TabebekLerin sohbet yeri ;)

aaaa ayça ve senin bu durumlar ilginç yavruuu. ben yumurtlayınca hemen silikleşmeye başlıyor. bakalım bu akşam ben de yapıcam ama dün yaptığım 11. gün yaptığımla falan aynıydı neredeyse...

valla anlamadım ki bacım ilk defa yaptığım için bilemedim.bişii olduğunu sanmıyorum da neden bööle onu da bilmiorum..zaten bi daha test yapıycam bugün öölesine yaptım..kalanları önümüzdeki aya bırakıyım diyorum.

ben dün yapmıstım cok yakındı çizgi işte.
birde bugun yaptım gordunuz patlıcak gibiydi testimm :))))))
vallahi senemim ikimizindecok ilginc gidiyor hadi bakalım hayırlısı :)
bu airmanmidir nedir cvp ta yazmadı halaaaaaaa kızdım heh:mad:
elimde 1tane kaldı gelene kdr idare eder diye dusundum uyuz adam cvp vermedii hööööööööö

ayçam istersen ben sana yarın elimdeki morları gönderebilirim canım. ama sen mor diil mavi istiyordun...

ben dün yapmıstım cok yakındı çizgi işte.
birde bugun yaptım gordunuz patlıcak gibiydi testimm :))))))
vallahi senemim ikimizindecok ilginc gidiyor hadi bakalım hayırlısı :)
bu airmanmidir nedir cvp ta yazmadı halaaaaaaa kızdım heh:mad:
elimde 1tane kaldı gelene kdr idare eder diye dusundum uyuz adam cvp vermedii hööööööööö

ben resmini görmedim seninkinin..arada kaçırdım heralde. benmde öyleolmuştu çok yakındı ertesi gün 2.si daha da koyulaştı. ama şimdi adetin ilk zamanlarında görsem pozitif sanırdım.. :uhm:

valla canlar ben anlamadım durumu.

şimdi sizin durumunuzda olanlar diğer topic de hep hamile çıkmış. inşallah siz de öylesinizdir diyorum :))))))))

inşallah hande gerek kalmaz ama neyse..umudumu yitirmek istemiyorum..hayırlısıyla olur inşallah hepimizinn hamiş hamiş gezelim bööööööle :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: 5 hamiş!her biri bizi temsil ediyoo..düşünsenize 5 hamiş yanyanaaa :))))

valla canlar ben anlamadım durumu.

şimdi sizin durumunuzda olanlar diğer topic de hep hamile çıkmış. inşallah siz de öylesinizdir diyorum :))))))))

kuzum biliyorsun gecen ay benim 3gün pozitif cıktı ardından silikleşti cıkmamaya basladı. regl olana kadar yapmıstım hatta.
bu ay anlamadım gitti basta silik cıktı cizgiler yumurtlama gunlerime gelince pembeleşti gözle gorulur bir sekilde. degerlendirdim.. dünde yaptım gene aynı pembeydi o senin gordugun gibiydi işte.
bugun yaptım ve test patlıcak gibi cıktııııııııııı. ilginctir anlamıs degilim kuzularıım :)

keşkeeeeeeee.. diğer topic dediğin ovulasyon topiği mi handem?

evet canım ovulasyon topiği.. inşallah hakkımızda hayırlısı olsun canlarım...

kuzum biliyorsun gecen ay benim 3gün pozitif cıktı ardından silikleşti cıkmamaya basladı. regl olana kadar yapmıstım hatta.
bu ay anlamadım gitti basta silik cıktı cizgiler yumurtlama gunlerime gelince pembeleşti gözle gorulur bir sekilde. degerlendirdim.. dünde yaptım gene aynı pembeydi o senin gordugun gibiydi işte.
bugun yaptım ve test patlıcak gibi cıktııııııııııı. ilginctir anlamıs degilim kuzularıım :)

ne biliyim ben de anlamadım be ayçam. dur bakalım sen yapmaya devam et. bak dediğim gibi istersen morları sana gönderebilirim.

kızlar ben çıkıyorum gözlerim ağrıdı yaa.. bi de halsizleştim birden,üşüdüm falan bi battaniye altına gireyim ben mirmirmirmir

yok canım teşekkür ederim.
mavilerden alıcam ama bu adam hala cevap vermedi:KK43:
inşallah hamişizdir ya :lepi:

kısss senem seni ya hava çarptı ya da bebiş. tercihim ikinci seçenekten yana tabiki deee :)))))))

kızlar ben çıkıyorum gözlerim ağrıdı yaa.. bi de halsizleştim birden,üşüdüm falan bi battaniye altına gireyim ben mirmirmirmir

tamam kuzum dikkat et kendine. havalar sogudu bende cok usuyorum..
optum seni hasta olma sakın mcks

inşallah ayçam inşallah hepimiz hamileyizdir. benim nedense bu ay garip bir karamsarlığım var... inşallah yanılıyorumdur :))))))))

bu arada bende kendimi bugun hiç iyi hissetmiyorum. arefe gununde de böyleydim yattım hep.
bugunde böyle cok garipim kafamın ici zonkluyo resmen midem bir tuhaf ne yiyesim var ne icesim. ve cok usuyorum da.
havalar carptı galiba dikat et kendine cnmm

kısss senem seni ya hava çarptı ya da bebiş. tercihim ikinci seçenekten yana tabiki deee :)))))))

yawruum yerim seni ben..ayaklarımda saatlerdir patik var hala buz gibi yaa :KK43: havalar çarptı diye düşünüyorum diğerine bel bağlamak istemiyorum üzlüyorum sonra..hem zaten 6 gün içinde belli etmez herhalde kendini böyle..

tamam kuzum dikkat et kendine. havalar sogudu bende cok usuyorum..
optum seni hasta olma sakın mcks

sağol canımm sizde dikkat edin kendinize.. umarım hasta olmam ilaçta içemem kötü olurum sonraa!
bu arada akşam giremezsem diye sööliim şimdiden,yarın maluum okullar açılıyor saat 13.30 gibi evde olurum inşallah.. özliiyciiim sizleri öptüümmmmmm :1hug:

Bende de var o karamsarlık degil de bi isteksizlik ne biliyim. umursamıyorum ondan herhalde :KK66:
bi heyecan falan olur insanın icinde oluyordu bendede ama nedense yok suan o heyecan :)
sende karamsarlık yapma canım. insallah vardır bebişler icimizdeeeeeeeee :KK66:
hayırlısını versin allahımmmmm hepimize..
sibel nerelerde ya. bi gozukuyo sobnra kayboluyor:S

X