TabebekLerin sohbet yeri ;)

hosbulduk.
nasılsınız bugun :)

ne biliyim ayçam karamsarım işte....

elimde değil.. bu ay günleri de tutturduk diye sevinmiştim. al sana gün oldu bana yani...

keşke dedğin gibi olsa en azından bir hamilemiz olsa da hepimize umut gelse...

akşam söyledim zaten klava:
benim kociş anca hakkından gelir onun.
kocişe bile bahsediyo düşün.
özlem söyle söyleid böyle söyledi.
gene kesin bahseder..
kocişte kızar hihoyyyt

ayyyy kocan çok isteseydi bırakmaz onu alırdı Allah Allah yaaaa. zaten sinirlerim bozuk ver adresini kızı da kaynananı da yolayım ayçaaaam :))))))

hem burada önemli olan eşinin tutumu. o sert çıkıyorsa annesine sen hiç bişi deme, keyfini çıkar :)))))))

amannnnnnn bende aranızda polyanna oldum heeeeeee asıl benim karamsar olmam lazım hem günü kaçırdım hem yavruceklerimi telef ettimmmm haydin oturun ağlıyoz beraber :mymeka:

eee her gün bir pollyanna lazım. bugünkü de sen ol :))))))))

ne biliyim ayçam karamsarım işte....

elimde değil.. bu ay günleri de tutturduk diye sevinmiştim. al sana gün oldu bana yani...

keşke dedğin gibi olsa en azından bir hamilemiz olsa da hepimize umut gelse...

karamsar olmak yok cicimmmmmmmmmmmmm
olduysa olmustur zaten.. olmadıysa da canını hiç mii hiiç sıkma.. opuyorumnanaktan
daha ne oluyor ki sana ? 2.aydasın denemeye baslayalı du bakalım ayoll.. :)
olsun keşke ama olmazsa da canını sıkma sakınn klava: bak benim 5.ayım ben sıkıyormuyum bende biliyorum olmadıgını kaydirigubbakcemile5

çıkıyor çıkıyor...
benide sevmezler ztn pek. sivriyim biraz. mesafeliyim cok gitmem kaydirigubbakcemile3 annem daha cok giderim lülülülülülü aman bosverin kaynana işteee.
bide konusmuodu benle biliosunuz aksam geldikten sonra anlatınca kızdıı ben sorarım dedi hihoyyyt
test yaptım bekliyorum bakalım ne cıkcak son testim di :)))))))
adam mesaj atmıs bugun kargoya veririm yarın ulasır en gec cmrtesi demiş. insallah gelir yarınn!! -tatlicadiarzu-

amannnnnnn bende aranızda polyanna oldum heeeeeee asıl benim karamsar olmam lazım hem günü kaçırdım hem yavruceklerimi telef ettimmmm haydin oturun ağlıyoz beraber :mymeka:

polyannammmmmm yirimmm :teytey:

off testleri kullanınca şansımız artmış oluyor ya, buna rağmen olmaması... ne bileyim bugün karamsarım işte aaaaaa. birazdan geçer :))))))))

off testleri kullanınca şansımız artmış oluyor ya, buna rağmen olmaması... ne bileyim bugün karamsarım işte aaaaaa. birazdan geçer :))))))))

abLa faLan dinLemicem bak aaaaaaaaaaaaaa sopa geLiyoooo klava:
testler falan bahane cicimm. allah isterse olur bosver sen rahat ol. biz yapmamız gerekenleri yaptık mı yaptık . olay bitmişştir! :lepi:

testini buraya koymayı unutma ayçaaaaaaaam.

bence bugün de çift görcen sen. geçen ay öyle olmuştu..

aha işte benden bi tane daha bende mesafeliyim diye adım yabaniye çıktı

len bitirdiniz testleri yapa yapa ayça airman kazıklamış seni cnm bida alma ondan rainymandan alalım ben ondan 32 ov+12 gebelik 30 liraya almıştım cnm aklında olsun

ben de mesafeliyimdir valla. siz diye hitap ederim hep. bir de anne demem. adı asuman. birine bahsederken falan asuman anne derim ama hitap ederken siz siz o kadar. fazla iç içe olmak istemişti hatta ben olmayınca anneme soğuk bir kız değildi ama nooldu anlamadım demiş. annem de öyledir o demiş. alıştık şimdi çok sıkı fıkı olmasak da idare ederiz. bana da yabani denmiştir kesin :)))))))

ben demiştim sana ayçam :)))))

yalnız ne farklı bünyeleriz yaaa. benim bir gün koyu olsun ertesi gün hemen silikleşiyor. seninki nasıl 3 gün aynı kalıyor anlamıyorum :))))))))

aha işte benden bi tane daha bende mesafeliyim diye adım yabaniye çıktı

aynen benimde ayar oluyolar bana. aman en güzeli mesafeli olmak cok muhabbet tez ayrılık getirir derler :)))

len bitirdiniz testleri yapa yapa ayça airman kazıklamış seni cnm bida alma ondan rainymandan alalım ben ondan 32 ov+12 gebelik 30 liraya almıştım cnm aklında olsun

ben 2aydır kullanıyodum.32adet+6adet gebelik almıstım 29.50 + kargosunu ödemiştim işte. bu sefer kazıkladı beni airmanmidir nedir uyuzcuk insan :)))))))))
rainyman ortada yoktu dün ödemeyi yaptım öyle cıktı beyefendi ortaya..
neyse bebişim olsunda muhim degil sırnaşık şey

e yuhh ayça bu ne şimdi ya ben senden hiçbişey anlamadım walla normal değilsin sen kaydirigubbakcemile3

bakalım senemim bugün yaptı mı testini. gerçi o 13.30 gibi gelir. gelince sorarız. onun da koyu çıkmaya devam ediyordu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…