TabebekLerin sohbet yeri ;)

idrar testi ilk idrarlamı yapılıyor bunu bilmiyordum ben tamam canlarım sabah yaparım eğer sabaha kadar bişi olmazsa

tatlım en az 4 saat işemmek gerekiyor yani sabahki en güzeli o bakımdannn

yakaladım seni çidoş tamammı öteki topikte hiçççç boşuna konuşuyom ayakları yapma peşinizdeyim walla

ülen hadi ben dersteim dierleri nerdeeeeeee

canım benim ilk idrarla yap e mi o daha doğru sonuç verir. hadi inşallah be kuşum

walla şekerim orda burdayımmm kuzenim evlencek yarınnnnn tüm günn tealşımız varr benden bazı müzişkler istedi onları çektim ettim buldumm anammmmmmm evlensede rahatlasakkk:):)))))))))))))))

sibooooooooşşşşşşşşşşşşş var mı gelişme...

ayy kıslar siboş pembemsi damla şeklinde kan demişti. yerleşme öçöle oluyormuş

yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hala gelen giden yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sellllllllllaaaaaaaaaaaaaaaammmmm...
nooluyo burda????
geçmişi tam okuyamadım kızlar ama önceliklen ayçama ve handeme geçmiş olsun diyorum..üzüldüm hastalarınızaa kızlar Allah acil şifalar verrsin hepsine..

hoşgeldin senemmmmmmmm
bugün biras karışığız canım handemin keyfi yok sirke gibi kendisi :))) banada garip bişiler oluyo çözmeye çalışıyoz sen nasılsın cnmmmm

nerde sirkeee haniiii??? siiiiiiiiiiirrrrrrrrkkkkkkkkkkeeeeeeeeeeee hatun nirdesin????? lülülülülülü
sen adet olcam diye bekledin gelmedi mi ??

ben adet olcam diye beklemedim günüme daha üç gün var benim ama sabah wc ye gittimde pembe bişi geldi bende kahretsin regl oldum hemde üç gün erken başladı diye sıfır moralle işe geldim hemen kızlara yumurtladım tabi hep beraber üzüldük falan ama sabahtan beride başka gelen bişi yok şimdide acaba yerleşme kanamasımı diye kuruntu yapıyoz

hımmm anladım kuşum..tabi olabilirdeee olmayabilr de..aynısı 2ay önce bana olmuştu bugüne kadar hiç başıma gelmedi tuvalet kağıdına pembemsi kan geldi sonra 2-3 gün sonra regl oldum. yani bu tarz bi durumda olabilir.

inşallah yerleşmedir tebi tek temennim o ama fazla umutlanmamakta lazım.. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…