TabebekLerin sohbet yeri ;)

senemim hosgeldin kuzum.
bende anneme geldim dolma sarıcaz.
bi yandan sogan ayıklıyorum gözlerim yandı :KK43:(
sagol kusum insallah kötü bişi yoktur gencecik cocuk..
sibellede dioz ki yerleşme olabilir. baksana gelengiden hala yokmuş cunku ben regl oldum zaman tmm onden gelir kahverengimsi camur gibi bişi ama hemen sokulur.. bence var bişiler test yap kuzum lutfen yarıınn

senemim hosgeldin kuzum.
bende anneme geldim dolma sarıcaz.
bi yandan sogan ayıklıyorum gözlerim yandı :KK43:(
sagol kusum insallah kötü bişi yoktur gencecik cocuk..
sibellede dioz ki yerleşme olabilir. baksana gelengiden hala yokmuş cunku ben regl oldum zaman tmm onden gelir kahverengimsi camur gibi bişi ama hemen sokulur.. bence var bişiler test yap kuzum lutfen yarıınn

hoşbulduk canımm..
koolay gelsin size.. miss gibiii dolmaaa oh oh!! afiyet olsun..

amaaan bugün tadım yok benim kendimi işe verdim. senden ne var ne yok canım

yaa ben giremiyodum buraya siz nası giripte yazdınız neyseee
öle işte senemim bende fazla umutlanmak istemiyom, banada ilk defa oldu yani normal günümdede önce pembe gelir ama 1-2 saat sonra bigüsel sökülür zati kndimi öle kaptırmışımki bu ay bende hamileyim temmuzda doğurcam diye ay nası üzüldüm sabah regl oldum diye kızlar sakinleştirdi sağolsunlar

sağlık olsun siboşummm.. çıkmayan candan umut kesilmezmişşşş. kırmızılar gelene kadar umut var..
benm ki 27-28 ekim gibi

gelen yok handem yaaaa gelmedikçe kafam karışıyo sen nerelerdesin ya bugün hakkaten hiç keyfin yok

ahanda gene çişe gidiyom saat başı wc deyim pantolon indirmekten yoruldum heeeee

yavrum benim gerçekten keyfim yok. ne bileyim...

ama senin için çok güzel hislerim var. inşallah yanılmıyorumdur sibelim inşallah.

sen şimdi çok aklını karıştırma ama umutsuz da olma tamam mı kuşum

kızlar ben çıkıorumm..
sibelim inşallah güzel haberlerini alırız yawriimmm

tamam cnm bekliyom işte napayım ama her geçen saat kendimi tutmaya çalışsamda ümitleniyom eğer hamileysem eşime nası söylesem diyede düşünmüyo değilim akannehir

sibelim yaa umutlanmamak elde değil tabi, inşallah vardır bişiler be kuşum

ümitlenme siboşş :eek:klava:
dövecem haaa...hayırlısı olsun canım benm...öptmmm

X