TabebekLerin sohbet yeri ;)

heee getirtiliyorsa sıkıntı yok...alırsın kadıköyden o zaman yawriii..
sibel sabah test yaparım varsa bişey gelirim yazarım diodu ama bilmiyorum ki belki de internete giremedi..

valla anlamadım ki ayçam hatta sabah 6.30 da ölçtüm yattım 9 gibi ölçtüm hep 36.9 du..
2 gün daha çok düşmezse şüphelenilebilir.zaten 25 gün sürcek bu ay.. en fazla 26 gün.az kaldı benmde (

hadi bakalım hayırlısı olsun kuşuum hakkııında..
insallah vardır :)
sibelinde öyle..
hande ablacıkında canı sıkkında insallah morali düzelmiştir..

handeminnn düzelmiştir morali heralde.. h.sonu dinlenmiştir enerji toplamıştır herkes.
bari bu ay aramızdan biri çıksın da sevinelim yaa..kim olursa olsun ama şu ekim sonuna kadar5 güzel haberler alalım artıkınn!!!

çiçekim de düğün telaşındadır şimdiii..göbecikler atıcaak bol boll..

evet valla asıl o moral tepolayıp gelecek döktürücek tüm kurtlarını dökecekkk ohh kaydirigubbakcemile3
kafamıza cok takıyoruz olmayıncada canımızı sıkıyoruz işte. ne kadar takmıyruz desekte takıyoruz be kuzuuum.

ınşallah kuuzuum ben kendimden umutlu degilim kız bir gram umut olmazmı insnda bende yok işte kaydirigubbakcemile3
gürkanla aramız açık zaten yine.. üf bıktım vallahi.

noldu kuşummm yine...
havadan mı sudan mı herkes tartışıo yaaw...
valla bende de hiç umut yok.her aydan biraz farklı bi belirti olsa hah diceem hamişim!ama nerdeeeeeee..

aman be kuzuum bizim kendi sorunumuz olmuyor ki hep baskalarının yuzunden tartışıyoruz...
boşverrr..
napalım bacııım üzmeyelim kendimizi elbet gelicek olucak ya
neyse gidiom ben simdi gelir bıkbık etmesin ztn bozuguz.
optum seni dikkat et bebem

gelen giden olmamıs...
özlüyorum he sizi.!

günayydın canlarııım biz bu sabah erkenciyiiizzz
saatler geriye alınmış kocişle haberimiz yoktu aahaha.erkenden hortladım

günaaaaydın yurdumun taş bebeleriiiiiii :))))))))
kimsecikler gelmio ayçayla ben dışında..
ben hemen ateş taplomu koyayım
6. gün 8 ekim... 36.4
7. gün 9 ekim... 36.6
8. gün 10 ekim...36.5
9. gün 11 ekim...36.5
10. gün 12 ekim...36.2
11. gün 13 ekim...36.5 ovulasyon testi pozitifff
12. gün 14 ekim...36.5 pozitif
13. gün 15 ekim...36.5
14. gün 16 ekim...36.7
15. gün 17 ekim...36.7
16. gün 18 ekim...36.7
17. gün 19 ekim...36.7
18. gün 20 ekim...36.7
19. gün 21 ekim...37.0
20. gün 22 ekim...36.9
21. gün 23 ekim...36.8
22. gün 24 ekim...36.9
23. gün 25 ekim...36.9
24. gün 26 ekim...
25. gün 27 ekim...
26. gün 28 ekim...
27. gün 29 ekim... beklenmeyen kırmızılarrrr

neden 29 ekim diyceksiniz..ben eski ateş tablolarıma baktım..lutuel fazım ateşim düştükten sonra 16 gün sürüyormuş ondan.. 27 yaşında adet düzenimi keşfediyorum yaaaaaaa :)))) yani bu ay 26 gün sürücek 27. gün adet gelecek diye düşünüyorum ben şahsen :))

öptüm sizi kuzular!!!!

günaydın canlarım opuyorumnanaktan

bu sabah bir uyandım saa 7.45 anaaa dedim hortlamışım bu saatte uyanılır mı. pek uykulu da diilim hayırdır dedim ama saatler alınmış onu unuttum ben :)))))

hepiniz iyisiniz di mi kuşlarım. valla herkes sıkılmış da benim patlamamı bekliyormuş anladığım kadarıyla ahahahhaha. ben iyiyim. ne test yaptım ne de fikfikledim. ooooooh sefam olsun dünya varmış :))))

senemim ateşin yükselmiş yine hadi inşallah be kuşum.

