Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay aslında sinirlerim tepemdeeee!! sizde yoksunuz ben kime yazıcammmmmmmmmmm!! neyse icimi dokmek amaclı yazayım gene sabah okursunuz.
ya bu kaynanam beni fitil ediyoooooooooo!!!!!!!!!
kociş benim peşimde kosarken ben yüz vermezkene bi kız vardı (32yasında) kaydirigubbakcemile3 kaynanamın şefiymiş o zamanlar biz arkadastk kocisle ben kocisi istemedigim icin umursamıyodum. bu kızla cıkıyodu kocişşşşşşş..
birisini bulunca ayrılıodu buldugunu bıraksınca tekrar kıza donuyordu kızı yedekte tutuyodu yani arkadas oldugumuz icin biliyotrdm herseyini,anneside evlenmelerini istiodu fln filan..
neyse onların işi olmadı ben oldum kaynanam onun olmasını istiomuş hepp.
işyerinde beraberler ya kızla.
ay sürekli özlem söylee özlem böylee!
üff canıma tak etti en sonunda..
dedim ki.
bu özlem gürkanın manitası olan degil mi dedim??
evet ama onlar bişi yaşamadıki onlar ne kdr cıktıki fln diye bi atladı.. (pekte cırlaktır heh,cırladımı kendini haklı cıkarmaya calısır)
ben biliyorum ya dedim benim yanımda yasandı hersey dedim. cıkmadılarda naptılar dedim. işte gürkan 3nüzün arasında kaldı falan dedi. 3nüzün derken dedimmmm . karısının senin onun demezmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii klava:
eski karısı demek istedin herhalde dedim. bu sefer cevirdi ikinizin dedi.
benim yanımda mumkunse özlem falan bahsetme rica ediorum dedim .
off varya o kdr sinirlerim tepemdekiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bulmuslar benim gibisini ogullarına konusuolar ileri geri allahım yarabbim sabır ver bana yaa...
eltimde var eltim allah var cok iyi kız. aynı yastayız onlada. oda kac kere söylemiş bak kızın yanında anlatma diye anam yoook anlamıyo kadın laftan..
neyse sabah okursunuz mccksladım.
Canlarım ben geldim ama siz coooktan gitmişsiniz mafoldumben
kayınvalidemdeydik aksam yemeginde eltim falanda vardı oturduk bir güzel..
ben cok usuyorum herkez sana ne oldu diye sordu ellerim ayaklarım buz gibi varya yüzüm gözümde cok solgunmus öyle söylediler. kendimi iyi hissetmiyorum pek dedim öylede :/
bebekimmmm ablacımmm demek umutlusun senem ve benden :) ben pek umutlu degilim de kendimden :kedi: )))))))
bu arada aksam ustu tam evden cıkmak üzereyken airman msj attı. actım alabilirsiniz diye.adama kızdım kac saattir bekledim simdi acil cıkmam gerekti artık gelince alırım diye mesaj attım.
az önce siparişimi verdim. rainymande cıkmıs ortaya ben ararken yoktuuuu :mymeka:
gönderildigi bölge adında amasya yazıyor. dedim ptt kargo ile degilde yurt içi kargoyla göndermenizi istiyorum dedim. bakalım simdi yazdım ne zamana cvp verir bugun yaptıgı gibi yaparsa vay halimmeeeeee ))
30adet ovulasyon+6adet gebelik istedim 35ytl yazmıs ses etmedim aldım valla. kazık mı yedim acaba dedim sonra kendi kendime morlardan aldıgımda 32adetovulasyon+6adet gebelige 29.50 vermiştim. sanırım kazıklandımm sositososito neyse cnm sağolsun bebişim olsunda önemli degil :)))))))
hoşgeldin çiğdemcim opuyorumnanaktan
ne labaratuarı kıssssss. deney mi yapcen :)))))))))))