TabebekLerin sohbet yeri ;)

evet sibel neredesiin yahuu senin icin saban körüünde kalktıııımmm :eek:klava:

günaydıııın kardiiiiiiiiiiiiş opuyorumnanaktan

nerde bu kısss yaaaa merak ediyoruz offfff

günaydın ayçacımmmmmmmmmmmmmmm

ya sibeli merak ettimm benn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerde kaldııııııııııı

Hosgeldin sende çiçeemm!
nasılsınız bakıııımmmmmmmmm
özledim siziii :1hug:

Hosgeldin sende çiçeemm!
nasılsınız bakıııımmmmmmmmm
özledim siziii :1hug:

canım benim nasıl olam tatlım sabah sabah geldük işeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

iyiyim kuzum ya bende özledim vallaaaa hafta sonu nasıl geçti anlamadım yaa vallaaaa ışık hızıylan geçtiiiiiiiiiiiiiii neyseki allahtan önümzüde uzuncana güzelcene bi hafta var kuşummmmmmmmmmmmm :1hug:

sen nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ay bende nasıl olamm işte saban köründe hortladııımm ders calısıcam diye sınavım var da buguuunn :))))))
cok enerjiik gördüüm hepinizi vallaaa :))))))))

ay bende nasıl olamm işte saban köründe hortladııımm ders calısıcam diye sınavım var da buguuunn :))))))
cok enerjiik gördüüm hepinizi vallaaa :))))))))

ayy kuşumun sınavımı varmış bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn amanda amannnnnnn büyümüşte sınavlaramı girermişşşşşşşşş yerim kız seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sana başarılar tatlımmmmmmmmmmm ders çalış bakem sennn bakma burayaa detttttttttttttt

ahahh gördümm ahanda orda! çık bakkeeeeeemmmmm yazsana üleen :eek:klava:

ayy kuşumun sınavımı varmış bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn amanda amannnnnnn büyümüşte sınavlaramı girermişşşşşşşşş yerim kız seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sana başarılar tatlımmmmmmmmmmm ders çalış bakem sennn bakma burayaa detttttttttttttt

ayy sagol kuzuum. bi yandan calısıyorum zatenn bir yandan da gözüm sizde kaydirigubbakcemile3
teşekkürler! insallah gene bi 100 alacam aheheh

ayy sagol kuzuum. bi yandan calısıyorum zatenn bir yandan da gözüm sizde kaydirigubbakcemile3
teşekkürler! insallah gene bi 100 alacam aheheh

yerim ben senin yüüznüü eferin çalışkan ayçam benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

neler görüyorsunuz kursta tatlım ya

amman sormaaa windows xp. bilgisayarırn rami romu harddiski anakartı. donanımı yanii.
ben biliorum ama sertifika icin giidorum. simdi işletim sisteminden olcaz windows xpden kaydirigubbakcemile3

X