ayy canım benimm limona kardeş pek yakında gelicek inanıyorum bennnnnnnn
kızlar ben kaçıyomm akşam evden girebilirsem girerimmmmm çok öpüyom siziii kendinize eyi bakın emiiiiiiiiii özleyin benideeeeeeeeeeeeeeeee
ayyy ayyyy ayyy yerim ben oğlunu senin canım benim yaaa çoook tatlı maşşaallllaaah
o zaman ben de oğlumla tanıştırayım sizi. adı "çiçi". babası asker dönüşü almıştı onu. daha 40 günlüktü ve uçamıyordu bile. cennet papağanı olur kendileri. şu an 1,5 yaşında.
aaaaaaa bende ekleyebildim sonunda şuu tickerlardann.. becerememiştimm oldu sonunda oh rahatladım. kaydirigubbakcemile2
anaaaam ağzınızdan bal damlıo kuzular..sağol handem inşallah hepimiz beraber bebişleriimiz için koyarız burayaaaa
saol teyzesi :)))))))))) aynen öyle elimizde büyümesi başka bir tat veriyor insana. benimkinin son hali daha da canlı renkler.. büyüdükçe güzelleşti sıpa. ama çok uzun süre annem muhabbet kuşu beslemişti. yeşildi ve adı biber di. bir konuşurdu ki sorma. 10 sene yaşadı öldü( annem de bir daha almadı kuş falan. ama geldiğinde benimkini mıncırıyor :)))))))
kızlar diğer topic de biz olmayınca hayat durdu farkında mısınız...
insan alısınca zor olur ya.anlayabiliyorum anneni vallahi.allah korusun ölse falan cok uzulurum.
evde onunla ben kalıyorum hep o kadar alıstım yani :)
büyüdüklerinde daha da guzel oluyorlar. benimkide kocaman oldu tünegi sallanıyor oradan oraya zıpladıkca. babası bazen diyor, yeter bu kadar yattıgın yarın sen gideceksin benim yerime işe diye :))))))))))))
altına örtü seriyorum ki batırmasın etrafı diye deliriyorum sonra :)))))
yazın tatile gitmiştiki, yoktuk dedesine götürdük bıraktık.
küsmüş hiç ötmüyormuş. kafesini acıyormuş dedesi cıkmıyormuş bile. normalde ben actıgım zaman direk gelir benim kafama konar :)
getirdik eve geldigimiz gun. konustum oglum özledin mi sen beni falan filan diye. geldi kulagıma dogru bişiler söyledii ama anlayamadım cok hızlı söyledi kızz cok tuhaf bişidi :))) cnm benim ya..
kızlaar bu arada ben 5 gündür test yapmıyordum ya bugün yaptım meraktan birbirine çok yakın çizgiler çıktı. hatta 14. gün yaptığımda pozitif diye düşünmüştük ya -şu kopkoyu çıkmadan bi gün önce- onunla aynı koyulukta..nasıl yumurtladıysam 5 gün geçti üstünden ama çokta silikleşmemiş..