TabebekLerin sohbet yeri ;)

çiçeemm hosgeldin sendee ama ben gidioomm
tamam bebeemmmmmm üle yapp insallah gelems hadi bakalım hayırlısı sizi seviorum

merhaba kızlarrrrr

sibel gelen giden yok demii daha hayırlısı olsun canım inşallahh yaa

senemim gelmiş gitmişşşş göremedim kuzucuğuuuu

ayçam sende yapmazsın bundan sonra test neyim içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın kuzumm yaaaa

neyse bende bi uğrayım dedim oje neyim sürcem kaş neyim alcam oooff yarın düğün varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

herşeyin hayırlısı kızlar yaa kastırsakta kastırmasakta gelicekse gelicekk kasa kasaaaa daha hzılı gelmiyor hatta zorlanıyorrr daha fena oluyor yanii rahat olmakta faydaa varr kuzucuklarımmmm

neyse hepinizi öpüyorum hepinize iyi hafta sonları allahım herbirinizin gönlüne göre versin canımmmmmmmmmm

ayçaa bu arada eve geirken pekmezden aldım keçiboynuzu kemal hemen uuf ya ben böle şeyleri sevimiyom dedi yiyceksin o kadan dedimmm hihihihi ama verimli olmuycak çünkü adam baştan yan çizdi ona hap neyim vercen tembel bi bünyeye sahip olduğu için böyle şeyler zorluycak adamı hahahahahaha neyse elimizdeki vitamini bitince alırım ben ona yinee :1shok:

eğer testte bişi çıkarsa haber veririm, veremezsem bilinki ya boş boş bekliyom hala yada kırmızılar geldi ama gelmeye çalışıcam mutlaka canlarım bende öpüyorum hepinizi bol bol enerji toplayın haftasonu bigüsel dinlenelimmmmm
inşallah güzel haberler verirsin canımm siboşum!! herkes enerji neyim toplasın artık!! haftaya bomba gbi başlayalım :dance:

kızım yaaa bebek mevzuu için sana demedim mi ben seneme ve çiğdeme dedim herhalde. bu ay olmadıysa ben bir süre ara vercem. çok bunaldım be sibelim çok.

hafta da 2 defa fikfik iyiydi benim için. bu gün aşırı hem yordu hem bunalttı göreve dönüştü. eşim de rahatsız oldu. olacağı varsa böyle olsun. test de yapmıcam...

senin yeni nickini yirim ben yirimm! sana yazdıklarında sonuna kadar katılıyorum!!!! destekçinim yawriiii!!

çünkü ben de biliosunuz taaa yumurtlama dönemimde bu kararı almıştım kocişe kızdığım için.. korunmıycam ama ateş mateşte ölçmiycem,test yapmıycam bu aydan sonra!!

salllaaaaaaaaaaa gitsin..çatlasam da patlasam da olmuyoo.. ne nazlı bişeymiş bee :nazar:

senemim kesinlikle kuuuzuuum!
bende yapmıcam artık sıkıldım yaaaaaa.
onumuzdeki ayı degil yarından itibaren yapmıyorum bıktım ya analaırmız sanki testlerlemi yaptı bizi.. bosveriinn gariiiiiiii

ayçaa bu arada eve geirken pekmezden aldım keçiboynuzu kemal hemen uuf ya ben böle şeyleri sevimiyom dedi yiyceksin o kadan dedimmm hihihihi ama verimli olmuycak çünkü adam baştan yan çizdi ona hap neyim vercen tembel bi bünyeye sahip olduğu için böyle şeyler zorluycak adamı hahahahahaha neyse elimizdeki vitamini bitince alırım ben ona yinee :1shok:

iyi ettin zorla tık agzına agzına ne demek sevmemmm :eek:klava:
yiyecekkk :eek:klava:
vitaminleride dayaa hahaha
gerisi allah'a kalmış :))

