Bende de var o karamsarlık degil de bi isteksizlik ne biliyim. umursamıyorum ondan herhalde
bi heyecan falan olur insanın icinde oluyordu bendede ama nedense yok suan o heyecan :)
sende karamsarlık yapma canım. insallah vardır bebişler icimizdeeeeeeeee
hayırlısını versin allahımmmmm hepimize..
sibel nerelerde ya. bi gozukuyo sobnra kayboluyor:S
YANILIYORSUN hande hanım!!!!!!! tamam mı? kramsar olma kocanı da delirtme! dövecem haaa.. yok negatif düşünmek!klava:
ne biliyim canlarım yaaa. böyle arefe günü göğüslerim acıyordu uçları faln büyümüş gibi geldi. halsizdim ayy hamileyim galiba dedim. sonra birden gitti o his neden anlamadım. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah. canlarım iyi ki varsınız :1hug:
sizi çok özlemişim beeee :)
ne biliyim canlarım yaaa. böyle arefe günü göğüslerim acıyordu uçları faln büyümüş gibi geldi. halsizdim ayy hamileyim galiba dedim. sonra birden gitti o his neden anlamadım. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah. canlarım iyi ki varsınız :1hug:
sizi çok özlemişim beeee :)
ben dayanamadım test yaptım. gerçi 2 saatlik idrarımla... silik ama görünen çizgi çıktı.. hamile olsam çift çıkardı dedim ve kendimi iyice hazırladım.
senem ve ayça canlarım ben sizden çok umutluyum bu ay :))))))))
canım benim o hissettiklerin yumurtlamanın verdiği bi şey olabilir. yumurtlama döneminde de göğüslerde hassasiyet falan oluyo..hem çook erken bi zaman arefe günü bizim belirtilerimiz için. 17. günümüzdü arefe ve biz daha 15.günde yumurtladık.. yumurtanın döllenip rahme tutunması,yerleşmesi 1 haftayı buluyormuş.yani belirtiler başlarsa -ki herkeste belirti olmayabiliyormuş- yarından itibaren başlayabilir..
dün otobüste yolculuk esnasından karnıma bıçak saplaanıyor gibi olur ya öyle bişey hissettim 2 kez..bugünde temizlik yaparken sağ tarafımda aynı batma hissini yaşadım ara ara.. herhalde benimki tutunmaya çalışıyor dedim. çünkü o esnada karın ağrısı,batma hissi oluyormuş.. ama tuttu mu tutmadı mı bilinmez tabi.. belki de bu hissettiklerimin hepsi yanılgı da olabilir.. sürekli kendimi dinliyorda olablilirm.. çok zor beklemek...
ya hayatım ben ovulasyon topiğinin başlarını bugün tekrar okudum. orada bir kız var. 15. gün yumurtladı ve 19 gününden itibaren tekrar çift çıkmaya başladı ve hamile olduğunu öğrendi. birine daha aynısı olmuş. o yüzden diyorum. tabi herşeye hazır olun ama bence olabilir...