TabebekLerin sohbet yeri ;)

aaaaa sibeliiim senin gününden erken olmadı mı reglin yaaaaa

1.7ekim - ölçmedim(regl günü)
2.8ekim- ölçmedim
3.9ekim- ölçmedim
4.10ekim-ölçmedim
5.11ekim-ölçmedim
6.12ekim-36.7 ( reglimin son günü )
7.13ekim-36.3
8.14ekim-36.3
9.15ekim-36.5 *
10.16ekim-36.5
11.17ekim-36.6
12.18ekim-36.4 *
13.19ekim-36.2* (ov.test.tek çizgi)
14.20ekim-36.3(ov silik çizgi)
15.21ekim-36.4*(ov.test.belirgin çizgi)
16.22ekim-36.4(ov.test çizgisinden de koyu)
17.23ekim-36.5(ov.test.çizgisinden de koyu)

erken oldu 26 ekimdi benim günüm 3 gün erken geldi çok moralim bozuk yaa nasıl ümitlendiysem bu ay sabah tuvalete gittinm işte kağıda silince bi baktımki gelmiş şok oldum eşim bile farketti noldu hayatım dedi yüzün gitti birden yok bişey deyip belli etmemeye çalıştım

ayyy canım beniiim. geçen ay benim de erken gelmişti biliyorsun. insanın ümitlenmeye bile vakti olmuyor ((((((((( olsun kuzum inşallah bir dahaki aya...

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yerim siziiiiiiiii nassınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

sibelcim üzülme tatlım yaa hayırlısı olsun kuşum yaaa her şerde bi hayır vardır de tatlım olabiliyorsun bak bunada şükür regli olamayan arkadaşlarımızda var tatlım yaa her regli yeni umut tatlım bunu sakın unutmaaaaaaa

günaydın çiçeeeeeem opuyorumnanaktan

benim canım sıkkın nedense dünden beri hayırdır inşallah...

OLsun hayatımmm üzülmeek yoook bidaki aya insallahh olucakk :)

çiçeem günaydıın hos geldim kuzucumm opuyorumnanaktan

öyle walla handem ümitlenemedim bile 3 gün erken geldi yaa inanılır gibi değil al sana bebek der gibi kafama vurur gibi,, bende bu haftasonu temizlik yapmaktan bile kaçıyodum hani belki varsa pazartesiye günüm kendimi yormıyım diye mafoldumben

günaydın kızlarrrrrrr

hoşbuldum bebelerimm

handem hayırdır kuşum yaa niye canın sıkkınnnn dün başın fenaydı sırtın boynun nasıl oldun bugünnn

günaydın çidoş,, ya öle tabi hayırlısı diyom ama bi saattir kendime gelemedim daha bu ay günü yakalamıştımya ondan baya alıştırmışım ben kendimi demek salak ben işte

sibelcim bozma moralini tatlım allahım başka dert sıkıntı vermesin tatlımmm dermansız derdimiz olmasın sen sağlığın ve moralini yüksek tutucanki gelsin bebişinnn hormonlarını kötü etkiletmee tatlımm şimdiiden oluşcak yumurtanın durumu belli oluyor bakk bunu unutma o yüzden rahat olmaya çalış tatlımmmmm

bebekim senin nen var kuzuummm?
aa sibelim öle deme kuzuumm herseyde vardır bir hayır

günaydın çidoş,, ya öle tabi hayırlısı diyom ama bi saattir kendime gelemedim daha bu ay günü yakalamıştımya ondan baya alıştırmışım ben kendimi demek salak ben işte

tatlım ya haklısın insan kötü oluyor bilmemmi bi senedir yaşıyorum bunu üstelik son yaşadığım olayı biliyorsun ama üzülünce ağlayınca cidden bişey değişmiyor kendine zararıı toparla kendinii yani ne olursa olsun kendimiz için tatlım yaa herşey bizler için kuşummmm güçlü olkiiii gelsin meleğinnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

ayçam yaa bende şu keçiboynuzu pekmezinden alıcam kocamaaa yesin dursun bu ay pek bişey olmazda bi dahaki ayaaa spermler güçlü kuvvetli olsunnn demi amaaa

bak sibelim bende bu ay ateş neyim ölçüyorum ama reglim ne zaman gelir acep diye fikfikler yapıyoz ama umudum yok yanii rahatım kuşummmm sende rahat bırak kendini
ben en rahat halimdee yakaladım hamişliği ucundann demekki dahada rahat olmak gerekiyormuşş:))

tamam kızlar toparlamaya çalışcam kendimi bide günümden erken olunca şoka soktu bni işte vede benim temmuzda doğurcam babasıyla aynı olcak diye bi takıntım vardıya oyüzden bu ay olmasını çok istemiştim ama nasip değilmiş
handeeeeeee nerdesin yaaaaaaa

günaydın kızlarrrrrrr

hoşbuldum bebelerimm

handem hayırdır kuşum yaa niye canın sıkkınnnn dün başın fenaydı sırtın boynun nasıl oldun bugünnn

neyin var handem hayırdır inşalla

bebekim senin nen var kuzuummm?
aa sibelim öle deme kuzuumm herseyde vardır bir hayır

bilmiyorum ki kızlar. öyle içim sıkılıyor işte. keyfim yok pek.

bir de benim kayınpeder siroz. onun kontrolleri vardı dün. durum pek iyi değil gibiymiş. nodüller bulmuşlar..iyiye alamet değil diyorlar. hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…