Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah güzel haberler verirsin canımm siboşum!! herkes enerji neyim toplasın artık!! haftaya bomba gbi başlayalım :dance:eğer testte bişi çıkarsa haber veririm, veremezsem bilinki ya boş boş bekliyom hala yada kırmızılar geldi ama gelmeye çalışıcam mutlaka canlarım bende öpüyorum hepinizi bol bol enerji toplayın haftasonu bigüsel dinlenelimmmmm
kızım yaaa bebek mevzuu için sana demedim mi ben seneme ve çiğdeme dedim herhalde. bu ay olmadıysa ben bir süre ara vercem. çok bunaldım be sibelim çok.
hafta da 2 defa fikfik iyiydi benim için. bu gün aşırı hem yordu hem bunalttı göreve dönüştü. eşim de rahatsız oldu. olacağı varsa böyle olsun. test de yapmıcam...
ayçaa bu arada eve geirken pekmezden aldım keçiboynuzu kemal hemen uuf ya ben böle şeyleri sevimiyom dedi yiyceksin o kadan dedimmm hihihihi ama verimli olmuycak çünkü adam baştan yan çizdi ona hap neyim vercen tembel bi bünyeye sahip olduğu için böyle şeyler zorluycak adamı hahahahahaha neyse elimizdeki vitamini bitince alırım ben ona yinee :1shok:
senemim kesinlikle kuuuzuuum!
bende yapmıcam artık sıkıldım yaaaaaa.
onumuzdeki ayı degil yarından itibaren yapmıyorum bıktım ya analaırmız sanki testlerlemi yaptı bizi.. bosveriinn gariiiiiiii
anammm 1015gün mü abowww .
kızz dogru diyon ama yaa ammann bosverelimmmmmmm. bu arada hadi iyisin örtmeennimm haftaya perşembe cuma okullar tatilmiş :)))))))))