- 14 Haziran 2009
- 9.364
- 160
- 39
kızlar diğer topic de biz olmayınca hayat durdu farkında mısınız...
evet canım farkettim :)
gercekten durmus durumda suan orası:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar diğer topic de biz olmayınca hayat durdu farkında mısınız...
aaaa ayça ve senin bu durumlar ilginç yavruuu. ben yumurtlayınca hemen silikleşmeye başlıyor. bakalım bu akşam ben de yapıcam ama dün yaptığım 11. gün yaptığımla falan aynıydı neredeyse...
ben dün yapmıstım cok yakındı çizgi işte.
birde bugun yaptım gordunuz patlıcak gibiydi testimm :))))))
vallahi senemim ikimizindecok ilginc gidiyor hadi bakalım hayırlısı :)
bu airmanmidir nedir cvp ta yazmadı halaaaaaaa kızdım heh
elimde 1tane kaldı gelene kdr idare eder diye dusundum uyuz adam cvp vermedii hööööööööö
valla canlar ben anlamadım durumu.
şimdi sizin durumunuzda olanlar diğer topic de hep hamile çıkmış. inşallah siz de öylesinizdir diyorum :))))))))
valla canlar ben anlamadım durumu.
şimdi sizin durumunuzda olanlar diğer topic de hep hamile çıkmış. inşallah siz de öylesinizdir diyorum :))))))))
keşkeeeeeeee.. diğer topic dediğin ovulasyon topiği mi handem?
kuzum biliyorsun gecen ay benim 3gün pozitif cıktı ardından silikleşti cıkmamaya basladı. regl olana kadar yapmıstım hatta.
bu ay anlamadım gitti basta silik cıktı cizgiler yumurtlama gunlerime gelince pembeleşti gözle gorulur bir sekilde. degerlendirdim.. dünde yaptım gene aynı pembeydi o senin gordugun gibiydi işte.
bugun yaptım ve test patlıcak gibi cıktııııııııııı. ilginctir anlamıs degilim kuzularıım :)
kızlar ben çıkıyorum gözlerim ağrıdı yaa.. bi de halsizleştim birden,üşüdüm falan bi battaniye altına gireyim ben mirmirmirmir
kısss senem seni ya hava çarptı ya da bebiş. tercihim ikinci seçenekten yana tabiki deee :)))))))
tamam kuzum dikkat et kendine. havalar sogudu bende cok usuyorum..
optum seni hasta olma sakın mcks