ben koyu görünce 3 gün değil 2 gün fikfikledim artık tutarsa tutsun napıyım mafoldumben

unutmayın :eek:

geçen sene yükselmişti bebek prolaktinim bi ara sonra ilaçlan indi geçenlerde yaptırdığım genel tahlilde iyiydi değer ne bilim şu anlık reglimde bi sapma yok geçen ayda yükseldi diye düşündüm meme ucundan yine sıvı gelmişti ama düzgün oldu reglim bilmem belki az yükseldi belki başka şeyden aman umrum değil artık sıkıldım bu telaşdan 11 aydır aynı terane bu aydan sonra heç bişey yapmıycamm heççççççççççççççç :hulya:

canım benim günaydın sanadaa hayırlısı valla şekerim napcaz artıkın yaa öylemi böylemiiii yanii bu kadar bilimsel çalışıyoz yuhhh yanii olmuyorr artık bişey gelmez daha fazla elden demi amaaa yanii

kızlar çekimler devam ediyor kurtlar vadisi buraya geldi resmenn yaaa :1ninca: beni kirli işlere zorluyorlar amaaaaa kaydirigubbakcemile3

çiçeeeeeeemm hosgeldinn..

demek hala oradalar heh.

polatcım da orda mı : ))))))

siz gene gördükten sonra ya bennnnn görmeden önceee benim spermlerin 150 saat falan hiç fire vermeden yaşaması lazımki durumu kurtarsınlar :umursamaz:

huleeeyn sen çizgiyi görmeden 1 gün önce fiklediğine göre 150 saati nerden çıkardın delicim :))))))))))

canım inşallah yükselmemiştir, ya da yükselmişse de çok yükselmemiştir :))))))))

belli oluyooo laf yetiştirdigin. biz konusuyoruz sen orda fasulyelerinle ugrass :umursamaz:

heeeç. ekcek de nolcak sankim. sihirli fasulye sırığıyla bebişlerin yanına gidip ordan hepimize bebiş toplayacaksa sonuna kadar destekçisiyim siboşumun orası ayrı :)))))))))))

çiçeeeeeeemm hosgeldinn..

demek hala oradalar heh.

polatcım da orda mı : ))))))
dur bakammmm hahahaaaa bilemm anacım çok kalabalık kameralar falan çekmeyin diyom illa beni çekeceklermiş hahaaaa kaydirigubbakcemile3

huleeeyn sen çizgiyi görmeden 1 gün önce fiklediğine göre 150 saati nerden çıkardın delicim :))))))))))

canım inşallah yükselmemiştir, ya da yükselmişse de çok yükselmemiştir :))))))))

heeeç. ekcek de nolcak sankim. sihirli fasulye sırığıyla bebişlerin yanına gidip ordan hepimize bebiş toplayacaksa sonuna kadar destekçisiyim siboşumun orası ayrı :)))))))))))

inşallah canım inşallah bakalım zaman gösterir reglim süzensizleşirse anlarım yada yarın gider sabah aç karnına baktırırım prolaktine şekerimm zemuszemus

ben burdayım gitmedim bi yere. zaten bilgisayar başındayken buradan ayrılamıyorum :)))))))))

aman arada kafa dağıtmak lazım ama canlarım hep test hep çizgi nerey kadarrr zati olan oldu giden gitti benim karnım şişti regl belirtilerim başladı daha ne düşüneyim

polat a de ki çiğdoşum onun çok poposu kalktı. eski bölümlerdeki pişkelle hallerini de biliyoruz. akıllı olsun :))))))))))))))

bende buradayım. kimse yazmayınca kendi kendime yazamadım da.

evet kafayı dağıtmak lazım ama becermek de zor oluyor be canım :)

bu arada regl belirtileri ve hamilelik belirtileri birbirinin aynısı bunu da dip not olarak düşeyim siboşum :)

yok tatlım ya ben fazla otomatik çalışıyom bu konuda oyüzden şaşmaz benimki ; 3 gün önce karnım balon olur, belim hafif sızlar vee çene civarında 1-2 adet sivilce çıkar ( bunuda hiçç anlamış dğilim )

aman arada kafa dağıtmak lazım ama canlarım hep test hep çizgi nerey kadarrr zati olan oldu giden gitti benim karnım şişti regl belirtilerim başladı daha ne düşüneyim

hayırlısı tatlım yaaa hayırlısı deyip duruyoruz işte her ayy dur bakalım yaa hemen pes etme şekerr yaa :1hug:

X