siboşu merak ettim ben bakalım ne olacak :)

hepinizi çoook seviyorummmm muuuuck

yerim senin ben araştırmacı kişiliğiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
kuşum benimm sakin olalım hemen yelkenler fora yapmayalımmmm bakın yoksaa elime alırım oklavayııııııııııııııııııııııııııı klava: klava: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
du yaaa du biiii gelmiycek o kadannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kırmızı yeşil maviii yokk artıkınnnnnnnnnnnnn klava:

günayydın canlarııım biz bu sabah erkenciyiiizzz
saatler geriye alınmış kocişle haberimiz yoktu aahaha.erkenden hortladım
günaydın kuşum benimmm oooh oohhh sefanız olsunnn civcivler siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yerim senin ben patlamanııı durun bi yaa anammmm ne kadar erken pes ediyonuz sizzz ne kadar erkenden psikopata bağladınız yaaaa benide hasta etmeyin neeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn anammmmmmmmmmmmmmmmmmmm klava: ben kendimi atam köprüdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn o zamannnnnnn yav cidden çok gereksiz takıyorsunuzz bu büyük tepkide ne kadar kafanızda sorun yaptığınızı gösteriyorrr önce sakin olun hee çok aylar geçer anlarımm ama daha yolun başındasınızz herbirinizzzzz ki ben bile öyle görüyorum kendimiii size göre çok ileride olsam bilee burda 3yıl 4 yıldır tık olmayan arkadşlarımıza şahit oluyoruzz lütfen kızlar yaaa elbette takmayın kafanızaa ama bu kadar stresste yapmayınnn lütfennnn bende sizi çok seviyorummmmmmmm yarına kadan herkes kendine gelcek o kadannnnnnnnnnnnnnnnn klava: klava: klava:

bu arada düğün neyim telaşından tatlı bir yorgunluk huşusu içindeyimmm ayaklarım tüm gün topuklu giymekten peltt olduuuuuuu sanırım uzunca bi süre topuklu giymiycemmmm bende ailenin çengisi olduğum için kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ekstra yorgunluk tabiiiiii :roflol: :roflol: :roflol: ama dün genel olarak güzeldi hüzünlü ve güzel akannehir verdik kızı işteeee ooffffffff offfffffffffffffffff

inşallah siiboş ta güzel habeler verir bize yarınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

handee ablacııııkkıım sende bendensin desene erkenden hortladıın :))
valla sormaaa ztn bıkmıstım sende pes edince bende ettim valla ohh sefamız olsuun en guzelliii. test yapıyorumm ne ateş neyim ölcüyoruum. sadeece kocişi besliiyoruummm pekmezlerle kaydirigubbakcemile3

valla çiçeem daha nolssun yaa 7.ay bu ayda tıık yok eminiiimm. karamsarlık yapmak istemiyorum kafamda bitirdim artık bu bebek konusunu. allahım ne zaman isterse o zaman verecek bunun önüne geçemiyoruz işteeeeeeee :))))
neden kendimi kasıımki artıkın takmıyooorummmmm.. saldım cayıraaaa... hem az sonra piknige gidicez kayınvalidemlerle :)))))))))))))))
cok ısrar ettiler kıramadım vallahiii. yoksa evde yuvarlanmak gibisi yoookk.
demek döktün kurtları hehh ooohh sefannn olsuunnnnnnnn çiçeemmmmmmmmm!!

günaydın kuşum valla bugün yıl boyunca yaşıycağmz en uzun gün olucak herhalde sabahın köründen beri ayaktayız yaw :))
handem benim ateş kendi çapında gidio işte düşüo çıkıo benm gibi dengesiz kafamçokkarıştı

sen de en güzelini yapmışsın valllaaaa.. kafana göre..

ehehee araşatırma gazetecii senemmmm sositososito valla ya yeni yeni keşfediyorum kendimi hihoyyyt

senin de eğlenmene sevindim bu tip eğleneceler insana iyi gelebiliyor genelde...şahsen beğen düğün müğün olaylarını severim oynak olduğum içinn :sm_cool: acayip stres attırıyorrrr :dance: şimdi dinlen yarına kadar çiççeeeeemmm :1hug:

günaydıııııııııııınnnnnnnnn canlarım opuyorumnanaktan

çooook güzel haberlerle dolu bir hafta olsun inşallaaaaah :)

SıBEEEEELLLLLLLLL nerdesin naaan meraktan çatladım yahuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…