TabebekLerin sohbet yeri ;)

amman sormaaa windows xp. bilgisayarırn rami romu harddiski anakartı. donanımı yanii.
ben biliorum ama sertifika icin giidorum. simdi işletim sisteminden olcaz windows xpden kaydirigubbakcemile3

iyi iyi al tabi sertifika önemli bişey tatlım yaa eferin sanaaaaa

sibelllllllllllllllllll ne oldu kuzum ya

akmııııııııııı kırmızımııııııııııııııı

kızlar bende hala gelen giden bişey yok çok karışığım cuma akşamı ov.testi yaptım silik çizgi çıktı cumartesi sabah hamilelik testi yaptım tık yok yalnız cumartesi sabah çok ilginç bişi daha oldu hemen onu yazayım wc ye gittim oturdum kaba çişimi yaptım testi bakliyom sildim yine kağıtla enee bi baktım 3 tane minik jöle şeklinde kırmızı parça gibi bişey parçada değil aslında jöle kıvamında toplu iğne başı kadar küçük cisim kırmızı vede yine pembe bir iki damla kan geldi korktum bu ne lan dedim inceledim inceledim anlayamadım teste baktım hiçç bişi yok cumartesi anname gittim kardeşimde internet var yazarım size diye elektrik yoktu aksi gibi

vede cumartesi akşamından beri ben su torbasıyla yatıyom böbreklerim ağrımaya başladı karnımın alt kısmı şişti sanki taş var orda 15 dakika bir wc ye gidiyom ama çişim yok su içmekten helak oldum bu durumda güvenip ilaçta içemedim mahvoldum resmen bugün biras daha iyiyim sabah yine test yaptım yine hamilelik testi sıfır ov.testi çook silik çizgi çıkıyo anlamadım gitti başka hiçbir belirti bişey yok beklemedeyim hala ama sinir oldum böylesi çok iğrenç

canım benim hamişlik tetslerineee güvenmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

dur bakalım yarın sabah yine yap tatlım yaa bu tetsler düşük değerleri görmüyor ama şu var seni gaza getirmeyelim inşallah hamişsindirdeeeeeeee ama yinedeeee umutlanmayalımm gelmezse yarın sabah yine yapp tatlım yaaaa yerleşmeden olabilir dediğin şeylerrr kuzum yaaa

Allah Allah ben bunu anlamadım kısss. senin günün ne zamandı siboşum. günün geçince yine yap bakalım testi. ama neden böyle yaaaa

ınşallah bu söylediklerin hamileliktendir canım benim.
yine de umutlanmayalım ama ne olur ne olmaz testlerde cıkmayabilir bak çiçeemde öyle diyor..
normalde reglin suan gecti mi? yoksa günün bgun mu kuşum ?

evet ya inşallah öyledirde kızlar işte insan emin olamıyor yaa geçsin bi günü iyiceneeee

sibel kız senin testte pozitifi gördükten sorna kaç gün geçti tatlım yaaa

günüm bugün benim yani bugün akşamüstü veya akşam regl olmayı bekliyordum ama cuma ve cumartesi bunlar oldu hatta cuma günü acaba uyku sersemi benmi yanlış anladım hani pembe kanı acaba yokmuydu öle bişey diyodumya akşam eve gidince inanmazsınız çöp kutusunu karıştırıp sabahki kağıdı buldum allahtan en üstteydi :))) baktım evet kurumuş akşama kadar ama hafif bi renklilik var ulen dedim kafayı yedim çöp karıştırıyom eşim geldi napıyon sen dedi dedim çöpü boşaltıyom :))) yattık o akşam ben sabah eşime regl oluyom demiştimya o sinirle oda akşam dokunmadı bana sabahta bi kalktım işte parçaçıklar vardı jelimsi minicik kokrtum kimseyede bişi anlatamadım anneme bile demedim eşime çaktırmıcamdiye çatladım resmen

du bakalım bugunde olmazsan eğer yarın sabah tekrarlarsın testi kuzuuum :)

