kızım yaaa bebek mevzuu için sana demedim mi ben seneme ve çiğdeme dedim herhalde. bu ay olmadıysa ben bir süre ara vercem. çok bunaldım be sibelim çok.
hafta da 2 defa fikfik iyiydi benim için. bu gün aşırı hem yordu hem bunalttı göreve dönüştü. eşim de rahatsız oldu. olacağı varsa böyle olsun. test de yapmıcam...
geldimmm..
siteye baglanamıyordum bir süre sonrasıda zaten dolma neyim sardııık...
hadi bakalım insallah hayırlısı olur sibelim hakkında insallah vardırda seviniriz.
hande abla sende allah askına niye bugun böylesin diye sorucaktım ki yazmışsın.
sacmalama yaa.. ohoo senemle ben napayım ya ?
simdiden pes edibilirmi daha yolun cok basındasınız. tamam kafaya takmamak lazım ama böylede kdüşünme bence kuzum emii :1hug:
handem benim bu ara verme mevzuundan haberim yok benim olmadım günlermi konuşuldu acep neyse niye öyle karamsar oldunki sen ara vermekte ne demek tamam çok haklısın benide baydı böle gün takibi bilmemne ki ben sizin kadarda yapamadım günaşırı falan zati benim koca baştan istemedi biliyonuz sal kendini canın istedinde yap ama ara vermek gibi bişi yapma yani tekrar korunmaya falanda başlama tatlımm
güle güle handem dinlen biras sanırım kasmamak ikinizede iyi gelecek göreve dönüştüğü kesin bu işin böle takip ede ede at testleri falan bi kenara ohhhh rahatla biraz canım sıkma kendini çok öpüyorum seni eğer haftasonu bişi olursa biyerden girip yazmaya çalışırım alt katta görümcemde var internet hadi güle güleeee
tamam ablacııkopuyorum seni dikkat et emii..
bende gidiyorum annem sesleniyor. canım sibelliim insallah iyi haberlerle gelirsin pzrtesi :))
merakta bırakma bizleri olur mu ? bi sekilde yaz bize catlarıız:))
aslında biliyomusunuz bende cok sıkıldım yok testiydi cartıdı curtuydu benimde bu ay hiç yapasım yok hiiç içimden gelerek te yapmıyorum öylesine vallahi. onumuzdeki ay bende hiç bişi yapmıcamm..
hatta yarından tezi yok hiiç yapmıcam sıkıldım artık. bende bakmayın 7aydır ugras dur ya ne bu böylee..
evetttt sonunda herkes isyan etti aslında biz baştan hata yaptık zaten çok sıktık kendimizi test üstüne test falan korkarım hamile kalınca kafayı yicez :))) aşa yukarı hepimiz artık yumurta günümüzü bilmemne biliyoz iki gün aşa yukarı yaparız fikfik istedimizde olursa olur zaten hep olursa olur diyoz ama biz söylüyoz biz dinnliyoz önümüzdeki ay yapmayalım test haydeeeeeeeeee
evet kuzum aynen öylee yaa. ne bu yaa..
bosverelim kendimize bakalım unutalım bebiş mevzusunuuu.
sende pazartesi güzel haberlerle gelirsen bak işte o zamannnn süper olucak:)
hadi ben gittim sizi seviyorum dikkat edin kendinize.
iyi hafta sonları diliyorum canlarıım ihmal etmeyin arada gelin bakıın hele sen sibel haber ver mutlaka bi sekilde emi kuzucum
eğer testte bişi çıkarsa haber veririm, veremezsem bilinki ya boş boş bekliyom hala yada kırmızılar geldi ama gelmeye çalışıcam mutlaka canlarım bende öpüyorum hepinizi bol bol enerji toplayın haftasonu bigüsel dinlenelimmmmm