TabebekLerin sohbet yeri ;)

YANILIYORSUN hande hanım!!!!!!! tamam mı? kramsar olma kocanı da delirtme! dövecem haaa.. yok negatif düşünmek! klava:

ayyy canikom biz de özleriz seniiiiiiiiiiiiiii :hug1: ilaç içme ama vitamin alabilirsin bence. direncin yükselir. elevit vitamin alıyorum ben 4 gündür. hamile kalmak isteyenler ve hamileler için. bir dene istersen kuzum. ayçam sen de alabilirsin :)

YANILIYORSUN hande hanım!!!!!!! tamam mı? kramsar olma kocanı da delirtme! dövecem haaa.. yok negatif düşünmek! klava:

ne biliyim canlarım yaaa. böyle arefe günü göğüslerim acıyordu uçları faln büyümüş gibi geldi. halsizdim ayy hamileyim galiba dedim. sonra birden gitti o his neden anlamadım. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah. canlarım iyi ki varsınız :1hug:

sizi çok özlemişim beeee :)

sende iyi ki varsın ablacımm.

insallah allahım o güzel gönlüne göre verir de hamiş kalırsın biz de yegen sahibi oluveririz. ben bu ay senemdennnnnnnnn sibeldennnnnnnnn sendenn cok umutluyum kendim haricinde hihihi :))

mcks.

bende gidiyorum azıcık uzanacam bende.. basım cok agrıyor

sende zaten işten cıkacaksın saatin gelmiş..

dikkatli ol, kendine iyi bak aksam gelebilirsen gel emi..

sibel nerde olcekkk çalışıyooooo klava:
bi taraf yazıklarınızı okuyorum ara ara merak etmeyin yanınızdayımmm

canım Allah razı olsun senden inşallah hepimiz için hayırlısı olsun canım kardeşim.

evet ben de çıkıyorum sizleri çok öpüyorum akşama görüşürüz inşallah

ben geldiiiim opuyorumnanaktan

senemcim sen burdasın galiba naber canım :)

canım benim o hissettiklerin yumurtlamanın verdiği bi şey olabilir. yumurtlama döneminde de göğüslerde hassasiyet falan oluyo..hem çook erken bi zaman arefe günü bizim belirtilerimiz için. 17. günümüzdü arefe ve biz daha 15.günde yumurtladık.. yumurtanın döllenip rahme tutunması,yerleşmesi 1 haftayı buluyormuş.yani belirtiler başlarsa -ki herkeste belirti olmayabiliyormuş- yarından itibaren başlayabilir..

dün otobüste yolculuk esnasından karnıma bıçak saplaanıyor gibi olur ya öyle bişey hissettim 2 kez..bugünde temizlik yaparken sağ tarafımda aynı batma hissini yaşadım ara ara.. herhalde benimki tutunmaya çalışıyor dedim. çünkü o esnada karın ağrısı,batma hissi oluyormuş.. ama tuttu mu tutmadı mı bilinmez tabi.. belki de bu hissettiklerimin hepsi yanılgı da olabilir.. sürekli kendimi dinliyorda olablilirm.. çok zor beklemek...

ben dayanamadım test yaptım. gerçi 2 saatlik idrarımla... silik ama görünen çizgi çıktı.. hamile olsam çift çıkardı dedim ve kendimi iyice hazırladım.

senem ve ayça canlarım ben sizden çok umutluyum bu ay :))))))))

burdayım handem...sana cvp yazıodum
nasılsın?? test yaptın mı

canım beniim bu çift çıkma durumu bilimsel bişey değil ki..hem silikte çıkıo diyolar..sonjuçta hatırlarsan edanın hep silik çıkıodu onu da hamiş sanmıştık... yani bu kesin bişey göstermez..kuzuuumm:1hug:

diyorum ya sizden çok umutluyum bu ay canım. ben de batma falan hiçbişi yok şekercim. sadece göğüs uçlarım bastırınca deli gibi acıyor. o da bana her zaman olur hiç sekmez. ama bu ovulasyon testlerinizin gayet net çıkmaya devam etmesi bana güzel şeyler düşündürüyor senemim :)

ya hayatım ben ovulasyon topiğinin başlarını bugün tekrar okudum. orada bir kız var. 15. gün yumurtladı ve 19 gününden itibaren tekrar çift çıkmaya başladı ve hamile olduğunu öğrendi. birine daha aynısı olmuş. o yüzden diyorum. tabi herşeye hazır olun ama bence olabilir...

ne biliyiim handem ben pek umutlu değlim..en az 6-7 gün daha beklemek gerek henüz çok erken..inşallah hepimiz birden oluruzz bu ay.. hiçbişey belli olmazz

ben bilmiyordum bunu...bakalım beklemkten başka çare yok..benm 6. ayım olduğu için artık hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum..çok ümidetmiycem bu sefer..

:) inşallah senemcim gönül onu istiyor tabi ama Allah ın işi. ne olacağını hiçbirimiz bilemiyoruz

tabi canım ümitlenme ama çok da ümitsiz olma artık nasıl becerceksek bunu :))))))))))

Ehehehe hemen yaparım o dedıĞııın :)) Ümıtlenmıycem Çok da Ümıtsız olmıycaaaaaaaaaammmm

ii o zaman senemim. yapınca nasıl becerdiğini bana da anlatırsın :))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…