11-12 ekimde pozitifti benim test 13 ünde silikleşmişti epey sanırım 12 de yumurtladım bugün 14.gün işte regl olmam lazım geçen ay 28 eylüldü zaten ikişer gün geri gelir benimki beklyom bakalım yapcak bişi yok ama çoookk etkilendim ben yaa hem stres hem korku hem endişe hiç böle bişey olmamıştı çünkü dün biras iş yaptım evde bulaşık makinesini boşaltıyom üst rafa uzanmıyom falan böle tikli oldum şimdi bu kadar stres yaptığım için reglimin geliceğide varsa gelmez ama şu an belim ağrıyo mesela olucakmışım gibi

tatlım 14 gün olmuş yarın sabah çıkma ihtimali var bu testlerde ama yinede çıkmaması anormal değil bunuda unutma aslında en kesin sonuç kan testi ama senin daha yeni bi kaç gün geçsin eğer gelmezseeeeeeeee o zaman umutlanabiliriz bence tatlım
lekelenmelerin daha önce olmuyordu dimi böyle anlattığın gibi yanii bilemiyorum ama termometren varsa yarınki ateşinede baksana sabahki yani yataktan çıkmadan

canım sibelim yaaa. iki seceçenek var birincisi o kadar takıyoruz ki kafamıza metabolizmamızı bozuyoruz ve böyle garip şeyler oluyor.ikincisi hamilesin. inşallah ikinci seçenektir kuzum yaaa. ama umutlan demek istemiyorum, umudunu kaybet de demek istemiyorum. hayırlısı neyse o olsun be kuzum inşallah güzel haberler alalım-verelim bu hafta inşallaaah

çidoş hiçç böle bişey olmazdı bana ben 28 gün dedim hopp kırmızılanırım bir kere beş gün gecikti reglim oda korunurken kaçırdık bi iki kere onun stresinden beş gün taktı bana hatta beşinci gün gdip kan testi yaptırdım sonucu aldım tekrar işe gelirken regl oldum ama bu lekelenmeler hiç olmadı gerçi o pembemsi kan farkedilmesi zor bişi bende o sabah direkt duşa girseydim falan asla anlamazdım çünkü çamaşıımda yoktu sadece silince kağıda geldi ama ben cumartesi günkü o jelimsi cisimlerden turstım sadece şu an ümitlenmek yerine son derece endişeliyim sadece onlar neydi acaba diye düşnüp duruyom stresten daha çok sigara içiyom bide böle bi durumda vede cumartesi akşamından beri sıcak su torbasıyla yatıyom onunda mevcut duruma

senin daha önce böbrek ağrısı falan sorunun olmuş muydu ki siboşum yaaa

hımmm anladım tatlım yaa sen dikkat et kendine sıcak tut belini ayaklarını neyim tatlımm du bakalım yaaa valla handeninde dediği gibi stresten bünyeyi fena sapıttırabiliyoruz benimde öyledir direk kırmızılar gelir ama iki üç aydır lekelenmeyle başlıyor sonra ertesi gün geliyor yani birazcık beklemekte fayda var hayırlısı olsun kuşum sen o kadarda endişelenme tatlım du bakalım inşallah hamişliktendir bu yaşadıkların yarınaa idrar tetsinde bakalım silikte olsa çıkma ihtimali var tatlım ama çıkmayadabilir bunuda sakın unutma yarında gelmezse bi sonraki gün kan tetsi yaptırabilirsin ama bekle boşver tatlım biraz daha geçsin iyice sigarayıda az içmeye çalış şekercimm

evet kuzum çiçeeem doğru söylüyor. 2-3 gün daha gelmezse kanda çıkması daha kolay olur kuzum. dur bakalım panikleme.

sigarayı da azaltmaya çalış biraz canım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…