ben de mesafeliyimdir valla. siz diye hitap ederim hep. bir de anne demem. adı asuman. birine bahsederken falan asuman anne derim ama hitap ederken siz siz o kadar. fazla iç içe olmak istemişti hatta ben olmayınca anneme soğuk bir kız değildi ama nooldu anlamadım demiş. annem de öyledir o demiş. alıştık şimdi çok sıkı fıkı olmasak da idare ederiz. bana da yabani denmiştir kesin :)))))))
ben demiştim sana ayçam :)))))
yalnız ne farklı bünyeleriz yaaa. benim bir gün koyu olsun ertesi gün hemen silikleşiyor. seninki nasıl 3 gün aynı kalıyor anlamıyorum :))))))))
e yuhh ayça bu ne şimdi ya ben senden hiçbişey anlamadım walla normal değilsin sen kaydirigubbakcemile3
bakalım senemim bugün yaptı mı testini. gerçi o 13.30 gibi gelir. gelince sorarız. onun da koyu çıkmaya devam ediyordu :)
test için dedim ayçam ya gerçekten handenin dediği gibi hamişsinde böyle çıkıyo yada ya sende ya testlerde bi bozukluk var 20.günlerde böyle çıkması imkansız gibi bişey yani
valla senemle senden şüpeleniyorum :))))))))
valla hamilelerinki kontrol çizgisinden bile koyu çıkıyordu ayçaaam. inşallah canım...
ama regl düzenli olsa da bazen mevsimlerden falan şaşabiliyor. dur bakalım az sabret. eğer yarından sonra da koyu çıkmaya devam ederse kutlamalara başlarız :)))))))))))))))
canım yarın fikfiklesen olur spermler 72 saat yaşayabiliyor kadında. sen dün yapmıştın yarın yapman daha iyi olur hem :)
yafffrım yarın doğduğunu biliyoruz herhalde. sen de sürpriz yapcaz engellemeye çalışıyorsun aaaaaaaa. bi sus yafffrım yarın kutlayacaz :)))))))))))))))
siboşumun sesi çıkmıyor yine yaaaaaa SİBOOOOOOOOOOŞŞŞŞŞ
şekerlerim yeni bir bilgiye ulaştım sizinle de paylaşma istiyorum.
ovulasyon testleri yumurtlamadan 36-48 saat önce pozitifi gösteriyorlarmış. yumurtladığımız gün de negatif çıkması normalmiş. ben bunu bilmiyordum. yumurtlayınca pozitif oluyor sanıyordum. bak sen :)))))
burdayımmmmm dedimya face te çiftlik yapıyom kendime fasulye ekiyom :))))
evet cnm testler 2-3 gün önceden gösteriyor oyüzden çizgiden sonraki 3 gün ilişki yazıyor kullanma talimatında ama yumurtlama günü negatif gösterebilmesi ilginç