TabebekLerin sohbet yeri ;)

ehehe yeni gelen herkes bizden sıkılıyor. ne yabaniyiz valla :))))))))))

aldım çiğdemim.

ayçaaam sen de tekrar yollar mısın adresini sana da bu yeni çizelgeyi göndermek istiyorum :)))))))

saol bebek bakalım nedemek sitiyonuzz görünce anlıycam heheheee
msn im var eklemek istersen şayet :)))))

biz iş yerinde msn kullanamıyoruz pek canım ama haftasonları görüşürüz ne güzel :))))))))))

ben bir kahve sigara molası veriyorum.

aaa bu arada ben sigara içiyorum kızlar. öyle deli gibi değil ama günde yarım paket içerim. siz?

biz iş yerinde msn kullanamıyoruz pek canım ama haftasonları görüşürüz ne güzel :))))))))))
heheeeeee
ben bir kahve sigara molası veriyorum.

aaa bu arada ben sigara içiyorum kızlar. öyle deli gibi değil ama günde yarım paket içerim. siz?

yaaaaaaaa bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demi yaa hem bebek sitiyoz hemide içiyozzzzzzzzzz

sorma çiğdemcim yaaaa. bırakmak için bebek çok güzel bir bahane olacak :)))))))))

çiğdemcim bu arada senin testler ne alemde? hep bizimkileri konuşuyoruz senden ses çıkmadı ya da ben kaçırdım :)

aslında dediğin gibi olmadan bırakmak lazım ama inşallah olur da hemen bırakırız :)))))))))

çiğdemcim bu arada senin testler ne alemde? hep bizimkileri konuşuyoruz senden ses çıkmadı ya da ben kaçırdım :)

TATLIM YAA BEN YAPIYOM BAŞTA SİLİKTİ ŞİMDİ TEK ÇİZİKKK silik ikinci çizgi 67 8 9. günler silikti kaydirigubbakcemile3 sonra hep tek olduu 12.gün tatlım bugün eve gidince yapıcam bakalım ne çıkıcak bilmiyorum ya geç olcak herhalde yumurtlamam ne bilim eğer ama prolaktinim çıktıysa yumurtlamayabilirimde ne bilim kafam çok karıştı sıkıldım açıkçası bekliyom sabırlan tatlım

ya tiff dediki sabah bana silik olduğu günler ben yumurtladım sende yumurtlamışındır dedi kafam karıştı tiffin hiç ikisi aynı koyuluykta olmamaış öyle hamiş kalmış yaa mümkünmüü gerçi ateşimde çıkmadı yükselseydi acaba derdim amaa

ben icmiyorum canlarım :KK66:
tamam tesekkur ettimm cizelge icin.
hande ablacım sen kullanıyormusun msn ? gerci eklemişştim ben seni msnme ama hic actıgını görmedim.
sende ekle benii :))
cicek ablacımm banada verirmisin bende ekliyim msnme :) mcks
bu arada kahvaltı hazırlıyorum. kociş evde birdaha kavga cıkmasın die patates kızartıyrm her taraf yag oldu snr oluyorum yaa:S

ya tiff dediki sabah bana silik olduğu günler ben yumurtladım sende yumurtlamışındır dedi kafam karıştı tiffin hiç ikisi aynı koyuluykta olmamaış öyle hamiş kalmış yaa mümkünmüü gerçi ateşimde çıkmadı yükselseydi acaba derdim amaa

canım ben de tiff e katılıyorum. bence sen yumurtlamış olabilirsin. benim çizgimi de gördün hiç ayça ve seneminki kadar koyu olmadı ama neredeyse diğer kadar koyu olduğu gün ben digital yaptım ve gülen suratı gördüm. bugün yumurtlamam lazım dediğin gün silik de olsa çift çizgi görüyorsan o günü değerlendir şekerim.

ben icmiyorum canlarım :KK66:
tamam tesekkur ettimm cizelge icin.
hande ablacım sen kullanıyormusun msn ? gerci eklemişştim ben seni msnme ama hic actıgını görmedim.
sende ekle benii :))
cicek ablacımm banada verirmisin bende ekliyim msnme :) mcks
bu arada kahvaltı hazırlıyorum. kociş evde birdaha kavga cıkmasın die patates kızartıyrm her taraf yag oldu snr oluyorum yaa:S

kullanıyorum kuşum maalesef. enişten çok kızıyor o içmiyor da :KK43:(( inşallah bebek olacak hande sigarayı bırakacaaaaak :))))))))))))))))

bu arada şekerim sana bir tarif. al superfresh hazır kızartmalık patatesleri (elma dilim seviyorsan elma dilim olanını al. istersen uğraşırım diyorsan patatesleri hazır alma kendin kes:))) . biraz yağla hepsini. baharat seviyorsanız kekik, kimyon, pul biber biraz da karabiber ve tuz ekle. yağlı kağıtla kapladığın fırın tepsisine diz. sonra da 250 derecelik fırına at yarım saat kadar beklet. hem kızartmadan daha hafif oluyor, hem de ortalık yağ kokmuyor :))))))))))

selllllllllllaaaaam kızllaaaarrr!! ben geldiiiiiiiiiiiiim..naaaptınız bakiiim bensiz..ne çene yapmışsınz bee okuyamadım yarısını:))

X