yaaa çiğdemim benim içimde bu ay olmadı gibi bir his var(((( geçen ay bile bu aydan daha umutluydum ki bu ay çok daha düzenli ve doğru günlerde çalışmıştık ...
canım benimm dur hele biz acuk kendimiz yapıyoruz bunu herşeyden medet umuyoruz takma kafana kaç günün kaldı senin zaten hissetcen diye bi kaide yok handem yaa valla kendine haksızlık etmeeeee lütfen gün doğmadan neler doğarrrrrr opuyorumnanaktan
benimde dün meme ucundan hafif sıvı geldi bi damla bilem değil zerrecik kadan evet dedim prolaktin yükseldi galibaaaaa oof yanii bu hormon hamişliği engelliyor ondan çok rahatım sanırım hiç yumurtlamıycammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ooof kii ne oofffffffffffffffff
günaydın canlarım :))))))))))))
ayçacım neden takılıyorsun böyle şeylere. kayınvalideler hep biraz patavatsız oluyorlar. oğlu seni seçmiş evlenmişsiniz daha ne konuşuyor ki bu kadın diycem ama al birini vur ötekine. bence ciddiye bile alma canım sen eşinle mutluluğuna bak, gerisini de salla gitsin opuyorumnanaktan
günaydınn taş hatunlarımm benimm,
ya ayçacımm sinirlenmekte çok haklısın ama boşver tatlım ya olan olmuş biten bitmiş canım ya sonuçta kocan seninle demiiii amaa kaynanam sıyırdı de takma onun dediklerinii üç maymun olmak gerekiyor bazen bunlara karşı canım benim sen anlat rahatlaa bize bebekimm benimm opuyorumnanaktan
canım o 35 in içinde kargo ücreti de olmalı. yani ptt kargonun ücreti. sen onu adama sor. boşu boşuna paran gitmesin kuzum. olmazsa ödeme yapmadıysan rainyman den al istersen.
günaydın ayçaaaaa kıs kafana taktında uyuyamadın dimmiiiiiii
ayçaçım takma kafanı bunları yaaa taktıkça daha çok üstüne gelirler yada kocişine söyle o bigüsel fırçalasın bida yapmazlar sen ne muhatab oluyon ne sinirlerini bozuyon tam tersi sen onları gıcık et yavrimmm