senemim kesinlikle kuuuzuuum!
bende yapmıcam artık sıkıldım yaaaaaa.
onumuzdeki ayı degil yarından itibaren yapmıyorum bıktım ya analaırmız sanki testlerlemi yaptı bizi.. bosveriinn gariiiiiiii

ehehehe ammaaa saldık kendimizi haa... bunalmışız farkında değiliz ayçam. umurum olmaz leyyn artıkın!!!!!! dediğin gibi analarmız test mi yapmışş.. benimki adeti 1015 gün geçmiş öyle anlamış hamileyim galiba demiş..
nann biz gecikme bile beklemiyoruz kii.. hemen dr.a damlıyoruz yok kan testi o olmazsa idrar testi..

hep kendimizi bızıklayıp duruyoruzz beee... yetttttiii artık uleeeyn :mymeka: başlarım bööle nazlı bebeeğee.. buymuşlar bizim gibi anaları da gelmiolar kendileri bilirr hıhh :dilcikar:

salalım çayıraaaaaaaaaaa oh valla yaa dünya varmış kuzum yaa.!

anammm 1015gün mü abowww .
kızz dogru diyon ama yaa ammann bosverelimmmmmmm. bu arada hadi iyisin örtmeennimm haftaya perşembe cuma okullar tatilmiş :)))))))))

anammm 1015gün mü abowww .
kızz dogru diyon ama yaa ammann bosverelimmmmmmm. bu arada hadi iyisin örtmeennimm haftaya perşembe cuma okullar tatilmiş :)))))))))

1015 gün dediğim 10-15 gün kızz.. :)) biz 2 gün beklemiyoruz kaydirigubbakcemile3

perşembe okuldayız tören var ama cuma tatil domuz yüzündennn kaydirigubbakcemile3

ahaha iyisiniz vala ohh miss :))
kız bende 1015gun anladım allah iyiligini versin diorum nasıl ya ahhaha

kuzum buradamısın bebeemmm
nasılsın bakıım
ben temizlik ediiiyoooomm :))
bide kocişin ilacını arıyorum harıl harııl üf ya nereden bulcam ben bunuu

ayçaaaa..günaydın burdayım canımm.
geziniodum topiclerde...
kolay gelsin sana..ilaç türkiye de yok mu??

gördüm bacım gezindigini kendimi gösterdim sana geri geldim ehe.
yok bacım ya yasakmıs tr'de. napcam bilmiyoruum.
%100 faydası oluyormuş kızz..
ne gunaydını uleen akşam oldu :eek:klava:
ölçmedim ateş neyim testte yapmadım. sen naptıın :)

ulen türkiyede yoksa bu dr. neden vermiş bu ilacı?!!!! dr.a sorsan nerde nasıl bulcem diye?
ben ölçüyorum ateşimi bu ay bitsin sonra bırakcam..şimdi başladım artıkınnn!

hemen koyam tablomuuu...
6. gün 8 ekim... 36.4
7. gün 9 ekim... 36.6
8. gün 10 ekim...36.5
9. gün 11 ekim...36.5
10. gün 12 ekim...36.2
11. gün 13 ekim...36.5 ovulasyon testi pozitifff
12. gün 14 ekim...36.5 pozitif
13. gün 15 ekim...36.5
14. gün 16 ekim...36.7
15. gün 17 ekim...36.7
16. gün 18 ekim...36.7
17. gün 19 ekim...36.7
18. gün 20 ekim...36.7
19. gün 21 ekim...37.0
20. gün 22 ekim...36.9
21. gün 23 ekim...36.8
22. gün 24 ekim...36.9

ülen demiş zaten almayanda diye. burada sosyetik yerlerde vardır demiş. araştırıyorum bazı eczaneler getirtiyormuşşş istege göreee. kadıköy eczanesi mesela öyle yazıyordu. ne edecem bilemedim valla heeeeee..
hee iyi yapmışsın kuzuum ben bıraktım valla sinirlerim zıplıyor artık sallaaaaaaa..
sibel naptı aceppp.

X