hosbulduk.
nasılsınız bugun :)
handecim sende karamsarlık yapma olmadıysada artık yapcak bişey yok geçti günler gittiiiiiiiiiiiiiiii
herşey kısmet sonuçta biz sadece şansımızı arttırmaya çalışıyoz burda başkada bişey yapamayz ama bana nedense bu ay burda birimiz müjde verecek gibi geliyo yada ben çok iyimser bakıyom
akşam söyledim zatenklava:
benim kociş anca hakkından gelir onun.
kocişe bile bahsediyo düşün.
özlem söyle söyleid böyle söyledi.
gene kesin bahseder..
kocişte kızar hihoyyyt
ne biliyim ayçam karamsarım işte....
elimde değil.. bu ay günleri de tutturduk diye sevinmiştim. al sana gün oldu bana yani...
keşke dedğin gibi olsa en azından bir hamilemiz olsa da hepimize umut gelse...
ayyyy kocan çok isteseydi bırakmaz onu alırdı Allah Allah yaaaa. zaten sinirlerim bozuk ver adresini kızı da kaynananı da yolayım ayçaaaam :))))))
hem burada önemli olan eşinin tutumu. o sert çıkıyorsa annesine sen hiç bişi deme, keyfini çıkar :)))))))
amannnnnnn bende aranızda polyanna oldum heeeeeee asıl benim karamsar olmam lazım hem günü kaçırdım hem yavruceklerimi telef ettimmmm haydin oturun ağlıyoz beraber :mymeka:
off testleri kullanınca şansımız artmış oluyor ya, buna rağmen olmaması... ne bileyim bugün karamsarım işte aaaaaa. birazdan geçer :))))))))
aha işte benden bi tane daha bende mesafeliyim diye adım yabaniye çıktı
len bitirdiniz testleri yapa yapa ayça airman kazıklamış seni cnm bida alma ondan rainymandan alalım ben ondan 32 ov+12 gebelik 30 liraya almıştım cnm aklında olsun